De doofpot rondom Koos H lijkt definitief dicht met zijn dood

Edith PostVandaag werd bekend dat Koos Hertogs enkele dagen geleden is overleden. Hij was de langst zittende “levenslange” in Nederland, met 33 jaar. De Haagse Koos was een portier annex crimineel en volgens sommigen ook een geheime dienst man. Hij zou deze drie moorden hebben gepleegd in 1979 en 1980:  Tialda Visser (12), Emy den Boer (18) en Edith Post (11 jaar, zie foto). Ik heb me altijd afgevraagd of er behalve Koos Hertogs misschien ook meerdere partijen betrokken waren in deze gewelddadige seksfeestjes. De martelkamer in zijn huis was namelijk behoorlijk professioneel ingericht. Dat doe je niet zomaar. Hij heeft als enige de schuld op zich genomen. Dat is voor TV-kijkend Nederland niet zo lang geleden weer expliciet bevestigd door Peter R de Vries. De putdeksel zal nu met zijn dood wel vast genoeg zitten, me dunkt.

Koos Hertogs had voor de drie moorden ook al vastgezeten, waardoor hij te maken kreeg met rechter Cornelis Stolk. Deze diende een gratieverzoek voor hem in, waarna hij vrijkwam bij Koninklijk Besluit. Als dit gratieverzoek er niet was geweest, zou hij deze moorden niet hebben kunnen plegen. Er wordt gefluisterd, dat ook rechter Stolk banden had met de geheime dienst Gladio. Ook wordt gezegd, dat Koos Hertogs een seksuele relatie had met de veel oudere rechter Stolk.

Waarom was dat nodig een veroordeelde crimineel nog eens te bezoeken? En waarom werd het toegestaan om een verborgen camera de cel in te nemen? Heeft er iemand belang bij het volledig wegnemeen van enige twijfel of hier de juiste (en alle) schuldigen in de bak zitten?

ps. In 1984 is rechter Stolk een vier maanden getrouwd geweest met KLM-stewardess mevrouw Liane Latour, die binnen KLM zelfs is opgeleid tot piloot. Zij was de eerste vrouwelijke piloot bij KLM en mocht regelmatig notabene de Koninklijke familie vliegen in het regeringstoestel. Het vreemde is, dat rechter Cornelis Stolk aan Koos Hertogs een bevriende “psychiater” aanraadde, wat Liane Latour bleek te zijn. Dit was volgens Koos ná de moord op Tialda Visser en vóór het huwelijk tussen Stolk en Latour.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.