Jacqueline, de PR-vrouw van Louis Hageman voelt al nattigheid (deel 7)

vlcsnap-2015-09-15-14h30m06s700 louis

Jacqueline de PR-vrouw van Louis Hageman zoekt al jaren aandacht voor de zaak Bolhaar. Tot dusver heb ik veel aandacht gegeven aan de zaak, zonder hierbij enige conclusies te trekken. Wel heb ik wat data opnieuw geïnterpreteerd. Ik meen dat ik in deze nieuwe interpretatie van die feiten gelijk heb. Nu ik op een punt beland ben, waarop op korte termijn scenario’s geformuleerd kunnen worden, is Jacqueline ineens niet blij.

Kennelijk ben ik dichterbij de waarheid dan Louis Hageman wil. 

Jacqueline beseft kennelijk dat ik op de juiste pijnpunten open leg. Tot dusver heb ik geen conclusies getrokken en in theorie zou Jacqueline blij moeten zijn met mijn analyses en aandacht voor de zaak. Ze voelt echter nattigheid: Heeft Maud het door? Wellicht. Jacqueline de PR-vrouw van zielige Louis Hageman belt morgen met haar advocaat. Geen idee waarom iemand dat zou doen, als ik alleen aandacht geef aan de zaak, tenzij ik al zaken heb bloot gelegd, die de cover-up crew liever verborgen houdt.

Drie mensen zijn gruwelijk vermoord. Louis zit levenslang vast tot iemand zijn zaak open breekt. Iemand als ik geeft aandacht aan de zaak en is halverwege…. Denk u in. De voltallige Nederlandse pers beschuldigt Louis Hageman van moord op Corina Bolhaar en haar 2 kinderen. Ik analyseer die zaak nogmaals, om de werkelijke moordenaars te vinden.  EN DAN DUS: 


website auteursrechten portretrecht copyright‏

Website Louis Hagemann (info@louishagemann.nl)
Beste Maud Oortwijn,
 
Ik verzoek jou per direct alle stukken behorende aan de zaak Bolhaar van jouw site te verwijderen
inclusief fotomateriaal en documenten. Jij hebt mij nimmer om toestemming gevraagd.
 
Ondertussen neem ik contact op met mijn advocaat om mijn constatering en verzoek formeel kracht bij te zetten. Het gaat om de artikelen te vinden onder deze link en alle volgende linken met bijbehorend foto- & documentatie materiaal. 
Mvrgr
 
Jacqueline Hagemann
———————————————-
ps. Nee, Jacqueline is geen familie van de slachtoffers. Zij is getrouwd met de man die nu zogezegd levenslang vastzit voor drievoudige moord op een vrouw en haar twee minderjarige kinderen. Ik analyseer deze zaak opnieuw, om uit te zoeken wie de werkelijke daders zijn. Jacqueline wil dat ik met deze publicaties stop.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bolhaar and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.