Op 26 september 2015 sluiten Willem-Alexander en Beatrix hun festiviteiten af, voor mijn deur

DSCI0328[1]

Weer een ambtenarenfeestje op uw kosten

Op 26 september willen ze het afsluiten. De Oranjes hebben gevierd dat ze al 200 jaar huishouden in dit land (het heeft hen tot één van de rijkste families ter wereld gemaakt). Het volk krijgt nog iedere dag propaganda over zich heen, om te geloven dat Maxima geweldig is en Willem-Alexander zoveel omzet binnenhaalt voor Nederlandse bedrijven.

waterprinsOp 24 september worden fietsen in mijn straat weggehaald. Op 26 september moeten wij deuren en ramen gesloten houden. Het is niet de bedoeling dat wij op daken of balkons verblijven. Waarom niet? Omdat ze zo geliefd zijn? Nee, omdat ze bang zijn, dat iemand die wél meer weet heeft van hun handel en wandel, de aandacht zal vragen. Niet te geloven, deze mensen behoren puur een marketing functie te vervullen. Het Hollandse kaasmeisje heeft toch ook geen nationale beveiliging nodig?

Er wordt mij door de gemeente medegedeeld, dat ik niet:

  • NIET ramen of deuren mag openen;
  • NIET op het dak mag verblijven;
  • NIET op een balkon mag verblijven;
  • NIET mijn fiets mag stallen op de plek waar deze normaal staat.

Wat geeft hen het recht om dit van mij -en alle andere bewoners- te eisen? Wat? Wat?

Ik vrees het ergste. Waarom kiezen ze in godsnaam een locatie VOOR MIJN DEUR? De enige reden die ik kan bedenken, is omdat het een prachtig mooie locatie is. Én omdat mijn buurt bijna geheel gevuld is met landverraders die alles doen voor het Koningshuis.

Mensen, ik ben ervan overtuigd, dat Nederland beter af is zonder deze familie, maar ik zal geen aanslag plegen of iets dergelijks. KLPD, stop met stalken en haal het niet in je hoofd mij iets in de schoenen te schuiven.  

ps. Deze lieden hebben zichzelf erin geluisd in Bangkok in 2000, om een excuus te hebben mij 1992-heden te achtervolgen en proberen kapot te maken. Al die politici wereldwijd werken stiekem samen, om volkeren tegen elkaar op te zetten en zelf met niets-doen geld binnen te harken. De ergste conflicten zijn geënsceneerd. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Op 26 september 2015 sluiten Willem-Alexander en Beatrix hun festiviteiten af, voor mijn deur

  1. KasKaas says:

    We moeten dat uitzoeken. Kan dat zomaar? Het is hun verjaardagsfeestje. Amsterdam is een republikeinse stad, wat doen ze daar? Toch dom dat alle normale mensen niet eens hun raam open mogen zetten. Wat is dat? Kunnen ze niet gewoon wat slingers ophangen in een paleistuin en daar de bollebozen en ambtenaren vragen te komen? Nodigen ze gezellig Reneetje Frogers uit op Noordeinde met wat hoeren erbij …. wel echte hoeren geen ontvoerde vrouwen…. (ambtenarenfeestje) klaar is Kees. Moet het overkomen als een volksfeest? Nou, dan heb je een plaat voor de kop.

  2. Toto Rolly says:

    gezien de aanslag met de auto destijds…. Het is de tijd van aanslagen dus uit dat oogpunt vind ik het niet opmerkelijk. Een andere locatie was idd wel logischer geweest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.