Man dood geschoten 16 augustus 2015 bij terrein vliegbasis Gilze-Rijen (deel 2)

Op 16 augustus 2015 is rond 19.20h/19.50h een man, Hugo, (27 jaar, uit Capelle aan de IJssel) dood geschoten op het kruispunt van de Broekstraat en de Lijndonk in Molenschot (tussen Breda en Tilburg). Zijn Opel Corsa stond 100 meter verderop.  

Molenschot 1 Hulpdiensten_ter_plekke_(foto_Marcel_van_DorstSQ_Vision)___ (2)

Het kan een hoax zijn of een echte schietpartij. Omroep Brabant : LINK

Ik heb google maps erbij gehaald. De auto staat voor een ingang van de vliegbasis Gilze-Rijen, met de achterkant richting de vliegbasis en de neus naar de weg Lijndonk in de richting van het plaatsje Verhoven (de E312). De auto is van het slachtoffer en deze is aangetroffen met de lichten aan. De man (27) uit Capelle aan de IJssel (Rotterdam) verbleef vaak in een huisje op een camping in Molenschot, op slechts 1 km van de vliegbasis. De politie vermoedt dat het een ruzie was om drugs.

Het slachtoffer ligt 100 meter van de auto aan de kant van de weg tussen bosschages naast de weg Broekstraat. De locatie van de ambulance is ongeveer hier. Links van de weg is een boswal van ongeveer 10 meter breed. Rechts van de weg is de vliegbasis (geen hek direct grenzend aan de berm van de weg). Kennelijk liep het slachtoffer van de auto terug naar de camping? Als hij weggevlucht zou zijn van de auto, dan is de richting van de Lijndonk logischer, omdat hier enkele boerderijen zijn. De Broekstraat is omringd door bos, zonder huizen. Wel is het gebied rechts van de weg militair terrein. Daar is hij gevonden.

Vanaf de plek van de auto (link) is de man kennelijk richting de Broekstraat gelopen (de andere kant op dan waar de neus van de auto heen wijst), waarna er vermoedelijk meerdere kogels op hem zijn afgevuurd aan de Broekstraat. Het is onbekend of de man links (houtwal) of rechts (militair terrein) van de weg lag. Ik vermoed rechts (de basis).

Molenschot 2

Overigens is militair terrein verboden toegang, ook al staan niet overal bordjes of hekken omheen.

Uit de foto links (in het donker) is af te leiden, dat er kennelijk sporen zijn gevonden op het stuk weg tussen de vindplaats van de auto en de vindplaats van het lichaam. 

Bekenden willen een stille tocht houden (foto rechts onder). Speurhonden ruiken rustig de omgeving af (foto links onder). Politie ziet het als een liquidatie, mogelijk gerelateerd aan drugs.  Hij is van dichtbij door het hoofd geschoten. Wie doet er nou een liquidatie op nog geen 10 meter van militair terrein? Hoewel, als ik de foto nog eens bekijk, ligt de man wellicht zelfs net óp militair terrein. De media rept er met geen woord over.

CMscNU5VEAAArKJ CMsuw58W8AAKbzc

ps. Hugo (“wij gebruiken alleen voornamen”) was lid van motorclub No Surrender.  Ik vraag me dan gelijk af: 1) crimineel actief, 2) gewoon een motorliefhebber, 0f 3) infiltrant van politie?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in liquidatie and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.