Diana & Dodi: Dit zijn de 3 scenario’s. Hoe zou ik het gedaan hebben, stel dat?

79855586_10

The Murder scenario (1 out of 3 scenario’s)

Het ongeluk in 1997 in Parijs houdt de gemoederen al langer bezig. Wat is er gebeurd in die Alma tunnel? 1. Moord; 2. Nep-ongeluk; 3. Helaas een echt ongeluk. Het laatste scenario is wat de media aan u presenteert. De andere twee mogelijkheden zullen we moeten onderzoeken als opties.

 1. Moord.
 2. Nep-ongeluk, waarna ze elders onder andere naam leeft.

In dit artikel wordt de optie 1. Moord verder uitgedacht. 

Deze moord kan alleen gepleegd zijn, als de (mede)daders “aan het stuur zitten”. Dodi Al-Fayed en Diana Spencer kozen er zelf voor om in het Ritz Hotel in Parijs (eigendom van de Al-Fayed familie) te eten en daarna met een Mercedes (hun gebruikelijke chauffeur reed weg als afleidingsmanoeuvre in de andere auto) naar het appartement van Al-Fayed te gaan aan de Rue Arsene-Houssaye, wat niet ver is van het Ritz Hotel. Ze namen daartoe een kleine omweg, die hen zelfs leidde door de Alma tunnel (een heuse omweg!). Voor mij is het onduidelijk waarom je een omweg zou nemen, als je slechts gewoon naar een huis gaat waarvan iedereen weet dat dit in het bezit is van de Al-Fayed familie: so what?

 • De locatie om diner te hebben is last minute anders dan gepland, namelijk het Ritz.
 • De auto is last minute een andere auto dan normaal, gekozen door Dodi & Diana.
 • De chauffeur is last minute Henri Paul, op aanraden van waarschijnlijk Dodi Al-Fayed.
 • Zij besluiten in het appartement te slapen en niet het Ritz: de eigen keuze van het stel.
 • De route die ze kiezen is niet logisch dus door externen niet te voorspellen: Als het moord is, moet iemand (met overwicht) in deze auto zélf deze route gekozen hebben.
 • De auto rijdt tegen een pilaar, maar de achterbank wordt daardoor niet noodzakelijkerwijs vol geraakt: het effect op passagiers achterin is onvoorspelbaar.

Mijn inschatting: Om zeker te zijn van een “welslagen” van een aanslag, zullen zowel de familie Al-Fayed als de lokale Franse hulpverlenende instanties volledige medewerking moeten hebben verleend. De affaire zou slechts pril zijn, maar serieus. Klopt het verhaal dan? Het kan, maar ik vind het vreemd.

In de alternatieve media worden de Koninklijke familie van Engeland alleen als mogelijke daders genoemd. Praktisch gezien kan alleen de Al-Fayed familie verantwoordelijk zijn.

Death Princess DianaDiana zelf was hierbij. Er waren vele vreemde keuzes van het stel die avond. Ze droeg een zwart-wit outfit: Wat Illuminatie is. Ze zat in de auto die in de Alma-tunnel ging onder het ‘Vrijheidsvuur’, wat ook Illuminatie is. Echter, ik weet uit eigen ervaring hoe je een kledingkeuze of route aanpast aan het gezeur van mensen in de directe omgeving [je doet waar men om vraagt, maar besluit tegelijkertijd dat dit niet okay is en zal de relatie in kwestie snel dumpen]. Kortom, in my opinion, als het moord was, dan was Dodi Al-Fayed er vermoedelijk als (mede)dader bij betrokken.

Voor mij is dit niet het meest aannemelijk scenario.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Diana & Dodi: Dit zijn de 3 scenario’s. Hoe zou ik het gedaan hebben, stel dat?

 1. Geuz says:

  De MSM gaven als motief voor de omweg, een achtervolging door Paparazzi in een snelle auto.

  En dat er daarom een tweede auto in het spel is geweest. Dat lijkt me een waarschijnlijkheid die opgenomen zou behoren te worden in overwegingen. Paparazzi is een manier om Adel en andere bekende lieden onder druk te zetten, kan ook door geheime diensten of anderszins huurmoordenaars, militairen, worden ingezet als wapen.

  Niet dat ik dat zou weten verder, maar als je deze artikelen bedoelt als serieus onderzoek, dan lijkt me deze achtervolging toch wel een onderdeel van deze moord ofzo een belangrijk gegeven.

  Illuminatie?
  Tsja, doorgaans gebruik ik dat woord de laatste jaren alleen om de Katholieken mee aan te duiden. Dat kan misschien vreemd klinken voor iemand die meent dat alternatieve media betrouwbaarder zou zijn dan regulier, maar volgens mij maakt dat weinig uit. Het is zelfs zo, dat als de Katholieken willen dat mensen een boek lezen, dat ze dan soms hun Bisschop van Rome gebruiken om dat boek te verbieden, zodat meer mensen het gaan lezen.

  Ik zag in ieder geval regelmatig ook uitstekende informatie van de reguliere media, zoals de arrestatie van pedofiele priesters en over de lekken van pedofilie en verkrachtingen op Katholieke internaten en weeshuizen op de Nederlandse MSM. Anderszins is er erg veel alternatieve media die propaganda beoogt, waar zelfs publicisten die ik eerder vertrouwde zich bij aansloten, zoals de dit jaar begonnen media van Maltezer Ridder Alfred Webre, Conscious Consumer Network, die lieden als Johan Oldenkamp, Melanie Spencer en Desiree Rovers in hun kamp kregen, om zo de oppositie te controleren. We Are Change Rotterdam zag ik ook een opname maken bij de Remonstranten, zonder enige aandacht te geven aan de samenzwering van de Remonstranten tegen ons land.

  Als ik niet zeg dat de illuminatie de Katholieken zijn, dan zegt de gecontroleerde oppositie dat het Joden zijn. Maar om eenieder een kans te geven te begrijpen waarom illuminatie slechts katholieken zijn, wlek antisemitisme in hun doctrines hebben, de geschiedenis van Adam Weisshaupt is evident, want hij was Jezuïet en docent Canoniek Recht.

  Succes verder met je onderzoek naar de moord op de prinses van de godin van de jacht.
  Als zij zich in verwachting laat maken door een moslim, dan is dat erger dan moord. Vrouwen in de westerse wereld zijn heel wat erger dan mannen, als het om misdaden gaat, maar worden vergeven omdat het slechts vrouwen zijn. Wat Diana deed met die relatie is een politieke, spirituele en misdadige belediging naar alle Europeanen. Mijn positie inzake is dezelfde als met John F Kennedy of Pim Fortuyn, laat die moordenaar met rust, want dergelijke haatdragende politiek behoort niet te worden gedoogt.

  • maudoortwijn says:

   De paparazzi achtervolgen bekende mensen, wat een reden is om te parkeren in parkeergarages en een bodyguard te hebben. Waar. De Mercedes stond in een parkeergarage bij het Ritz. Ze waren van plan om naar huis te gaan (appartement van Al-Fayed). Ook al zouden ze achtervolgd zijn, ze gaan slechts naar huis. Waarom enorm omrijden? Eenmaal thuis ben je thuis. Klaar.

 2. Old Greek Roman Empire says:

  Ik zeg 3 auto’s.

  De eerste voor de paparazzi optocht. Er moet immers een excuus zijn, waarom niemand achter de 2e auto aanrijdt in het eindverhaal.

  De tweede auto rijdt met een omweg door Parijs, hoewel ze gewoon naar huis zouden gaan. Rare omweg en uiteindelijk kennelijk de weg die haaks staat op de Almatunnel (nee niet de Almatunnel). Die auto reed waarschijnlijk gewoon door de Almatunnel.

  Leuke aan die ringweg tunnel is, dat er twee wegen inrijden, beide met dezelfde straatnaam, dus een parallelweg idee, wat dan in de tunnel samenkomt. Hoe moeilijk is het om een identieke auto daarin te rijden? Die rijdt dan 30 meter achter ze. Die derde auto rijdt bewust frontaal op de pilaar. Op de achterbank ligt een Diana look-alike. De driver is een stuntman. Klaar af uit over.

 3. Hoe het zit Jesse says:

  Ah joh, het is me duidelijk.

  Jesse Klaver is stiekem de zoon van lady Diana, die overigens een travo was, want zij is nu getrouwd met Elton John en heet in het echt David F. Ik sluit niets uit. Het kan zomaar.

  Die docu (4 sept) in de week van de verjaardag van 2nd life van Diana …. (ongeluk 31 aug)
  Ze lijken echt op mekaar. Politiek. Links formeel.
  Jesse wordt gepushed in de media zoals Diana dat ook werd.
  Roosendaal (English Rose).
  Prinsenbeek school. Vrije school. Hij lijkt niet eens Indisch.
  Gek? Ongeloofwaardig? Alles kan helaas.

  Al die gasten die jong omhoog geduwd worden in de politiek daar zit historie achter, zoals Asscher ook. Die is niet zelf omhoog geklommen. Dat is vanwege twee oorlog toen al.

 4. Danny de Mu says:

  De première van Jesse, the film, werd gehouden in Carré.
  Sorry. Is Kriterion niet logischer? Of een ander film zaaltje?
  Dit is dure shit. Wie betaalt dat?

 5. Lady Diana and Jesse says:

  You know who really looks like Lady Diana? Except David Furnace?
  It is Jesse Klaver no serious.

  https://images3.persgroep.net/rcs/TW0iOg03vVR23XHyTQfF7qFbHQM/diocontent/100605561/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  Jesse gained a bit weight
  Took out her blue colored lenses
  Jesse gained a bit muscle tone, just hormone pills will do
  Paint everything mocca AND OFF YOU GO ……………….

 6. Lady Diana and Jesse says:

  WE NOW HAVE TO FIGURE OUT WHERE THIS NEW D66 GUY CAME FROM
  WE THINK HE IS A DISGUISE AS WELL, GIVEN THE MAKE UP FACE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.