Lijst met mensen die menen dat de ene Ali Hassan NIET de andere Ali Hassan is (deel 9)

bulletinkleinEr zijn veel aanwijzingen geweest, dat de moordenaars van Marianne Vaatstra in de hoek van asielzoekers zouden zitten [ik zou haast zeggen: teveel aanwijzingen]. De politie wilde in die hoek niet zoeken, maar de vage getuigenissen bleven onophoudelijk bovenkomen.

Dan wordt ene Ali Hassan in Turkije bij de kladden gepakt door Justitie. Hij moet DNA afstaan. Op basis van DNA zou deze Ali Hassan “niet schuldig” zijn, voor verkrachting en moord van Marianne Vaatstra [als het niet zijn DNA is, dan kan hij nog steeds medeplichtig zijn m.i.]. De burgeronderzoekers menen echter, dat dit de verkeerde Ali H. Hassan is geweest. Als bewijs voeren zij een lijst met getuigen aan, die -hoe vreemd- ook weer veel relaties met Justitie hebben.

Onderstaande lieden menen dat Justitie de verkeerde Ali H. Hassan op DNA getest heeft:

 • Oud beveiliger “Rob” (van het AZC in Kollum).
 • Portier Bertus Veenstra (van Paradiso in Kollum en Ringo Bar in Veenklooster).
 • Aafke en Stephanie zeggen dat dit niet de Ali Hassan is die op 30 april in Kollum was.
 • Anonieme bron uit het AZC Kollum zegt dat de Ali op TV nooit in Kollum heeft gezeten.
 • Gerrit Veldman (ex-gedetineerde in Noorwegen).

Sorry, maar ik had de indruk dat mensen met deze achtergrond meestal met één mond praten (als Justitie). Waarom hier niet? Wil men verwarring? Is het een schijngevecht?

ali-h3

Links een foto van de Ali H. Hassan in Kollum. Rechts een foto van de Ali H Hassan waarvan DNA is afgenomen in Turkije. Dit zou volgens team Wim Dankbaar niet dezelfde Ali Hassan zijn. Volgens Justitie is het wél dezelfde Ali H. Hassan. Beide Ali’s zijn in 1999 in Nederland geweest en hebben asiel aangevraagd. Beide heren zitten nu niet meer in Nederland. Hoewel twee foto’s lastig te vergelijken zijn (als je iemand niet in persoon kent), zien beide heren op beide foto’s er wat mij betreft hetzelfde uit. Hoeveel is een lijstje met getuigen dan waard? 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Marianne Vaatstra and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Lijst met mensen die menen dat de ene Ali Hassan NIET de andere Ali Hassan is (deel 9)

 1. Kaskaas says:

  Is die Aafke nou een meisje van die oud-politieman Kloosterman? Is dat familie van mekaar?

 2. Kaskaas says:

  Van al die vrienden van Marianne komt Stephanie er het slechtste uit. De hele wereld weet dat zij verkracht is. En dan zegt Geke dat zij Marianne meenam naar de fietsen. Ze krijgt van alles de schuld van de complot lui. Dat is een gewoon meisje die is meegesleurd in de ellende, me dunkt.

 3. Sara is 50 Kroos says:

  Sara Kroos heeft een jaar sabbatical genomen toen ze 17 was, zogenaamd om Disneyboeken te verkopen over de telefoon. Niemand controleert dat. Dus die is toen mogelijk naar de MAVO gegaan in Kollum gok ik zo? Dan jaar later vermoord maar op de website van Sara is er een zelfmoordpoging in dat jaar. Dan jaar later in 2000 Leids Cabaretdfestival.
  Huppoekee mevrouw staat er. Sara Kroos speelde Marianne Vaatstra. Hebben wij foto’s van Marianne als kind jonger dan die laatste jaar MAVO ???? Alle fotos van dat ene jaar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.