BREAKING: Wat zijn de verbanden? Dit is te toevallig.

image-3483948Hoe meer ik ergens induik, hoe meer het gaat stinken. Nee, ik heb geen toegang tot politiedossiers en ken niet alle details van iedere zaak. Wel zie ik keer op keer te groot toeval. Bedrijf Permar en de Marechaussee/leger?

Het is de taak van politie om deze verbanden te zien en uit te zoeken. Dat zie ik ze niet doen. Toeval of niet?

Henk Peters, werkzaam bij een sociale werkvoorziening, verdwijnt de dag vóór Karst T.. Henk Peters wilde naar Apeldoorn op 30 april 2009, om foto’s te maken van de stoet met het Koningshuis. Sindsdien is Henk verdwenen. Henk Peters is ongeveer 1.75cm lang en heeft kort blond/grijs haar. Hij draagt een bril. Qua postuur gelijkend op.

“Bij Henks werkgever, de sociale werkvoorziening Permar in Ede, is men al druk met de voorbereidingen van een uitvaart.” (link)   [Permar is gelegen aan het Horaplantsoen]

Een parkeerwachter is ervoor veroordeeld, maar blijft ontkennen. Moord zonder lijk.

Anton Bussing stond 29 november 1995 in de avond aan de kant van de weg geparkeerd aan de Horalaan in Ede, op een steenworp afstand van Permar. De bussing3huisvader wordt geliquideerd met een UZI afkomstig van de legerkazerne, die aan de andere kant van het spoor gelegen is. Het officiële verhaal is dat de UZI enkele maanden daarvoor uit de kazerne is gestolen, door een jongen uit Utrecht. De media, noch politie, noch Peter R. de Vries noemt dat feit. Het is erg toevallig, dat a) de kazerne er om de hoek ligt, en b) Permar in beide gevallen heel dichtbij was. De burgers van dit land hoeven niet te weten, dat deze kazerne om de hoek van de plaats delict ligt. Die jongen uit Utrecht, die moet naar Ede zijn gereisd, om een willekeurige huisvader te liquideren! Tuurlijk. 

Overigens heb ik zojuist ontdek dat Karst Tates in militaire dienst is geweest in Apeldoorn, in de Willem 3 Kazerne, Frank van Bijnenkazerne (1991). Sinds de Tweede Wereldoorlog wordt deze bij mijn weten gebruikt door de Koninklijke Marechaussee. En laten die nu ook een grote rol spelen in de beveiliging van het Koningshuis. Waarom staat dit niet online? Als een Karst Tates serieus een aanslag op het Koningshuis zou willen plegen, waarom dan zo’n uiterst moeilijk moment gekozen? Die gast had dat veel professioneler kunnen doen.

Waar het lichaam van Henk Peters is gebleven, weten we ook niet. Wel weten we, dat de veroordeelde voor de moord op Nadia van de Ven én de veroordeelde voor de moord op Henk Peters beide hardnekkig zwijgen. Zij zijn beide veroordeeld met een overdaad aan indirect bewijs. Alsof ze samen vechten om de titel: domste moordenaar van het land. Een goeie advocaat had ze vrij gekregen. Hoe het in elkaar zit, kan ik niet met zekerheid zeggen. Dat het zaakje stinkt, is wel zeker. Waarom is het lichaam van Henk Peters niet gevonden? Waarom niet? Wie bracht die jongen op het idee om met de auto naar Koninginnedag te gaan in Apeldoorn? En Karst Tates? Is die echt dood?


 

ps. Overigens had William van de Ven, de vader van Nadia van de Ven, die een jaar na Nadia’s moord aan kanker overleed, ook een hersenaandoening. Vooralsnog denk ik dat dit een tragisch toeval is. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, GGZ, Henk Peters, Karst Tates, regio Zuid and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to BREAKING: Wat zijn de verbanden? Dit is te toevallig.

 1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Jim is Back says:

  Sorry hoor. Heb het even opgezocht. Henk was niet alleen zwakbegaafd en een vrolijke fotograaf, hij was ook seksverslaafd (hoeren) en bracht daardoor zijn bejaarde moeder zwaar in de schulden (huis moest verkocht daardoor). Bovendien heeft ie toen ook nog eens zijn nichtje (kindje) seksueel misbruikt. Zwak begaafd oke, maar reken maar dat veel mensen hem niet meer zagen zitten. Dan loopt ie de hele week achter de brandweerwagen aan, die gasten pakken hem mee als ze ergens een lichaam voor nodig hebben. Weet jij veel wat ze allemaal uitspoken in Arnhem. Wel vraag ik me af hoe die Henk geleerd heeft hoe je kleine meisjes kan misbruiken, dat dan weer wel. Veel medelijden heeft de Pim niet.

 3. Jim is Back says:

  Straks is Karst Tates niet eens echt dood en ligt Henk in zijn rieten kist. Zou zo kunnen.

 4. Jim is Back says:

  Oke, ik zal het maar gewoon zeggen. Wat als Karst Tates ingehuurd is door de Koninklijke familie om Koninginnedag een satanisch tintje te geven, met vermoedelijk een aantal nep-slachtoffers? Karst zat bij de Marechaussee in zijn tijd bij het leger en hij heeft ook in de beveiliging gewerkt.

  Wat als Frans J. gewoon een typische geheime dienst kruimelcrimineel is op laag niveau? Werkte overigens ook bij de douane in een ver verleden, deed in 2009 parkeerwacht bij politie.

  Uiteindelijk moet er wel iemand in de kist van Karst Tates liggen. Voila: Henk.

  Misschien vragen ze Permar wel vaker als ze iets nodig hebben bij de geheime dienst of legeracties. Wie is een geschikt slachtoffer? Wie wordt niet gemist? Welke meisje is wel lekker? Als Anton daar teveel van wist, moesten ze van die gast af.

  Nadia? Die zal we teveel geweten hebben. Ergens bij geweest zijn. Huisgenoot die te eerlijk naar haar was etc etc. Ook haar vader had een hersenaandoening en was dus bekend.

 5. Vogeltje says:

  Nou, die Frans J. gast vertrouw ik voor geen geld. Hij kende Henk Peters. Natuurlijk zet hij zich neer als iemand die ALLE verdenking op zich neemt. Dat leidt lekker af. En achteraf kan hij zeggen dat ie geframed is als een Ina Post. Het lijkt me eerder een geheime dienst type van de onderste trede. Die doen alles. En als ze de schuld op zich nemen, dan mogen ze lekker verhuizen naar Thailand ofzo in luilekkerland tussen de Thaise dames.

  Wat is er met Henk Peters gebeurd? Waren de instanties hem beu, want hij lijkt gezellig maar ook doodvermoeiend (en een pedo). Is Henk zonder bril niet bijna hetzelfde type als Karst Tates? Ligt Henk begraven in die rare mand van Karst? Met een snelle compost rieten mand en een corrupte tandarts, komt nooit iemand hier achter. He, ik wil de waarheid weten. Hoe zit het?

 6. Vogeltje says:

  Misschien is Karst Tates wel iemand heel anders……………… onee onee niet weer.

  Hij ging in dienst [maar dat was de Marechaussee u-weet-wel, wat ze stilhouden]. 
  Hij werkte daarna bij Firezone tankstation [om de hoek bij Het Loo, wat ze stil houden]
  Daarvoor was hij dakloos geweest [wat overigens geheime dienst types soms ook faken]
  Hij deed het goed bij het tankstation, maar was wel negatief over de Koninklijke familie [overigens klassiek gedrag van controlled opposition, om andere criticasters te vangen]
  Daarna werkt hij bij Interlanden, een concurrent van de TPG Post [handig]. 
  Hierna schijnt hij kort als beveiliger gewerkt te hebben, maar waar is onduidelijk. 

  Ik sluit niet uit dat Karst Tates sinds zijn militaire dienst altijd gewerkt heeft voor de inlichtingendienst van het leger. 

 7. Wim says:

  Dit kan natuurlijk geen toeval zijn: http://www.gelderlander.nl/regio/de-vallei/vrouwen-verongelukt-bij-achtervolging-door-politie-in-ede-1.5360269 Iemand heeft je website gelezen en er gelijk naar gehandeld. Een complot!!1!!!

 8. Anonymous says:

  Zieke geest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.