De tranen van Maxima en het effect op het volk

De vader van Maxima Zorreguieta is medeverantwoordelijk voor massamoord, daar is geen twijfel over mogelijk. Je moet krankzinnig naïef zijn, om het verhaal van Maxima hierover te geloven. Neem ik haar dat kwalijk? Nee, ik zou wellicht ook alles aan elkaar liegen als mijn pa Jorge Zorreguieta zou zijn. Maxima’s vader wist er zeker van, want zijn werkplek was om de hoek bij Plaza de Mayo, waar de moeders protesteerden. Hij zat vuistdiep in de “problematiek”. Dat snapt een kind.

Maxima huilt voor de ogen van de wereld, omdat ze haar vader mist op 2 februari 2002.

Wat is hier aan de hand? Is Maxima een zwak klein meisje dat altijd emotioneel huilt? Moest ze denken aan al die Argentijnen die hun familieleden al decennia lang missen? Waarom huilt ze dan? Haar vader was namelijk op 2 februari 2002 gewoon in Amsterdam! In de kerk moest ze het even zonder hem doen, maar op het feest in het Krasnapolsky was hij er gewoon bij. Nee, dat feest was niet toegankelijk voor het volk. Daar kwamen wél alle gasten van die dag bij elkaar, incl. de pa van Maxima. Iedereen behalve het gewone volk.

Waarom huilt Maxima dan in de kerk? Ik heb 2 serieuze opties:

 1. Ze kan geen 2 uur zonder haar vader, ook al is dat de enige eis die gesteld is namens het Nederlandse volk voor haar huwelijk met Willem-Alexander. [Kom aan, als het echt zo gevoelig ligt, dan zou ik het lied niet eens spelen op het huwelijk, uit zelfrespect.]
 2. Er is maandenlang gewerkt aan een strategie om het volk mee te laten leven met het leed van arme Maxima. Men kwam hierop uit: vermoedelijk een huilstick. Een beetje op het zakdoekje smeren en deze dan strategisch telkens even bij het oog houden.
Het zou kunnen toch? De traan van Maxima. Gelooft u echt, dat de regiekamer durft in te zoomen op Maxima, LIVE op televisie voor de hele wereld, zonder eerst contact hebben met het Huis zelf? Ik geloof dat niet. Die durven dat toch nooit? Tenzij het afgesproken was. Het volk leeft mee met de tranen en is alle wandaden van pa vergeten. Zo werkt dat. Prachtig toneelspel. Goed geregisseerd. Gefeliciteerd.
 

Maxima, die haar vader moet missen (2 uur lang! langer niet!) en dat niet voor zich kan houden met de camera er bovenop. Het is haar eerste grote optreden in een nieuwe rol en ze zou spontaan haar emoties verliezen? Ik kan het me niet voorstellen. Niet zij.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to De tranen van Maxima en het effect op het volk

 1. Vogeltje says:

  Er is ook een youtube die was op DWDD waarin je ziet / hoort hoe ze in de regiekamer omgaan met de tranen van Maxima: LIVE. Nou, je hebt gelijk. Ze hadden dat nooit zo durven doen als het niet nep was. Dit is gepland. Anders had iemand in die regiekamer wel even de vraag gesteld: moeten we dit wel doen? zullen we het de bewaking vragen? niemand durft het live uit te zenden zonder dat ze zeker zijn dat WA niet boos is achteraf.

 2. PeterH says:

  Dank Maud voor je overduidelijk verhaal. Holl..land zit maar niet mooi opgescheept met die parasitaire oranje ZioNAZI dictatuur waarvan ook jij een van de vele slachtoffers bent. Ik neem aan dat je geen bezwaar er tegen hebt dat we dit in zijn geheel opnemen in onze weekkrant die weer verschijnt op zaterdagnacht 19 september a.s.
  —————–
  Zie ook de WEEKKRANT VERSIE 12092015
  Te downloaden op: https://www.dropbox.com/s/vvxzk1jvjr1lfqg/Verzetskrant12092015.doc?dl=0
  Vergeet niet de Pagina-instellingen in Word te zetten op:
  Top 0,3 ” Bottom 0,3 ”
  Left 0,7″ Right 0,7″
  Gutter 0″
  Layout Header and Footer 0,3″
  Dit om de maximale plaatsbenutting en goede weergave te verkrijgen te verkrijgen.
  —————–
  Kun je van je Maxima-theater-artikel ook een Engelstalige versie leveren voor onze buitenlandse lezers ?
  Hetzelfde geldt voor jouw verslag over wat je ervaren hebt zoals beschreven op The story of Maud Oortwijn – FREEDOM 4 MAUD.
  All the best

  • maudoortwijn says:

   Peter, Bedankt voor de uitnodiging. Ik ga de krant bekijken, voor ik iets voor je uitwerk. Ik vind dat NL sterker een eigen koers moet varen, maar wil me nadrukkelijk niet neerzetten als “anti” iets anders / anderen. Voor Nederland en het Nederlandse volk! [Zonder fascistisch te worden en/of harteloos een muur om ons land te bouwen. Voor jezelf zorgen is de basis om teven -uit vrije wil- sociaal te kunnen zijn].

  • PeterH says:

   Helemaal met je eens Maud. Ook wij zijn voor vrijheid voor iedereen, maar republikeins en tegen fascisme, tegen dictatuur, tegen Corporatisme en Collectivisme en hoe ze zich ook mogen verschuilen achter allerlei ismen. Voor de rest vrijheid van meningsuiting en geloof. Derhalve zijn we ook tegen ZioNAZISME dat absoluut niets met enig geloof te maken heeft en dat de grootste deception is van de laatste eeuwen. Joodse vrienden van me zijn ook fel tegen het Satanische ZioNAZISME waarachter de Banksters- en Royals-mafia zich reeds zeer lang verschuilen met hun perpetuele oorlogen.
   Ook ons heeft het jaren van onderzoek gekost om er achter de komen hoe “Het Systeem” werkt. Verder hebben wij soortgelijke ervaringen als jij hebt en een enorm dossier waaraan eveneens het volkomen rotte “justitie” (deel van het probleem) niets deed ondanks ettelijke uitgebreide aangiftes met bewijs..

 3. Jim is back says:

  Maxima, want die heeft zelf ook familiegeheimen, das handig als Oranje zijnde.

 4. .. says:

  “Duitse media reageren verbijsterd op de grijze mantel die koningin Máxima (44) donderdag droeg bij een werkbezoek aan Erlangen en Neurenberg. Verschillende applicaties op de door Claes Iversen ontworpen jas zouden lijken op hakenkruizen. Reden voor Duitse media om groot uit te pakken op hun websites. De Deense ontwerper wijst alle verwijzingen van de hand.

  © anp.
  TZ uit München kopte donderdagmiddag met ‘Koningin Máxima zorgt met Hakenkruis-jas voor verontwaardiging’ en Bild kwam met ‘Opwinding over Máxima’s hakenkruismantel’. N24 houdt het bij een ‘merkwaardige mantel’.

  Koningin Máxima droeg de mantel eerder op de eerste dag van het staatsbezoek aan Denemarken een jaar geleden. De keuze voor een jas van Iversen – een in Nederland wonende en werkende Deen – werd toen gezien als een mooi gebaar naar het gastland.

  Reactie Iversen
  De Deense ontwerper laat in een reactie weten: ,,Het is vanzelfsprekend nooit mijn bedoeling geweest om de gesuggereerde referentie te maken. Het borduur is gecreëerd vanuit de gedachte om met onconventionele borduurmaterialen een klassiek geometrisch ornament vorm te geven. Waar normaal gesproken alleen gewerkt wordt met stenen en pailletten heb ik gekozen om ook gebruik te maken van constructiematerialen als bouten, schroeven en sleutels om daarmee de patronen te ontwikkelen. Hiermee worden ogenschijnlijk alledaagse materialen verwerkt tot kostbare decoraties.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.