Nog meer bewijs in zaak Maud Oortwijn: Burgerinformant annex kamerbewoonster heeft “speciale status”

DSCI0005b

Recentelijk heb ik om inzage gevraagd in mijn dossier bij politie. Na wekenlang wachten op antwoord, kreeg ik eindelijk een summiere opsomming (zonder details). U kunt hier zien dat mijn aangiftes van zware criminaliteit niet opgenomen worden, maar aangiftes tegen mij van vermeende belediging en dergelijke, wél alle aandacht krijgen (foto).

Dan zien we een mutatie 2015101910-1. Begeleiding/bewaking VIPs. Hiermee komt vast te staan, dat mijn voormalig huurster Gina S. (kamer aan de Nieuwe Prinsengracht) daadwerkelijk een “speciale status” heeft binnen de politie. Ik heb haar destijds de huur opgezegd, omdat zij voor Justitie/AIVD een agent in mijn woning probeerde binnen te loodsen. Ze had haar kamer in onderhuur gegeven voor twee maanden aan iemand die ik herkende als 100% zeker een geheime dienst trol: Doris U. uit AU. Omdat er al een historie was van getreiter van haar (een dode muis voor de deur en dat soort grappen) en ik als hospita juridisch sterk sta op zo’n moment, is haar per direct de huur opgezegd. Terecht, kan ik u vertellen. Bovendien wilde ze zelf in de zomervakantie ook onderhuren en weg.

Daarbij heb ik geen geweld gebruikt en daar ook geen seconde mee gedreigd. Ik heb ook haar spullen niet op straat gezet. Ik heb niets gedaan waarvan u zou vermoeden dat ik dit kan doen, tegen een klein Duits meisje dat het waagde om in mijn woning, een agent binnen te loodsen. Waarom ik haar niet fysiek de les leerde? Omdat ze een onderkruipsel is. Ik heb als kind geleerd dat je alleen kan vechten met mensen die fysiek je gelijke zijn.

Op het moment dat ik de discussie met haar aanging over het opzeggen van de huur en de reden waarom, kwam gelijk een buurman op de stoep staan om door een raam te kunnen zien hoe de discussie zou verlopen. Zij beschermen de eigen foute informanten, maar zullen niets doen voor nette burgers. De fouten worden preventief beschermd.

Om een lang verhaal kort te maken, ze kwam terug onder politiebegeleiding, om de spulletjes op te halen. Zij kreeg politiebescherming! Hoeveel kamerbewoners krijgen politiebescherming bij de verhuizing? VIP bescherming staat er, letterlijk. Zij is dus gewoonweg een vieze Duitser en we moesten die lui het land uitgooien. Desondanks heb ik rustig en beleefd de huur opgezegd, opdat ze direct zou vertrekken. De Duitsers hebben weinig geleerd van WOI, WOII en STASI Duitsland. Weg, als ze fout zijn! 

In de brief is bevestigd dat deze kamerbewoonster een speciale status had bij Justitie. Dat zit dus in mijn eigen huis! Zover gaat dat. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in gang stalking, Maud Oortwijn, Politie and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.