(TPO) Erdogan: ‘Europa maakt van zee een vluchtelingengraf’ RIP, Alan Kurdi

Wat is dit voor jij-bak van een extremist? Het jongetje woonde in Turkije. Hij vertrekt op een illegale boot, die Turkije had moeten tegenhouden. Dan kapseist die boot in Turkse wateren, waar Turkije de taak heeft drenkelingen te redden. Erdogan? 

Premier Davutoglu: ‘Dood Syrisch jongetje schuld van Brussel’

Europa maakt van de Middellandse Zee een vluchtelingengraf. Dit zei de Turkse president Recep Erdogan donderdag. “De EU is door zijn beleid medeschuldig aan de dood van elke vluchteling die om het leven komt. In de Middellandse Zee zijn niet alleen vluchtelingen verdronken, maar is ook onze medemenselijkheid verdronken”, zei hij. Hij wees hierbij op de dood van Alan Kurdi


Waarom Erdogan? Waarom? Help mij begrijpen!  Is deze jongen soms dood omdat de vrouwen in Europa spijkerbroeken dragen? Hij kwam uit Turkije! 

Dit is het verhaal (als het verhaal al klopt, maar vooralsnog gaan we daar even vanuit).

  • De vader van Alan Kurdi vluchtte 3 jaar geleden van Damascus naar Turkije, hoewel het in die tijd veilig was in Damascus. Daarna werd het onveilig in Syrië, dankzij ISIS.
  • In Turkije besloot het gezin in 2015 dat ze wel naar Europa wilden, hoewel het op dit moment (volgens mijn bronnen) veilig is in Turkije.
  • Het gezin kiest ervoor om op illegale wijze de grens van de EU over te gaan. Dat doen ze vermoedelijk, omdat de EU geen vluchtelingen accepteert uit Turkije.
  • Turkije laat het gezin vertrekken vanuit Turkije, kennelijk met gammele bootjes (sic). Er wordt op geen enkele manier gezorgd voor veiligheidsvereisten.
  • Dan kapseist het bootje in Turkse wateren, wat je niemand gunt.
  • De Turkse regering kan de drenkelingen niet redden (of doet niets om).
  • Het jongetjes spoelt aan op een Turks strand.
  • Turkije gebruikt het fotobeeld van Alan Kurdi in de wereldwijde media.

In de media beschuldigt Turkije Europa nu van genocide? Want? Want?

Mijn mening? Europa moet zich minder bemoeien met landen in het Midden-Oosten, omdat we er geen historie hebben. En we moeten al helemaal niet meewerken aan fake ISIS-oorlogen. Omgekeerd is het te belachelijk voor woorden dat de Nederlandse media dit soort uitspraken vanuit Turkije opschrijft, zonder kritische kanttekening. Wat is dit?

Als er een land schuldig is in deze, dan is het Turkije. Maar al deze gecreëerde ellende is opgezet vanuit de VN/Bilderberg/NATO/Vrijmetselarij etc. Er wordt wéér in de reële economie waarde vernietigd (de echte mensenwereld, met harde werkers en werkelijk leed/geluk), om met welvaart te schuiven tussen landen. Van al deze ellende worden een aantal mensen heel rijk.

En de vluchtelingen? Er is een grote kans dat velen 10.000 euro betalen voor de overtocht en dan bewust het water in gekieperd worden. En er zullen er ook zijn die hun dood fingeren, omdat ze als crisisacteur geld krijgen van diezelfde wereldwijde nep-elite. Om van voormalig ISIS-strijders nog maar te zwijgen. Ook zijn er echte vluchtelingen die een leven elders verdienen en bereid zijn er hard voor te werken. Die zijn er ook. Alles kan, want niemand controleert waar mensen vandaan komen of : waar ze heengaan. Dat is eng.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in ISIS, Media, vluchtelingen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.