Heino, wat ik niet wist: Op 9 juli 1997 schiet zenuwarts zijn vrouw dood en zichzelf?

Dit is het (oude) bericht uit mijn geboortedorp: 

Woensdag 9 juli 1997 Heino

Depressieve 59-jarige zenuwarts schiet thuis zijn 55-jarige vrouw dood en daarna zichzelf. Man had als lid van schietvereniging thuis wapenverzameling.

[Is er iemand die meer weet van dit voorval? De zaak was hiermee afgedaan?] 


foto leugenpompVoor zover ik weet, ben ik in de jaren daarvoor in Groningen gevolgd door de geheime dienst, maar vanwege “lastig gedrag” destijds niet geselecteerd voor de “lead rol” in het Bangkok programma (ik gebruikte o.a. ineens een slot op mijn kamerdeur in Groningen en had meerdere vrienden met wie ik rond 24.00h en later wel eens telefoneerde om de dag door te nemen). Een te actief sociaal leven dus. Om dat soort redenen is volgens mij eerst iemand anders geselecteerd voor het Bangkok project, iemand die ik kende.

Als ik in juli 1997 opnieuw ruzie heb met mijn moeder over de telefoon (ik zag haar op dat moment al jaren niet meer), moet ik weer op de radar gekomen zijn voor het project. Het Bangkok project kickt op labiele familieleden, met psychopathische stalking neigingen, want die zijn te manipuleren voor foute zaken.  (Dat is mijn moeder. De rest van het gezin was altijd wel normaal. Na al die jaren zijn ondertussen mijn broers ook ingepakt door geheime dienst criminelen. Zij werken met hen samen.)  Dat telefoontje was eind juli 1997. De moord/zelfmoord is begin juli 1997. Qua volgorde niet logisch. Aan de andere kant is het wél logisch (zo denken geheime diensten), als ze een psychiater/psycholoog in mijn geboortedorp betrekken bij het Bangkok project, al is het maar in de voorfase om de omgeving te manipuleren. Was deze man het oneens met ze?

De schietvereniging heeft overigens 6 schietbanen aan de Vlaminckhorstweg 29. Mijn ouders wonen nog steeds in deze straat. Dit was vroeger mijn buurt. Dat kan toeval zijn, maar als iemand meer weet over de dood van deze twee mensen, zou ik het graag horen.

Wie deze man en vrouw waren, weet ik niet. Als dochter van de eigenaar van een eetcafé, kende ik wel bijna het hele dorp van gezicht en van gesprekken aan de bar. Maar vaak kende ik mensen niet van naam of beroep (enkel van gezicht en vanwege een praatje).

Het was 6 dagen voor de ramp met de Herculus vlucht

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in GGZ, Heino and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.