Satanische cover-up van een moordzaak, alles is 1984

Waarom veel moordzaken onopgelost zijn? Hoe zou dat in theorie kunnen?

 • playboy-aanstPolitie-onderzoek is erop gericht om te voorkomen dat een zaak opgelost wordt.
 • Oprechte getuigen gaan als eerste naar de politie toe en daarna naar de media. Ook in de media zijn er veel geheim agenten aanwezig, die meehelpen aan de cover-up.
 • Er doen meer lieden mee in de cover-up, dan een gewone burger voor mogelijk zou houden. Een toevallige passant die getuige is? Soms onderdeel van de cover-up, wat niemand vermoedt. Zo wordt misinformatie ingebracht.
 • De eigenaar of medewerker van de locatie waar het misdrijf heeft plaatsgevonden, is vaak heimelijk betrokken. Deze personen zijn ook het best in staat om de omstandigheden te managen, op die locatie waar de verdwijning plaats vindt. Juist bv de beveiliging van een locatie, is een “ideale partner” om een misdaad mee te plegen.
 • Een betrokkene die het meest hulpvaardig is aan (nabestaanden van) slachtoffers, is soms een informant voor het cover-up team. Zo blijven ze u een stap voor.
 • Mogelijke oproepen aan hulpdiensten die een persoon in nood zou kunnen doen, worden op enigerlei wijze onderschept. Hetzelfde geldt voor vrienden in de buurt.
 • Getuigen die ogenschijnlijk tegenover elkaar staan, bieden elkaar stiekem een alibi. “Jij liegt! Jij was helemaal niet bij Marianne op het tijdstip vlak voor de moord!”. Wie van de twee u ook gelooft  -e..g. dat Spencer eerlijk is óf dat hij helemaal niet bij Marianne was- hij is door de tegenstrijdige verhalen ineens geen hoofdverdachte meer.
 • Wat het ook goed doet: getuigen genegeerd worden door politie. Soms zijn dit échte goede getuigen. Echter, soms is dit ‘negeren’ bedoeld om samenwerking te verhullen.
 • Het meest ideaal is een zondebok (vermoedelijke dader), die niet vervolgd wordt door de politie (zoals een klusjesman of asielzoekers). Wel veel kwalijke getuigenissen, maar geen gedegen onderzoek! Daarmee zorgt men, dat u zo uw vermoedens heeft. Of een zondebok, die wél wordt opgesloten, maar weinig slagkracht heeft om eruit te komen, zoals Ina Post, Lucia de Berk, of de mannen in de Puttense moordzaak.
 • Nog idealer is een (na jaren onderzoek) gevonden dader, die dan ondertussen al is overleden. Een betrouwbaar DNA-onderzoek van Eikelenboom, doet wonderen?

Omdat achter de schermen zoveel mensen meewerken, kan je als burger door de bomen amper nog het bos zien. Een kritische uitzending van Peter R. de Vries of RTL Boulevard over een politie-onderzoek, bevat soms bewust foutieve informatie, die juist meehelpt ervoor te zorgen, dat niemand meer kan meedenken om de zaak op te lossen. Als burgers moeten we terug naar de bron van de informatie, om kaft van koren te scheiden. Doen we dat niet, dan hebben uw kleinkinderen straks helemaal geen normaal leven meer. Het gaat hard achteruit in dit land.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in regio Amsterdam, regio Den Haag, regio Midden, regio Noord, regio Zuid and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Satanische cover-up van een moordzaak, alles is 1984

 1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.