De hoax ISIS en de stroom vluchtelingen wereldwijd, behalve!

Schilderij_vredesduif_02De hele situatie met ISIS is één grote hoax. ISIS is niet een spontaan lokaal opgekomen fenomeen. Dit is opgezet door internationale geheime diensten, maar waarom? Kennelijk wordt dit stuk land leeg geveegd door a) namaak ISIS en b) door de organisatie van massale vluchtelingenstromen. Die massale stroom van vluchtelingen is niet natuurlijk verloop.

Wiens agenda is dit?

Laten we eens kijken welke landen géén vluchtelingen opnemen, o.a.:

  • Saoedi-Arabië
  • United Kingdom/Ierland
  • Israël
  • Vaticaanstad

Netanyahu: “Israël is een klein land. We hebben niet de geografische en demografische mogelijkheden om de vluchtelingen op te vangen.” Volgens Netanyahu moet Israël de grenzen goed controleren om te voorkomen dat het land wordt “overspoeld met infiltranten, arbeidsmigranten en terroristen”. Daarom heeft hij naar eigen zeggen opdracht gegeven een hek te bouwen aan de oostgrens van Israël.

Deze reactie is niet vreemd. Sterker nog, je zou verwachten dat alle landen de eigen grenzen naar behoren bewaken. Het is niet meer dan logisch om een rechtstaat te bewaken. Daar hef je immers belasting voor. En de immigratiestroom kan je daarmee in een redelijke proportie houden tot wat een land aankan/wil. Immigratie kan nog steeds, maar zal gecontroleerd plaatsvinden. Dat ben je mijns inziens belastingbetalers verplicht.

Overigens zie je dat omgekeerd Israëliërs / Joden met dubbel paspoort wel overal ter wereld kansen krijgen en als gelijke verwachten te worden opgenomen, ook in politieke functies. In Nederland hebben we zelfs een Jood als minister van BiZa (AIVD). Omgekeerd is dat ondenkbaar. En misschien heeft Israël daar wel een goed punt.

Van Saudi-Arabië is het opmerkelijker dat zij niets doen. Het land is groot qua landoppervlakte en groot qua rijkdom. Bovendien gaat het hier om moslims, die zo in de regio kunnen worden opgevangen. Het land neemt NUL vluchtelingen op.

De grootste vraag is niet waarom zij géén vluchtelingen opnemen. De grootste vraag is waarom wij gedwongen worden (economische) vluchtelingen op te nemen uit een regio die niet de onze is. Wat maakt dat wij hiertoe gedwongen worden en zij niet? De mate waarin het vluchtelingenprobleem (zonder blikken of blozen) op het bord van Europa wordt geschoven door politiek leiders in het Midden-Oosten is krankzinnig te noemen. Wat is dit? 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in ISIS, Koningshuis, NWO, vluchtelingen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to De hoax ISIS en de stroom vluchtelingen wereldwijd, behalve!

  1. Vogeltje says:

    Het is irritant dat Nederland zo links geworden is, dat zelfs ik bijna rechtse neigingen ga krijgen. Ik ben nog niet zo ver als jij, maar wel bijna. We zijn sociaal, maar gekker moet het niet worden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.