VOLVO, Satanisme en de Onopgeloste moorden in Nederland

koninklijke balletschool antwerpen 2Er zijn vele namen voor de duivel, veel meer dan ikzelf kan bedenken als rechtschapen mens. Enkele namen en symbolen kunnen algemeen bekend worden verondersteld:

 • L: Lucifer.
 • S: Satan.
 • 6 : Het getal van “het beest”.
 • B: Beëlzebub.
 • V: Joodse teken voor 6.
 • M: Morning Star (Venus, ook wel de Evening Star)
 • O: Een cirkel/ring als symbool voor satanisme, e.g. “Lord of the Rings”.
 • OS: Old Scratch or Mr. Scratch

Verwijzingen als LOL (Lucifer our Lord) en 666 zijn overal te lezen. Het is meer dan wat donker symbolisme of “internet slang”. Ook voor diegene die niet geloven in een satan (zoals men ook niet gelooft in God), zijn deze tekens symbolen/herkenningspunten.

Wat heeft dit te maken met de onopgeloste moorden? Veel. 

De symbolen worden herkend door alle ingewijden. Het resultaat is dat iedereen dan weet, dat dit een cover-up doofpot moet worden. Automatisch zal het hele systeem -en allen die daar direct omheen hangen- slechts doen “wat er van hen verwacht wordt” …

Mevrouw VOLVO van Ina Post 

postkoetsDe dag na de moord op mevrouw Kolstee, zijn bij de Bijenkorf in Den Haag postcheques verwisseld voor contanten, bij het postagentschap van de Bijenkorf. Om te achterhalen wie de moord zou hebben kunnen gepleegd, zocht men uit, wie die ochtend direct na 9.00h daar als eerste klant zijn geweest. [Dat hele verhaal klopt niet, wat mij betreft.] En één van die eerste klanten is de beveiligingsbeambte van de Bijenkorf, mevrouw VOLVO. Ik ken niemand die VOLVO heet. Het is een onbekende achternaam. Voor ingewijden is de naam mogelijk een hint, want samengesteld uit letters die naar satanisme verwijzen. Overigens is de bijenkorf een symbool dat de vrijmetselaars graag gebruiken.

Moord Marianne Vaatstra en Blauwe VOLVO hangt rond bij plaats delict

Op 1 mei 1999 wordt Marianne Vaatstra dood gevonden aan de Keningswei tussen Kollum en Zwaagwesteinde. De nacht daarvoor is een blauwe Volvo gedurende enkele uren gesignaleerd aan de Keningswei. In die zaak ga ikzelf er van uit, dat de VOLVO daar slechts op wacht stond of daar was neergezet om “daarmee verdenking op zich te krijgen”. In de zaak Ida Sjamsudin zien we eenzelfde situatie.

De VOLVO S60 bij Ida Sjamsudin (2010)

IdaSjamsudinIn de nacht van 21 op 22 november is Ida Sjamsudin uit Arnhem vermoord (deel 1 en deel 2). Het zou een vreemde toevalligheid zijn, als de politie hier aankomt met een grijze VOLVO s60, die bij de Badhuisstraat gezien zou zijn, op de plek waar Ida Sjamsudin de volgende ochtend gevonden is. VOLVO S6O. Dat is wel erg typisch, want deze 8 leestekens verwijzen allen naar satanisme. Überhaupt: dat een getuige zich een Volvo kan herinneren is één, maar dan het type weten te noemen is opmerkelijk. Gelooft u het?

De liquidatie Robert Voorhorst? 

Op woensdagochtend 3 september 2014 zou Robert Voorhorst (48) in zijn auto op de Akkerbergstraat in Zwolle zijn doodgeschoten. Bij een rotonde (CIRKEL) vlakbij de Akkerbergstraat is een auto gefilmd die heel snel langsrijdt. Dat is precies op het moment dat de daders van die aanslag gevlucht moeten zijn. Er is een getuige die een Volvo V50 heeft gezien en op zondag 7 september is er een brandende Volvo V50 achtergelaten gevonden op de Knarweg in Lelystad.

De zaak Pim Overzier (weer Ede)

In 2001 vond er in Ede een vreemde vermissing plaats. Pim Overzier zou een date hebben met een dame waarnaar hij een brief had gestuurd, maar verdwijnt op de avond van de date. Later wordt hij terug gevonden, begraven in een greppel in een bos, vlakbij een homo-ontmoetingsplaats. Henk H. is veroordeeld voor deze moord, omdat de date zou zijn met zijn vrouw én omdat men een druppel bloed van Pim vond in zijn Volvo.

http://www.npo.nl/2doc/25-05-2015/VPWON_1225991

De zaak Pim Overzier doet me denken aan iemand die erin is geluisd. Een leraar/maatschappelijk werker die in de herfst van zijn loopbaan wijnhandelaar is. Een slachtoffer Pim Overzier (?), destijds werkzaam in een ziekenhuis te Ede. Rare verhalen. Of Henk is knettergek, of hij is -net als ik- er langzaam ingeluisd door geteisem. Geheime diensten zorgen dan voor vreemde voorvallen in en rondom je huis, welke kennissen dan afdoen als “een raar verhaal, dat kan niet waar zijn”. Ook zullen ze ervoor zorgen dat je omringd wordt met “vrienden” die heimelijk rapporteren aan de diensten. Ik weet niet of dat hier gebeurd is, maar de signalen zijn er wel degelijk.

Toeval bestaat, maar teveel toeval is geen toeval. Dit zijn hints. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Henk Haalboom, Ida Sjamsudin, Ina Post, Kolstee, Marianne Vaatstra and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to VOLVO, Satanisme en de Onopgeloste moorden in Nederland

 1. burt says:

  De zwarte Volvo S 80 is de standaard-auto van de dienst van de politie die “politieke delinquenten ” achtervolgt . Ik spreek uit ervaring . Deze dienst functioneert onder de AIVD. Den-Haag zag er b.v. letterlijk zwart van toen Obama deze stad bezocht .
  Ook rijdt de DKDB in deze wagens , ze zijn snel ( 240) en zo zwaar dat je er bijna iedere andere wagen mee van de weg kan rijden .
  De psychologie van deze opvallende “onopvallende ” auto’s is dat je bang moet worden ; net als bij de zwarte Citroën Traction Avant van de Gestapo , en de zwarte Wolga van de KGB.
  Voor onopvallend volgen gebruiken de Nederlandse diensten op dit moment meestal Citroën Saxo’s . ( vaak met eén defect dimlicht ).

 2. Mike says:

  Hallo Maud,

  Interessant van die Volvo…. bij de ‘aanslag’ in Stockholm stond er een 10 jaar oude Volvo S40 (zelf achterhaald via kenteken) met open deur vlak bij de plek waar de truck het warenhuis was ‘ingeramd’. Wat betekenen de letters van Volvo dan eigenlijk mbt satanisme?

  • maudoortwijn says:

   Mike, fantastisch. Zou jij de eigenaar van Audi met 67-XR-JR. kunnen achterhalen> 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.