BREAKING: Hoe verging het de Nepalese kroonprins Dipendra nadien? (deel 3) BREAKING: Wat is de rol van het Britse Koningshuis?

dipendra-family-1Op 6 december 2000 was ik niets vermoedend op vakantie in Thailand, als ik geconfronteerd wordt met de Koninklijke familie. Hoewel ik geen zin had getuige te zijn van hun “compromitterende feestje” en dus wegloop, word ik sindsdien gruwelijk gestalkt.

En wat blijkt nu? Zij hebben mij bewust getuige laten zijn in 2000, opdat ze een excuus hadden me te stalken. In 1998 werd ik al achtervolgd tijdens een reis in Nepal, die achteraf geheel opgezet was door internationale geheime diensten. Achteraf blijkt, dat het Koningshuis van Oranje dit zelf allemaal opgezet heeft (deel 1 en deel 2). Dan vindt er op 1 juni 2001 een moordfestijn plaats in het paleis in Nepal. Zowel het Koningshuis van Nederland als dat van Nepal, blazen zichzelf kennelijk op n 2000/2001.

Moordfestijn in Koninklijk paleis 

dipendra-001Het “toeval” wil nu, dat er in 2001 in Nepal óók een vreemd programma is opgezet. Dezelfde kroonprins Dipendra (30) -foto rechts- die meerdere maken met Willem-Alexander gesproken heeft in 1997 en 1998, opende op 1 juni 2001 (volgens de kranten) na een familieruzie in een paleis in Kathmandu het vuur op de Koninklijke familie. Hij doodde koning Birendra, koningin Aiswarya, prins Nirajan, prinses Shruti en diverse anderen. Daarna bracht hij zichzelf om het leven, zo deelden bronnen bij de politie en het leger van Nepal mee. De ruzie zou zijn ontstaan, omdat de kroonprins een ander meisje wilde trouwen, dan zijn ouders voor hem in gedachten hadden. Het zou zijn gebeurd een half jaar nadat ik in Bangkok was geweest. Teveel toeval.

Ik geloof ook helemaal niets van het formele verhaal over de slachting in het Koningshuis. Negen doden. En zelfmoord plegen. Hoeveel bewaking loopt daar wel niet rond? En dan zou een dronken kroonprins 9 mensen kunnen doden? De ruzie over het meisje speelde al langer. Hij had ook subtiel iets tegen zijn ouders kunnen “regelen”, om als kroonprins dan vervolgens (met zogezegd het meisje van zijn dromen) op de troon te stappen.

Hier is iets anders gebeurd. Dat snappen ze in Nepal ook.  

Het meisje waar het om ging volgens de kranten? Haar naam is de Nepali Devyani Rana. Zij hadden elkaar leren kennen in Engeland, als Dipendra tussen 1987-1990 in Engeland verblijft. Ze ontmoeten elkaar via de Lord die voor beide een “guardian” is. Volgens bronnen zouden ze heimelijk een relatie hebben, waar beide families niets van weten (heel romantisch en volstrekt ongeloofwaardig). Er wordt in de media een sprookjesdrama opgelepeld (met misverstanden en ware liefde), waar menig TV-soap wat van kan leren.

An undated file photo shows Nepal's Crown Prince Dipendra making a toast to Britain's visiting Prince Charles in Kathmandu. Dipendra, according to reports from Kathmandu, shot his father and mother, Nepal's King Birendra and Queen Aishwarya and other members of the royal family before turning the gun on himself at the Narayan Hity royal palace on Friday night. REUTERS/Gopal Chitrajar/File photo Nepal's King Birendra (C) and Queen Aishwarya (L) are seen in New Delhi in this January 25, 1999 file photo. King Birendra and Queen Aishwarya and other relatives have been assassinated in a shoot-out at the royal palace in Kathmandu it is being reported by the Nepali Times newspaper June 2, 2001

An undated file photo shows Nepal’s Crown Prince Dipendra making a toast to Britain’s visiting Prince Charles in Kathmandu.

Hoe de liefdesgeschiedenis ontspruit doet er niet toe. Dipendra was in die periode in Engeland. Thomas Stonor (7e Baron Camoys) is dan zijn “guardian”. Het is in die periode dat de NWO programma’s zijn uitgedacht en lijntjes zijn uitgezet. Dipendra zat in in Engeland. [Het land waar Diana trouwde met Charles en op een voetstuk werd geplaatst, waarna ze verongelukte in 1997. Het land dat wél veel invloed wil in de EU, maar bij de Griekenland crisis en vluchtelingencrisis niet de lasten draagt.] Rechts ziet u een bezoek van Charles aan Kathmandu. Na zijn verblijf in Engeland, hielden de kroonprinsen kennelijk contact. Ik ben niet verbaasd.

_54714_charles300Sterker nog: prins Charles was op 8 februari 1998 in Nepal, als ik daar ook ben. Ik deed vrijwilligerswerk op precies dat moment in Manigram. Te toevallig. Het is eng. Ik heb nooit iets met koningshuizen gehad (ik was niet tegen, maar vind hen niet zo interessant), dus het is me toen niet opgevallen. Het artikel zegt: op 8 februari 1998 bezoekt Charles een opvanghuis voor meisjes die uit de vrouwenhandel gered zijn. Dat is kennelijk zijn gevoel voor humor.

Ik zeg u: De UK speelt een stiekeme rol in dit NWO gruwelprogramma, dat over Europa wordt uitgestort. Nepal en Bangkok zijn het tipje van de ijsberg. 

De “guardian” Thomas Stonor is 7th Baron Camoys (geboren 16 april 1940) en bankier, die enkele jaren later Lord Chamberlain was in de UK: van 1998 to 2000 (!). Dat is geen gewone functie. “The Lord Chamberlain of the Household ” is senior adviseur van het Britse Koningshuis, verantwoordelijk voor de “the departments which support and provide advice to the Sovereign of the United Kingdom“. Ze hebben daar iets heel fout uitgebroed?

Dipendra? Misschien is ie opgeruimd. Voor hetzelfde (veel!) geld heeft hij een nieuwe identiteit. Niet iedereen wil koning van Nepal zijn. We weten het niet. Het Britse Koningshuis leefde in ieder geval erg mee in 2001: beschaafd.

Hieronder twee foto’s die het drama bewijzen. Links de crematie van de dan koning Diprendra (hij is -in coma- drie dagen koning geweest, alvorens hij stierf in het ziekenhuis). Rechts een plattegrond van het drama in het paleis. Een getuige die het overleefde heeft, legt het de mensen allemaal netjes uit, zodat ze het snappen.

dipendra-cremated dipendra-diagram

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Koningshuis and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to BREAKING: Hoe verging het de Nepalese kroonprins Dipendra nadien? (deel 3) BREAKING: Wat is de rol van het Britse Koningshuis?

  1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.