Man dood geschoten rond 19.30h naast luchtbasis Gilze-Rijen (deel 1)

Molenschot 1Op 16 augustus 2015 is rond 19.30h/19.50h een man (middelbare leeftijd) dood geschoten op het kruispunt van de Broekstraat en de Lijndonk in Molenschot (tussen Breda en Tilburg). Een auto stond 100 meter verderop (mogelijk van slachtoffer).

Een getuige zegt rond 19.30h ongeveer 10 schoten gehoord te hebben. Het lichaam is circa 100 meter van de achtergelaten auto aangetroffen. Volgens de Telegraaf moet dit rond 19.50h zijn geweest. De vliegbasis richt zich met name op helikoptervervoer: link.

Molenschot 2Hoe ik het ook wend of keer, er is kennelijk een man dood geschoten vóór de hekken van de militaire luchtbasis. De auto stond namelijk bij de ingang. Ik zie een mevrouw met folie knutselen bij de oprit van de luchtbasis. Ik zie een mevrouw van de politie ijsberen op het kruispunt Broekstraat-Lijndonk. Zet google maps op streetviews om zelf de beelden te interpreteren.

Deze weg is gelegen direct aan de vliegbasis. Op basis van de beschikbare informatie kan ik nog niet zeggen wat hier aan de hand is (hoax of echt). Opvallend is dat er geen foto’s te zien zijn waarop legerfunctionarissen onderzoek doen. Dit is namelijk een moord bij de hekken van de luchtbasis, waardoor de veiligheid van het militaire terrein meegenomen moet worden. Ik zie dit niet gebeuren, wat bij mij vraagtekens oproept.

Omroep Brabant zegt het volgende: “Van een dader ontbreekt voorlopig ieder spoor. Een signalement is dan ook nog niet bekend. Volgens meerdere bewoners zouden er meerdere daders zijn. Deze zouden zijn gevlucht in een witte SUV.”    ~  Dat kan een legerbasis toch niet laten gebeuren?

Het meest opvallende aan dit hele scenario, is dat het op de oprit van de militaire basis is, maar men kennelijk geen noodzaak zag, om het lijk snel weg te nemen en wat boeren op ganzenjacht te sturen (vanwege de getuige). Ook hier houden we het nieuws in de gaten.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Leger and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Man dood geschoten rond 19.30h naast luchtbasis Gilze-Rijen (deel 1)

  1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.