In 1998 werd ik ook al gestalkt in mijn (huur)kamer in Den Haag

DSCI0366Het achtervolgen door de geheime dienst is begonnen in Groningen eind 1991 en 1992. In 1998 was het overduidelijk. De huurbaas van de kamer aan de Dintelstraat 42 te Den Haag was fout (Kadaster Dintelstraat 42 Mohr). Ik voelde me daar niet thuis, maar het was vlakbij Centraal Station en dat maakte het als eerst woning (na verhuizing uit Leuven) praktisch.

Die gasten werkten achteraf voor de geheime dienst. Vies dus. Zij snapten ook niet waarom ik mijn kamerdeur van binnen telkens op slot deed, ook als ik thuis was. Nou, om jullie! Ik heb daar gehuurd vanaf september 1998 en zorgde voor verhuizing naar een andere woning in januari 1999.

Het huis lag langs het spoor. Van wie was dat huis? Mijn huisgenoten aan de Dintelstraat vertelden me, dat het huis eigenlijk in eigendom was van Heineken, maar het stond op naam van Mohr (Kadaster Dintelstraat 42 Mohr). Bij mijn weten huurde ik ook van ene Mohr. Echter, de schoonzoon van Mohr (zeiden ze me, kan ook een collega van de AIVD zijn geweest?), genaamd Louis vd Berg, inde de huur. Hierboven een kopie van mijn rekeningafschrift in 1998. Op de eerste van de maand maakte ik de huur van 700 gulden over. Dat was veel geld voor me, maar dit was de enige kamer die ik kon vinden.

Wat wil ik weten? 

  • Kan vastgesteld worden op welke datum deze bankrekening geopend is? En door wie?
  • Wat is de precieze identiteit (en beroep) van Louis vd Berg?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Den Haag, Maud Oortwijn and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to In 1998 werd ik ook al gestalkt in mijn (huur)kamer in Den Haag

  1. Geuz says:

    Maud, lief schatje, je hebt enige jaren geleden al een tamelijk onthullend radio interview gegeven op Argus Oog Radio. Dit hier dan gaat over een stalking 17 jaar geleden. Als het huis van Oranje je uit de weg had willen ruimen, dan zouden ze dat al lang hebben gedaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.