Louis Hageman krijgt media-aandacht op de nationale TV

louisIk ben van mening dat er veel mensen onschuldig vastzitten in de bajes in Nederland. Dat gebeurt soms bewust. Je maakt mij niet wijs dat niemand doorhad dat Lucia de Berk onschuldig was. Gewone burgers worden geframed voor doden die door toedoen van anderen gevallen zijn. Kennelijk maakt het allemaal niets uit, bij Justitie.

Het meest bizarre is, dat lieden die ikzelf als minder onschuldig zie, de aandacht krijgen.

http://www.human.nl/2doc/levenslang.html

Bij Louis Hageman vraag ik me af of hij überhaupt vastzit. Het lijkt me typisch iemand die ze regelmatig van gevangenis laten “switchen”. Dan kan hij echte gevangenen uithoren.

ps. Op 4/5 maart 1984 worden Corina, Donna en Sharon Bolhaar vermoord, binnen 24 uur nadat Louis Hageman toegeeft bij hen te hebben aangebeld. In september 1985 verdwijnt Joanne Wilson, als zij een afspraak heeft met Louis Hageman in Amsterdam. In 1989 is er de raadselachtige moord op Wies Hensen in Budel. In 1990 wordt Anouschka Weezenbeek (uit Budel) vermoord op een wijze die ook al een geheime dienst moord lijkt. Het toeval wil dat Louis Hageman in die periode in de bajes trouwt met Christine Pointek en die komt uit Budel (pdf). Budel is geen grote stad. Na de huwelijksinzegening wordt Louis Hageman overgeplaatst naar een gevangenis in het Noorden van het land: Veenhuizen. Zo rond diezelfde tijd begint de moordgolf in Groningen. Tegenwoordig zit Louis zogezegd in gevangenis Zuyder Bos (Copernicusstraat 10) in Heerhugowaard. Daar zat hij ook in 2013 al, als Talitha Storm op vreemde wijze op de spoorbaan ligt om overreden te worden door een trein. Op slechts tientallen meters van de vindplaats van Talitha is de andere gevangenis in Heerhugowaard, aan de Van Noortwijklaan. Soms is iets gewoon toeval. Maar ik hou het in de gaten, want niet alles is toeval. Ik hou het voor mogelijk, dat Louis Hageman één van de hulpjes is van de bloeddorstige gebroeders X. Op water en brood. 

pps. In de periode dat Louis Hageman in de gevangenis in Veenhuizen zit, brengt Koos Hertogs zijn jaren door in de Van Mesdagkliniek in Groningen. Daar zit Koos tot 2006Van 1991 tot 2001 is er sprake van een moordgolf op vrouwen in Groningen en ommeland. Soms vraag ik me af of zowel Koos Hertogs als Louis Hageman geen simpele handlangers zijn van een stelletje omhoog gevallen seriemoordenaars. Bewijzen kan ik het alleen nog niet.   

vlnr vbno: Familie Bolhaar, Anouschka Weezenbeek, Joanne Wilson, Talitha Storm.

programma250402-2 7c1427b7b2 Anouschka Weezenbeek foto6 3721220637-a081daa4

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Anouschka Wezenbeek, Bolhaar, Media, regio Amsterdam, regio Noord, regio Zuid, Wies Hensen and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Louis Hageman krijgt media-aandacht op de nationale TV

  1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.