Talitha Storm, 2013, RIP : Stel dat, wie kan haar lichaam daar neergelegd hebben (deel 2)

oo3721220637-a081daa4

Talitha Storm uit Amsterdam (25) ligt op 17 april 2013 in Heerhugowaard stil op de treinrails, als de machinist niet meer kan stoppen en over haar heenrijdt. De politie concludeert: zelfmoord. De avond na dinsdag 16 april 2013. Het is een stil en donker stukje spoorlijn in Heerhugowaard, na middernacht. Ze lag er doodstil (deel 1). 

Dit is een plattegrond van het centrum van Heerhugowaard (link). Alleen TNT en een penitentiaire inrichting hebben “vrij toegang” tot dit stuk spoorlijn. Alleen vanuit die percelen hoeft men geen sloot te overbruggen.

Als we van het ergste uitgaan, dan rijst de vraag: Wie heeft de mogelijkheid om op deze plek een lichaam neer te leggen, zonder dat iemand het ziet?

 • Het is zwaar om een lichaam het talud op te tillen.
 • Er zullen vermoedelijk voetsporen / sleepsporen zijn geweest.
 • Wie kan er met een wagen tot vlakbij het spoor komen, in de avond, zonder vragen?
 • Wie kan er (vermoedelijk te voet) tot op het spoor komen?
 • Op een tijdstip vlak voor er een trein langs komt?
 • Zonder gezien te worden?

Het is niet vanzelfsprekend om iets na middernacht een lichaam van een jonge vrouw op het spoor te leggen en hierbij niet gezien te worden. Er moet een reden én gelegenheid zijn geweest, om deze plek te kiezen als dumpplaats van een lichaam. Een “gewone” dader in een busje, zou namelijk logischerwijs een dumpplaats kiezen ergens waar a) het lichaam niet snel ontdekt wordt en/of b) de dader bijna zeker niet gezien wordt.

Welke treinen rijden op dit traject? (link)

 • Er is sprake van enkelspoor tussen Heerhugowaard en Obdam.
 • Om 00.16h gaat er op dinsdag een trein vanuit Alkmaar naar Hoorn, die rond 0.26h langskomt op deze spoorlijn (link). Deze komt aan in Hoorn (om 0.39h).
 • Om 23.50h vertrekt er vanuit Hoorn een trein in de richting Beverwijk, die om 0.06h stopt in Heerhugowaard. Rond 0.05h zou deze trein langs dit stuk spoor komen. Uit de berichtgeving merk ik op, dat het vermoedelijk om deze trein gaat.
 • Vanuit beide richtingen komt 1x per uur een trein langs later op de avond. Als zij overreden is door de trein rond 0.05h (en dat is het meest logisch), dan kwam de laatste trein daarvoor over dit traject, om ongeveer 23.26h langs. Een machinist ziet meestal, als er wat aan de hand is rondom het spoor.
 • Vanuit Amsterdam kan men overigens reizen via zowel Hoorn als Alkmaar per trein, om naar Heerhugowaard te gaan.

Wat is er rondom deze plek van het spoor? (link) Wat zijn de opties? 

De Volkstuinen van “De Vork”. De spoorlijn zelf en de fietstunnel. TNT Post. Een school. Snijder Installatie. Een balletschool. Een autoservice. Dan de sportvelden. En ook nog een penitentiaire inrichting. Dat is het. 

1. Snijder Installatie en de Don Bosco School

Het lijkt me lastig. Beide locaties zijn stil in de avond. Het zou opvallen, als hier iemand rond middernacht nog aan het werk zou zijn. Bovendien moet in dit geval het lichaam over een relatief brede sloot getild worden. Ik schat, een 4 meter brede sloot. Zij zouden bovendien zichtbaar zijn voor de volkstuinen, én mensen in treinen op de spoorlijn verderop én de panden aan de Oosterstraat. Het zou dom zijn.

2. Volkstuinen “De Vork”

Deze optie is niet logisch. Aan de noordzijde van de spoorlijn, liggen de volkstuinen van “De Vork“, die per auto toegankelijk zijn vanaf De Vork straat (Middenweg). Vanaf de parkeerplaats bij dit terrein kan men in theorie een lichaam (met twee personen) dragen over 80 meter afstand, en dan door/over een slootje tillen (met hoge laarzen aan, het lichaam hoog houden)… Dit tillen vergt uitzonderlijke kracht. Men loopt het risico op sporen van water en planten op het lichaam. Bovendien is er een redelijke kans om gezien te worden. De begroeiing is niet overal hoog en zeker niet in april. Rijdend vanaf de Middenweg is het logischer om verder door te rijden en een lichaam eventueel bij de weg Foxtrot of Echo op het spoor te leggen.

3. Fietstunnel 

Er gaat een fietstunnel onder het spoor door. Een lichaam kan hier gebracht worden, door met twee personen op een bakfiets (met in de bak onder de dekens een lichaam) hierheen te rijden. Ik sluit dit uit. Twee personen op een zware bakfiets is een opvallend tafereel. Op ieder moment kan er opnieuw verkeer langskomen. De fietstunnel is verlicht. Onlogisch. Waarom zou iemand hier op deze wijze een vrouw dumpen?

4. TNT Post

Op het terrein van TNT Post aan de Benthuizenlaan rijden bezorgwagens regelmatig af en aan. Ook later op de avond is niemand verbaasd, als er logistieke activiteiten plaatsvinden. De core business is immers pakketjes ophalen en afleveren.

Er loopt een weg op dit terrein van TNT Post, vanaf de Benthuizenlaan, langs het pand van TNT Post parallel aan het fietspad (link). Deze weg loopt tot bijna bij het spoor (en gaat niet zoals het fietspad, de diepte in). Bovendien hoeft men niet een sloot over te steken.

Ik acht deze route logistiek het meest haalbaar. Als men links (langs het pand) achter een geparkeerd busje langs loopt, is dat volledig uit het zicht van iedereen. Alleen het laatste stuk op het talud zelf zou men zichtbaar kunnen zijn, maar dan alleen vanuit de Volkstuinen. Er staan struiken en bomen aan de rand van de volkstuinen ter hoogte van TNT. De kans om gezien te worden is klein, zeker in april om 24.00h in de nacht.

5. Het spoor zelf

imagesEen goederentrein kan stoppen op dit stukje spoorlijn, waarna NS-personeel in theorie uit de trein kan stappen, om een lichaam op het spoor te dumpen. Hierna keert de goederentrein mogelijk terug, en neemt vervolgens een ander spoor. In theorie kan het lichaam dus ook níét door een trein overreden zijn, maar vanaf die bewuste trein juist gedumpt zijn. We kunnen niets uitsluiten, als de politie begint met een leugen (want dat was het, dat zogenaamde “zelfmoordbriefje”).

Als ze vanuit de trein gegooid zou zijn, dan is deze waarschijnlijk iets voor middernacht (23.50h) vertrokken vanuit Hoorn.

6. Van Noortwijklaan

Aan dezelfde kant van de spoorlijn loopt verderop de Van Noortwijklaan. Rechts ervan is de achterkant van twee panden waarin een balletschool en het Autoservice bedrijf gehuisvest zijn.

Er zijn geïmproviseerde parkeerplaatsen langs de kant van de weg. Een dader kan hier mogelijk parkeren, maar moet het lichaam dan nog wel over de (brede) sloot tillen. Het lijkt mij lastig. En waarom zou je deze plek uitkiezen als toevallige dader die voorbij rijdt? Er zijn rustiger stukjes spoorlijn die makkelijker te bereiken zijn. Dan is dit stukje iets verderop al logischer, mits je weet hoe een hek open te breken.

Het belangrijkste argument tegen deze locatie als dumpplaats is de volgende. Aan het eind van de Van Noortwijklaan is er een penitentiaire inrichting gevestigd: HIER. Een “Huis-tuin-en-keuken-moordenaar” denkt wel drie keer na alvorens hier een lichaam achter te laten. Overigens moet dit voor Justitie ook een signaal zijn.

7. Balletschool

koninklijke balletschool antwerpen 2In dit geval is het meest logisch, als Talitha onder valse voorwendselen (bijvoorbeeld een baan) bij de balletschool uitgenodigd is. Vanuit de balletschool zou men in dit geval aan de achterzijde het lichaam moeten dumpen. Dit is een zeer rustig stukje weg in de avond, dus ondenkbaar is het niet. Het is alleen zeer zwaar en lastig om het lichaam enkele tientallen meters te tillen, om deze daarna ongeschonden over de metersbrede sloot te krijgen. De kans is klein, dat dit lukt, zonder dat de bewaking van de gevangenis het ziet.

8. Autoservice 

Een autoservice bedrijf is al meer aannemelijk, omdat hier wagens aanwezig zijn en ook de achteruitgang aan de Van Noortwijklaan druk is met auto’s. Bovendien zijn er geïmproviseerde parkeerplaatsen in de berm direct naast de brede sloot. Blijft echter het probleem, dat het lichaam ongeschonden over de sloot moet. Waarom zou een gewone garagehouder dat risico nemen? Het kan, maar is niet logisch. Bovendien is het in het zicht van de penitentiaire inrichting! Wie zou dat risico nemen? Als garagehouder is het logischer om een lichaam verder weg achter te laten.

9. De penitentiaire inrichting 

12721766_635010183525407884Aan de Van Noortwijklaan is ook de penitentiaire inrichting Westlinge gevestigd, waar gevangenen in de laatste fase van hun gevangenschap verblijven. Een beetje politieman weet dat. Dat feit alleen is al reden om eens kritisch te kijken naar een dode langs dit deel van het spoor. Deze gevangenen hebben namelijk wat meer vrijheid.

Wat is de kans dat een jong meisje besluit om in deze uithoek zelfmoord te plegen? Wat is de kans dat in deze uithoek niemand vanuit de penitentiaire inrichting haar over het spoor heeft zien lopen of op het spoor heeft zien liggen? Hebben die lui geen camera’s?

Het bizarre is, in april 2013 werd net de beslissing genomen, om deze penitentiaire inrichting te sluiten. Dat is waarschijnlijk toeval.

Tegenover de penitentiaire inrichting is er een hekwerk voor een waterwerk, waardoor iemand makkelijk over de sloot kan richting het spoor. Voor particulieren is dat hekwerk gesloten.

Er is één heel groot nadeel aan deze route. In een gevangenis zitten allemaal mensen die zich vervelen. Een groot deel zal niet kunnen slapen en zoveel mogelijk naar buiten turen. Als men een bus parkeert aan het eind van de Van Noortwijklaan, kan het tillen van het lichaam uit het zicht blijven van gevangenen/bewakers. Maar het is risicovol, want véél kijkers.

10. Sportvelden

Dit zijn de lege grasvelden aan de andere kant van het spoor. Ik sluit het uit dat twee personen over kale sportvelden richting de spoorlijn lopen met een lichaam en deze over de (niet brede) sloot tillen. Waarom? Omdat ze dan richting een penitentiaire inrichting lopen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Moeder zit bij JINEK:  http://www.npo.nl/jinek/10-08-2015/KN_1671872

Laat ik eerlijk zijn. Als ik zie dat TNT Post langs dit stuk spoor gevestigd is én ook nog een penitentiaire inrichting zit, dan begin ik te vermoeden in welke hoek het euvel kan zitten. Alleen TNT en de gevangenis hadden vrije toegang tot de spoorlijn. Een ongeluk op deze locatie zie ik ook niet gebeuren. Er is geen spoorovergang. Dan blijft zelfmoord of moord over. Waarom zou je als jonge vrouw op deze plek zó zelfmoord plegen? Ik acht moord aannemelijker. Ik raad de familie aan om zelf het onderzoek uit te gaan voeren, voor zover dat kan. 

ps. In de nacht van 18 op 19 april 1993 is Quinten Bakker onverwacht overleden in Groningen (geboren 30 mei 1973). Het kwam door een onbekend virus waardoor hij in zijn slaap is overleden. Quinten was van mijn jaar van studentenvereniging Cleopatra. Ik heb geen idee of dat toeval is geweest. In die tijd infiltreerde de geheime diensten langzaam bij Cleopatra (besef ik achteraf), omdat ze mij immers in de gaten moesten houden. Ongetwijfeld zaten er op dat moment al zoontjes/dochters van vrijmetselaars/agenten bij de vereniging. Ze werken sowieso iedereen weg die kritisch nadenkt. Wat er met Quinten gebeurd is, kan ik niet vertellen. Ik weet het gewoon niet. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in regio Amsterdam, Spoor, Talitha Storm and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Talitha Storm, 2013, RIP : Stel dat, wie kan haar lichaam daar neergelegd hebben (deel 2)

 1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Jim you know says:

  Het is bij zeker dat dit meisje niet hier zelfmoord heeft gepleegd of ter plekke is aangevallen. Waarom ik dat denk?
  1. Er komen daar van twee kanten treinen, dus lang heeft het allemaal niet geduurd daar op dat spoor. Iemand wurgen bijvoorbeeld, kost al zo 10-15 minuten. Verkrachten kost je ook 3 minuten. Het spoor oplopen naar de juiste plek kost ook 3 minuten. Logistiek dus ingewikkeld.
  2. Als ze zou leven op dat moment, heeft ze vast gegild. Verderop zit een gevangenis. Die zou dat dan horen. Waarom doe je dat als aanvaller? Deze plek kan alleen als iemand al dood is (of volledig monddood, maar een gesnoerde mond is zichtbaar, dus dan bewusteloos).
  3. Er moet een reden zijn waarom iemand een lichaam hier dumpt (en niet ergens anders). Ik ga daarom mee in jouw redenering Maud, dat de daders dus via een locatie aan dit stuk spoor toegang moet hebben gehad. Anders zouden ze wel een rustiger stukkie spoorlijn kiezen.

  Ik vermoed dat ze elders is ontvoerd/mishandeld/misbruikt, waarna ze zwaar gedrogeerd op het spoor is gelegd. Mogelijk is ze met 1 messteek in het hart ofzo dodelijk verwond, maar ze moeten het zo gedaan hebben, dat er niet veel verwondingen te zien zijn, voor ze op het spoor gelegd is. Ik heb erover zitten nadenken, als je iemand helemaal coma drogeert, dan komt de zelfmoord vermoedelijk het meest geloofwaardig over. Want als ze vlak van tevoren is dood gemaakt, dan denk ik dat een schouwarts het verschil gaat zien (niet mijn vakgebied, maar ik vermoed het?).

 3. Roy says:

  Ik wil hier even aan toe voegen dat op het spoor lopen relatief veilig is ook al denk je van niet. Vroeger liepen wij ook altijd via het spoor want daar word je dus niet gezien. Want wel zeker is is dat de dader bekend moet zijn met die locatie en hoog waarschijnlijk daar in de buurt woont of werkt. Politie daar in de buurt is ook erg slecht en ze doen maar wat ze willen wat vaak zo is in de dorpjes en kleine steden.Maar Liegen over een zelfmoord briefje!! Die vent moeten ze op het spoor leggen……

 4. Marijke says:

  En dan vind ik dit bij Micha Kat:

  BOMBSHELL ZAAK-DASCHA: LEUGENFABRIEK VERGIST ZICH IN KLEUR VAN HAAR IPHONE DIE ZOWEL WIT ALS ZWART IS
  Geplaatst in: pedofilie, rechtspraak op: 8 januari Auteur: m k

  BREAKING: MARCEL GELAUFF PUBLICEERT EEN FOTO VAN DASCHA’S IPHONE DIE WIT IS * MAAR IN EEN POLITIEBERICHT VAN 17 DECEMBER IS SPRAKE VAN EEN ZWARTE IPHONE * FOUTJE VAN PETER R. DE VRIES * MAAR WHATEVER: ‘ZELFMOORD DASCHA STAAT VAST’ *OVER HET ‘UITLEZEN’ VAN DE IPHONE HOREN WE AL HELEMAAL NIETS

  In een parallele ontwikkeling ontvingen wij de volgende boodschap van een klokkenluider. Comment: Heer Kat, Het is mij opgevallen dat u al enige tijd als weinigen in het (alternatieve) medialandschap aandacht besteed aan de zaak Dascha Graafsma. Ik wil u graag wijzen op een zaak van enkele jaren geleden, die overeenkomsten vertoont en afgelopen week in het nieuws is geweest, namelijk: de zaak Talitha Snelders. Een 25 jarige vrouw die dood werd aangetroffen op een treinspoort in 2013, de autopsie werd ook uitgevoerd door Frank “Gothic” De Goot. Er werd nadien gelijk gesproken over zelfmoord daar een agent een zelfmoord brief had aangetroffen bij het lichaam later bleek de agent te hebben gelogen over het bestaan van deze brief

  . De vader van het slachtoffer heeft als adviseur gewerkt voor onder andere het Ministerie BZK en de Politie en is afgelopen maandag met zijn nieuwe partner vermoord aangetroffen in Costa Rica. Zie bericht in De Telegraaf

 5. Marijke says:

  do 07 jan 2016, 12:08| lees voor
  Vermoorde man verloor eerder dochter

  Mick van Wely
  AMSTERDAM –
  De Nederlandse man die samen met zijn nieuwe partner werd vermoord in Costa Rica, is de vader van Talitha Snelders. De Amsterdamse werd onder verdachte omstandigheden op een treinspoor gevonden in 2013.
  Twee jaar na de dood zijn de nabestaanden van Talitha opnieuw getroffen door ongelooflijk zwaar leed met de moord op vader Snelders. De man werd maandag samen met zijn partner geboeid en dood aangetroffen op hun hardhoutplantage in Sardinal. Waarschijnlijk is er sprake van roofmoord.
  De nabestaanden van Talitha Snelders hebben nooit geloofd in zelfmoord van de Amsterdamse. Het OM erkende eerder te snel te hebben geconcludeerd dat er sprake was van zelfmoord.
  De advocaat van de nabestaanden Sébas Diekstra wil niets zeggen. Hij vraagt namens de familie om de nabestaanden met rust te laten.

  • maudoortwijn says:

   O jee, dit is dan zeer waarschijnlijk geen toeval. Vreemd ook, dat de vader helemaal niets van zich heeft laten horen na de dood van Talitha, want ik heb daar nog eens naar gezocht in de media.

 6. Marijke says:

  Aanvullend;
  Nederlands echtpaar vermoord in Costa Rica
  GEPUBLICEERD OP WOENSDAG 6 JANUARI 2016 08:05
  hans_snelders
  In Costa Rica zijn twee Nederlanders en een Nicaraguaanse arbeider op een teakplantage vermoord. Volgens lokale media zegt de politie ervan uit te gaan dat Hans Snelders (foto) en zijn partner Sita Dhawtal slachtoffer van een roofoverval zijn geworden.

  Geboeid
  Ze woonden in een afgelegen boerderij (La Flecha) ten zuidwesten van de hoofdstad San José bij Chomes de Puntarenas. De lichamen zijn maandagavond Nederlandse tijd gevonden door een bosarbeider. De slachting heeft waarschijnlijk in de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw plaatsgevonden. Het echtpaar lag binnen en was geboeid. Het lichaam van de werknemer Rivar Avenec Montalbán lag buiten.

  Uitgever
  Hoewel Costa Rica relatief weinig criminaliteit kent komen roofovervallen op woningen en afgelegen boerderijen wel voor. De overvallers hebben dure goederen laten liggen, mogelijk hebben ze cash geld meegenomen. In ieder geval een van de lichamen vertoonde schotwonden. Hans Snelders was onder meer uitgever en werkte in de ict. Hij emigreerde naar Costa Rica om een teakplantage en een veeboerderij te ontwikkelen.

 7. Kaskaas says:

  Costa Rica, fat is in de buurt van Panama (Kris en Lisanne) en Colombia (Durdana). Het zit allemaal in dezelfde hoek van de wereld.

  https://www.google.nl/maps/place/Costa+Rica/@10.4018961,-85.2470448,7z/data=!4m2!3m1!1s0x8f92e56221acc925:0x6254f72535819a2b

 8. Kaskaas says:

  In het AD: ’Ze voelden zich er steeds minder veilig’

  Het Nederlandse stel dat vermoord is in Costa Rica, was aan het nadenken over een terugkeer naar Maasbommel. Volgens de buurt voelden ze zich in Costa Rica steeds minder veilig.
  Hans Snelders en Sita Dhawtal woonden in een oud dijkhuis in het Maasdorp. Twee à drie keer per jaar kwamen ze daar terug om zaken te regelen en mensen op te zoeken. De laatste keer was in oktober.

  Deze week werd bekend dat ze dood zijn gevonden op hun hardhoutplantage vlakbij Puntarenas, ten zuidwesten van hoofdstad San José. Volgens de plaatselijke politie zijn ze vermoedelijk slachtoffer geworden van een roofoverval, even na kerst. Ook hun werknemer Rivar Avenec Montalban werd dood aangetroffen.

  In Maasbommel wordt geschokt gereageerd op het nieuws dat het vermoorde stel uit het dorp komt. Erg bekend waren ze er niet: volgens een buurman waren ze al sinds 2009 geregeld in Costa Rica, en de laatste drie, vier jaar permanent.

  De 63-jarige Hans Snelders, geboren in Westervoort, runde er een 400 hectare grote teakplantage. De voormalige trainer/coach en uitgever – op zijn woonadres in Maasbommel staan nog altijd de uitgeverij en het coachings- en trainingbureau ingescheven – was daarvoor ingehuurd door de Vereniging van Kopers Ganadera la Flecha. De voornamelijk Nederlandse en Belgische leden, 340, hadden geld gestoken in de plantage. De opbrengst uit de verkoop van het gekapte hout ging naar de leden. Snelders was er manager en zorgde voor het onderhoud van de plantage en de verkoop van het hout. Ook was hij bezig met de ontwikkeling van het terrein. Het was de bedoeling dat er bungalows op gebouwd zouden worden.

  Hij had er samen met zijn vrouw ook een huis gebouwd, waarin ze woonden. Het is volgens een buurman van Snelders een afgelegen gebied, waar je makkelijk ongezien op het terrein kunt komen. Snelders zag het verblijf in Costa Rica volgens de buurt als ‘gewoon werk’.

  Henk en Carolien Peters © Privéfoto.
  Hij zou wel gezegd hebben dat het er de laatste tijd niet veiliger op was geworden en ze daarom een terugkeer naar Nederland sterk overwogen. In 2015 werden er 530 mensen vermoord, het grootste aantal sinds járen (in 2014 471, in 2013 411). Dinsdag nog werd in Costa Rica een moordaanslag gepleegd op een Groesbeeks stel. Henk en Carolien Peters runnen er een bed and breakfast. Ze overleefden het, maar keren wel terug naar Nederland.

  Hans Snelders heeft drie zoons in Nederland. Ook had hij een dochter: Talitha. De 25-jarige Amsterdamse werd in 2013 in Heerhugowaard langs het spoor gevonden nadat ze was aangereden door een trein. Het Openbaar Ministerie stelde destijds dat het ging om zelfmoord, maar bood voor die conclusie begin vorig jaar excuses aan omdat er geen bewijs voor was.

  De familie heeft altijd bestreden dat het om zelfmoord ging, de ware toedracht is nooit vastgesteld. Of en wanneer de stoffelijke overschotten van het Maasbommelse echtpaar naar Nederland worden overgebracht, is nog de vraag. De zoons waren gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

 9. Kaskaas says:

  Dus een vent van de politie en BuZa (als je daar langer werkt is er altijd wel iets gebeurd) verhuist naar Costa Rica in 2009. Enkele jaren later wordt zijn dochter in Nederland (Talitha Storms) vermoedelijk ontvoerd en vermoord op professionele wijze. De satanisten hadden zeker een appeltje te schillen met Snelders. Of hij is met wat onenigheid weggegaan bij politie toen al. Snelders vertrekt daarom, maar laat een mooie dochter achter. De satanisten kunnen hun handen niet thuis houden en weten dat vader ver weg zit en sowieso niet meer het netwerk heeft wat ie had. In 2015 wordt papa dan toch bozig, want ziet dat de moorden op Nederlandse meisjes maar niet ophouden. Natuurlijk zijn er “vrienden” en buren in Costa Rica, die daar zitten om vinger aan de pols te houden bij Snelders. Als Snelders acties begint te nemen om de moordenaar van dochterlief te vinden, dan pakken ze hem. Zoiets?

 10. Kaskaas says:

  Waarom is meneer Snelders niet eerder naar voren gekomen ivm de dood van zijn dochter. Hij kende de politie en weet dan verdomd goed wat er aan de hand kan zijn. De man bleef uit beeld. Net als de vader van Annouschka Weezenbeek destijds. Nou, ik vraag me af.

 11. Kaskaas says:

  “Er ontbraken geen waardevolle spullen” Nou, als je al een week ligt te rotten en de moordenaars hebben niet de hele boel leeg geroofd, dat is raar.

  • Jimmy is Back says:

   Wat me ook zorgen baart is dat ook hier lichamen half vergaan zijn. Hopelijk is identificatie nog steeds 100% zekerheid, want anders heb ik nog meer vragen.

  • Marijke says:

   Verbranden is onnodig en dus een streek..

  • Marijke says:

   Dat bedoel ik! En zeker in zo n land. Ook al woonde men afgelegen, dhr Snelders was werkgever,en zal toch als zodanig gemist zijn?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.