Wat is dat met de nacht van 10 op 11 augustus?

Hoeveel onopgeloste manon_seijkens_258x186moordzaken heeft Nederland? [officieel, feitelijk zijn het er meer]  -link-  Hoeveel dagen zitten in een jaar? Dat zijn 365 dagen, dat weet een kind.

Statistisch gezien is dit wel erg toevallig.

 • Manon Seijkens (8) uit Helmond wordt vermist sinds 10 augustus 1995. De maan was op 10 augustus 99% zichtbaar.
 • Anna Heemenga Woldendorp blijkt vermoord op 10 augustus 1995 (Groningen), nadat zij dodelijk verwond is op 28-06-1995 (de datum een perfect getal; het is toevallig ook de verlovingsdag van Beatrix & Claus in 1965, 30 jaar eerder).
 • Kris Kremers is geboren op 9 augustus in schrikkeljaar 1992, dus op de 222e dag.
 • Jacqueline Antes wordt op 10 augustus 1997 gevonden op een parkeerplaats in Zeewolde. Er zijn in die tijd meerdere occulte moorden geweest op tippelaarsters.
 • Nicky Verstappen wordt op 11 augustus 1998 levenloos gevonden bij een Jeugdkamp. De maan was voor 95% zichtbaar (bijna volle maan).
 • Marianne Vaatstra was geboren op 10 augustus 1982.
 • Louis Hoogkerken was geboren op 10 augustus 1885 (moord als 10 jaar oud).
 • Prostituee ‘Magere Josje‘ wordt 11 augustus 1957 in de ochtend dood gevonden (gedateerd, maar dit was destijds een zeer bekende zaak). De bekende rechercheur Appie Baantjer deed de zaak. Het was 10 augustus overigens 100% volle maan.
 • Charles Manson’s sekte (Californië) vermoordt op 9 augustus 1969 (221e dag van het jaar) in het huis van Sharon Tate (vrouw van Roman Polanski) in totaal zes mensen, inclusief Sharon Tate. Een dag later (10 augustus) vermoorden zes sekteleden de zakenman Leno La Bianca en diens vrouw Rosemary La Bianca in hun huis.

Waarom deze onopgeloste moordzaken op één dag? Het is de 222e dag van het jaar. Ik ben bang dat het geen toeval is. Is dat nou nodig?

Volle maan

Nicky Verstappen verdween in de nacht van 9 op 10 augustus 1998. De maan was voor 99% zichtbaar. Manon Seijkens verdween in de avond van 10 op 11 augustus 1995. De maan was voor 99% zichtbaar. U en ik zien dat als toeval: er zijn subculturen die dat anders zien. En nee, het is niet ieder jaar volle maan op dezelfde datum.

Nicky_Verstappen-700x394Manon (8) en Nicky (11) hebben beiden een typisch Hollands uiterlijk en zijn beide geboren maart 1987. Manon op vrijdag 27 maart 1987 en Nicky op vrijdag 13 maart 1987. Twee weken verschil. Vrijdag de 13e.

Plaats delict

Na wat spelen met letters, lijken zelfs de plaatsnamen op elkaar: Helmond en Heibloem. Helmond en Heibloem ligt niet eens zo ver van elkaar. Ze zijn beide vermoedelijk vermoord in de nacht van 10 op 11 augustus (11/8).

Zowel Manon als Nicky waren op blote voeten op het moment van verdwijning. In beide zaken hebben mensen zich verbaasd over de mogelijkheid dat ze zover zouden lopen op blote voeten. [Waarom heeft niemand ooit aan een verband gedacht?]

Nicky was op kamp met Jeugdwerk Heibloem. Manon en haar familie waren bekend bij Jeugdzorg in Helmond. Voor veel onopgeloste moordzaken geldt overigens dat het slachtoffer betrokken is in een vorm van serviceverlening van gemeentelijke instanties.

Stalking 

Zowel de ouders van Nicky Verstappen als de moeder van Manon Seijkens voelen zich na de moord niet langer prettig in hun woonplaats. In beide gevallen ervaren ze een zeer negatieve houding van bewoners tegen hen. Beide gezinnen verhuizen daarom. Met name de pastoor in het dorp Heibloem steunt de familie Verstappen nog wél actief. Dit is bijzonder ongebruikelijk. De kampleiding van Heibroek Jeugdwerk vestigde zo juist verdenking op zich.

Bij zowel Manon Seijkens als Nicky Verstappen is er nog iets naars aan de hand. De moeder van Manon werd in 2009 onaangenaam verrast toen zij bemerkte dat de gedenksteen van Manon Seijkens was beschadigd en haar urn gestolen. Het monument voor Nicky Verstappen is tweemaal vernield (2007 en 2008). Nee, dat gebeurt zelden.

Overigens is Marianne Vaatstra geboren op 10 augustus 1982. Zij overleed tijdens de Walpurgisnacht van 1999 op gewelddadige wijze.


 

ps. Ook de moord op Sybine Jansons heeft veel overeenkomsten met de zaken Manon Seijkens en Nicky Verstappen. Er is alleen geen link met de datum van 10 augustus, voor zover ik weet. Wel refereert de vader van Sybine Jansons in zijn boek zowel naar de Joods diaspora als naar de Babylonische Ballingschap. Er zijn teveel overeenkomsten om dit als toevallig te zien.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Manon Seijkens, Marianne Vaatstra, Nicky Verstappen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Wat is dat met de nacht van 10 op 11 augustus?

 1. Georgette says:

  Ik weet niet goed wat voor reactie je van me verwacht. Ik denk dat het toevalligheden zijn en de moorden niets met elkaar te maken hebben. Ik denk iets anders.

 2. Pingback: Oostelaar had sluitingsfeest op 222 en 223 in 2008. | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 3. Pingback: Kris Kremers geboren op de 222e dag van 1992 | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 4. Pingback: Geboortedatum: “Ze” hebben niet alleen favoriete data voor de dood, maar … | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 5. Pingback: Nicky Verstappen: Welke occulte symbolen zien we? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 6. Kim Wall found says:

  Kim Wall the journalist went missing on 11 august this year, so 223 in 2017.
  She had visited a submarine….. All symbols are there again. Hiha hoax?

  http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/10/hoofd-journaliste-kim-wall-gevonden-547327/

 7. Pingback: Maud Oortwijn – De moeder van Annemarijn, mevrouw Parlevliet | Rob Scholte Museum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.