Karate Bob is gewoon een Gladio liquidatie-agent die misinformatie de wereld in helpt

Door te publiceren over “Pedoschandalen” suggereert hij aan de kant van de mensenrechten te staan. 

Dit schreef Slobodan Mitric (Karate Bob) als een vooraankondiging voor zijn nieuwe true crime “Pedodam a/d Amstel” waarvoor hij nog financiers zoekt. Op zijn Facebook is een voorpublicatie te lezen.

“Joris Demmink komt absoluut niet voor in het geheime archief van pedofielen van Nederland. Ik weet dus niet of dat verhaal eigenlijk wel klopt van die video filmhttp://youtu.be/nmeYiR-yyS4 Er is een person die inderdaad een hoge post bij het ministerie van Justitie heeft. Vroeger was die pedomoordenaar een officier van justitie, die uiterlijk zeer veel lijkt op Joris Demmink. Deze mr. X pedomoordenaar opereerde exact zoals deze videofilm op YouTube vertelt. Over die person is in mijn roman DE GOUDEN TIP geschreven. Ik ken Joris Demmink wel, maar, zoals ik al zei, Joris Demmink behoort niet tot dat netwerk van gevaarlijke pedofielen van Nederland, wat echter niet betekent dat ook hij niet pedofiel is. Ik zeg alleen wat ik weet, en ik weet, wat betreft de pedofielennetwerken in de hele wereld, alles. Ik heb in mijn bezit niet alleen het orginele geheime dossier van het pedonetwerk in Nederland, maar ook van de hele wereld. Want als lid van Reserve Police-International (RPI) zijn deze geheime dossiers in mijn handen gegeven en heb ik meer dan 45 jaar onderzoek verricht naar dat soort misdaden. Vele top contra-espionage ambtenaren van de VS, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zweden, Nederland, Zwitserland, Italië, België, Thailand, ex-Joegoslavië, ex-USSR, Japan, Argentinië, Australië, enzv. waren betrokken om Reserve Police-Internationaal bij deze onderzoeken te helpen. Want pedo’s worden gecontroleerd door de maffia en geheime diensten en dwongen hun middels chantage terroristische en criminele aktiveiten verrichten. Alleen al in Nederland hebben ze minstens 100 kinderen vermoord. Vanaf 1966 tot nu toe zijn daarvan slechts 3 gevallen ”opgelost”. Een van die moordenaars was een oude Amsterdammer die 20 kinderen heeft vermoord – in detail heeft hij alles opgebiecht, maar hij ontkende dat hij iets te maken had met die internationale pedofielen-organisatie, waarop de R.P.I. jaagde. Het tweede geval van kindermoordenaars betreft een zoon van een Nederlandse baron. Deze heeft twee kinderen vermoord en bekend dat hij wel met die internationale pedo-organisatie kontakten had, maar de Nederlandse Staat heeft het vervolgens in de doofpot gestopt. Het derde geval was een Haagse portier, die ervan beschuldig werd tientalen kinderen te hebben vermoord, waarvan hij echter, wat dat betreft, onschuldig is. Al die drie personen ken ik persoonlijk; ze hebben alles wat ze gedaan hebben of wisten aan R.P.I. verteld. En aantal Nederlandse leden van die internationale pedo-organisatie zijn door de Nederlandse Staat geliquideerd, nadat de R.P.I. bewijzen geleverd had over hun wandaden. Dientengevolge heeft het R.P.I. alle vertrouwen verloren om samen met de Nederlandse regering dit onderzoek verder door te voeren. Vanaf 1986 is de Nederlandse regering buiten verder onderzoek gehouden. Alleen een aantal zeer betrouwbare Nederlanders die hoge posities bij de R.P.I. hadden, hebben verder deel genomen aan de jacht op die gevaarlijk moordenaars.
In mijn nieuwe roman PEDODAM AAN DE AMSTEL wordt in detail beschreven wie de werkelijke pedomoordenaars van Nederland zijn, en hoe en voor wie ze werken. In die roman zult u, onder anderen, ook een aantal ex-ministers van Nederland tegenkomen die leden van die internationale pedo-organisatie zijn.

Hoogachtend,
Dr. Slobodan Radojev Mitric
World Director Reserve Police-International”

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Karate Bob and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Karate Bob is gewoon een Gladio liquidatie-agent die misinformatie de wereld in helpt

 1. A2nie Lamading says:

  Snob.
  AH verkoopt geen wijn van 25 e.
  De prijsrange is 3,5 tot 10 e bij Appie. Dat is wat de mensen doen.
  Als je dat niet weet, ben je een ??? Ja zeg het zelf maar. Snob en geen snoepie.
  Dat wisten we al want het huis moest schoon gemaakt en de (vieze) hond weg.
  Dure wijn is beter dat weten wij ook en dat proefden we ook, maar daar ben ik helaas niet.
  Alles exact zoals je eist en anders niet. Want wat zou je kunnen gebeuren als andere mensen ook gewoon krijgen wat ze wensen? Nu ja. Wellicht een betere reactie, maar zover denk je niet.
  Wijn van 25 euro van de AH, dat moet het doen. Succes. Jochie dat schuilt in de kast.
  Ben je homo of zo? neeeee zelfs dat niet want homos neuken tenminste openlijk anno nu.
  dhaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggggggggggggh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.