Het vluchtelingen probleem is ook al gecreëerd.

Aylan KurdiDe vluchtelingen zelf? Dat zijn slechts pionnen die gebruikt worden in de wereldwijde politiek van welvaart herverdeling. De meeste hebben fors geïnvesteerd in de overtocht. Dat verdien je niet zomaar terug. Ze verliezen dus niet alleen hun thuisland, maar vaak ook economische onafhankelijkheid. Een lening! Een deel van hen zal in staat zijn een goede toekomst hier in Europa op te bouwen, sommige ook niet. Door massale stromen vluchtelingen te creëren, wordt de kans op succesvolle integratie juist verkleind.

Wat is hier aan de hand?   

  • Eerst zijn ze oorlogen begonnen in het Midden-Oosten. ISIS is een goed voorbeeld. Het is ongeloofwaardig om vol te houden dat deze niet zijn opgezet door internationale mogendheden. Het kan niet anders. Dat is wereldwijd bij politici bekend.
  • Daarna zijn op grote schaal mensentransporten opgezet, om vluchtelingen in stabiele landen (!) in de regio, tegen forse betalingen (hoge leningen!) op de boot naar Europa te zetten. Er is grof betaald voor de overtocht. Pure mensenhandel, want het doel is politiek en economisch gewin voor het Midden-Oosten. Dat is wat Turkije doet.
  • Via de EU worden de conflicten in het Midden-Oosten, nu gedistribueerd op grote schaal in alle uithoeken van Europa. De bevolking is niets gevraagd. Landen die zich niet aan Schengen houden en hun grenzen niet bewaken (wat wereldwijd normaal is om wél te doen) worden daarvoor beloond: meer geld van de EU om de stroom vluchtelingen op te vangen! Het slaat werkelijk nergens meer op.
  • De miljoenen en miljarden worden uitgegeven aan Oekraïne, Griekenland, Balkanlanden, Turkije en waar al niet meer, zonder dat de burgers van netto-betalende EU-landen daar besef van hebben. Joost mag weten waar dat geld blijft. Ondertussen zitten we met onrust, om niet te spreken van de zogenaamde hoax (terreur) aanslagen.

Ik ben niet tegen gecontroleerde vormen van immigratie, zoals in noodsituaties of als wij zelf als land een behoefte hebben aan bepaalde arbeidskrachten.

Er is een kleine kliek van wereldwijde nep-elite die deze drama’s wereldwijd benut om daar zelf heel rijk van te worden. De welvaart van de West-Europese burger verdwijnt (via landen als Griekenland) in de zakken van de lui die de ellende veroorzaken. Ik ben niet tegen rijkdom vergaard door hard werken of toegevoegde waarde bieden: Dat is dit niet!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in vluchtelingen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.