Zou het een nep-ongeluk kunnen zijn geweest? Hoe zou het gedaan kunnen zijn?

79855586_10The Fake accident scenario (1 out of 3 scenario’s)

Het ongeluk in 1997 in Parijs houdt de gemoederen al langer bezig. Wat is er gebeurd in die Alma tunnel? Er wordt over gespeculeerd: 1. Moord; 2. Nep-ongeluk; of 3. Helaas een echt ongeluk, wellicht mede veroorzaakt door de stress van de paparazzi. Het laatste scenario is wat de media aan u presenteert. De andere twee mogelijkheden zullen we moeten onderzoeken als opties.

 1. Moord (link).
 2. Nep-ongeluk, waarna ze onder andere naam leeft.

In dit artikel wordt de optie Nep-ongeluk (Fake-accident) verder uitgedacht. 

Het zou een fake ongeluk kunnen zijn geweest. De kenmerken typisch voor een Illuminatie aanslag waren aanwezig. Echter, de keuzes voor die avond zijn gemaakt door Dodi & Diana zélf. Ze eten in het Ritz Hotel, hoewel er reserveringen waren bij Chez Eliot. Dan kiezen ze voor een andere wagen dan gebruikelijk. En ze besluiten te overnachten in het appartement van de Al-Fayed familie niet ver van het Ritz. De route die ze kiezen is niet de vanzelfsprekende route, zodat ook de keuze voor de route in de wagen zelf gemaakt moet zijn! Moord door derden is onlogisch! De keuzes zie zij maken, hadden door derden niet zo voorspeld kunnen worden. [Je kan één keuze beïnvloeden, maar niet al deze keuzes]

Stel, het is een fake accident, hoe hebben ze het dan gedaan?  Hieronder een scenario. 

 • Er is bewust gekozen voor een verblijf in Parijs, waar de familie Al-Fayed zowel het Ritz Hotel in eigendom heeft als een appartement.
 • dianaphotos5_468x304Er zijn reeds foto’s gemaakt van het viertal in de lift en de hal, waarbij het beveiligingssysteem even op de datum 30/31 augustus is gezet. Die foto’s zijn er.
 • De eerste auto met de eigen chauffeur vertrekt vanaf de voordeur van het Ritz Hotel, zodat de meute van paparazzi daar achteraan gaat. Het selecte gezelschap van fotografen dat hen even later zogezegd achtervolgt naar de Alma tunnel, zijn in feite geheim agenten die moeten zorgen dat het ongeluk logistiek juist verloopt.
 • Een tweede auto, de Mercedes, vertrekt zogezegd met lady Diana, Dodi Al-Fayed, Trevor Rees-Jones en Henri Paul. Mogelijk zit lady Diana niet eens zelf in deze auto, maar gaat dit om een dubbelgangster. Haar gezicht is nergens op de foto te zien.
 • Een derde auto, eenzelfde Mercedes met eenzelfde nummerbord, vertrekt op dat moment uit een naburige parkeergarage. Op de passagiersstoel voorin zit een stuntman. Op de achterbank een blonde vrouw, mogelijk bedwelmd. In deze auto kan men eenvoudig een tweede stuur gemaakt hebben. Het stuur zit eigenlijk links, wat normaal is in Europa. Daarnaast is een tweede kleiner stuur rechts ingebouwd, speciaal voor de stuntman. Op de chauffeursstoel zit vermoedelijk niemand.
 • Vlak voor de Alma tunnel rijden beide Mercedes wagens parallel aan elkaar over de Cours la-Rein en Cours Albert-1er langs de Seine richting de Alma tunnel. Deze weg heeft twee rechterbanen, die gescheiden zijn van elkaar. Vlak voor de Alma tunnel kan men van baan verwisselen, waarbij de rechter rechterbaan boven de tunnel blijft en de linker rechterbaan de tunnel ingaat. Bij een nep ongeluk zou men vlak voor de tunnel een “wissel” doen en de Mercedes met de stuntman de tunnel in laten rijden. Deze rijdt vervolgens met de chauffeurszijde tegen de 13e pilaar aan. De passagierskant is redelijk ongeschonden. Een airbag dekt het tweede stuur af voor de foto’s die gemaakt worden. Niemand maakt foto’s van de andere inzittenden van de Mercedes. Er zijn slechts foto’s van iemand op de achterbank die lijkt op lady Diana.
 • princess-diana-crash-6-07Waar lady Diana dan is? Misschien zat ze gewoon in de Mercedes naast Dodi Al-Fayed. Ze kan ook in de parkeergarage in een vierde auto zijn gestapt, bijvoorbeeld de grijze auto rechts op deze foto. [Volgens het formele verhaal stapt ze hier vlak voor het fatale ongeluk in de auto links] Het meest logisch zou zijn, als ze in het Ritz Hotel is gebleven en hierna in een special transport naar een onderduikadres is gegaan.
 • De symbolen rondom het ongeluk verwijzen naar de Illuminatie, wat in geval van een nep-ongeluk betekent dat ze ervoor kiezen om onderdeel te zijn van een groter programma.
 • De Engelse Koninklijke familie neemt direct de volgende dag het lichaam mee terug naar Engeland, wat niet vanzelfsprekend is. Zij doen mee, in dit scenario. Er moet voor de Koninklijke familie een lange termijn voordeel inzitten, want zij worden na dit ongeluk in een negatief daglicht geplaatst. Ook Diana heeft niet echt iets te winnen met het ongeluk, als zij werkelijk anoniemer wil leven, kan dat ook zonder een ongeluk. Ze had na de scheiding van Charles meer terug getrokken kunnen leven. De Koninklijke familie heeft invloed op de media en zou er vast aan meewerken. Echter, door dit ongeluk krijgt haar nagedachtenis een bijna mythische status. Dat is het effect.

Hoe het ook gegaan is, het gehele verhaal van het ongeluk in Parijs is vreemd. Er zijn verschillende scenario’s denkbaar. Op dit moment klinkt het scenario van een nep-ongeluk voor mij het meest geloofwaardig. De vraag is waarom lady Diana dit gedaan heeft.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Koningshuis, Maatschappij, Media, Politiek and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Zou het een nep-ongeluk kunnen zijn geweest? Hoe zou het gedaan kunnen zijn?

 1. Hoe het zit Jesse says:

  Ah joh, het is me duidelijk.

  Jesse Klaver is stiekem de zoon van lady Diana, die overigens een travo was, want zij is nu getrouwd met Elton John en heet in het echt David F. Ik sluit niets uit. Het kan zomaar.

  Die docu (4 sept) in de week van de verjaardag van 2nd life van Diana …. (ongeluk 31 aug)
  Ze lijken echt op mekaar. Politiek. Links formeel.
  Jesse wordt gepushed in de media zoals Diana dat ook werd.
  Roosendaal (English Rose).
  Prinsenbeek school. Vrije school. Hij lijkt niet eens Indisch.
  Gek? Ongeloofwaardig? Alles kan helaas.

  Al die gasten die jong omhoog geduwd worden in de politiek daar zit historie achter, zoals Asscher ook. Die is niet zelf omhoog geklommen. Dat is vanwege twee oorlog toen al.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.