Twee vreemde getuigenissen over het Noorderstation

foto21De avond dat Anne de Wildt de Ruyter verdween. Er zijn drie getuigen die iets vreemds gezien hebben rond half 2 bij het Noorderstation. Ik ben dan verbaasd, want waarom zou je als moordenaar een meisje om half 2 meesleuren naar een plek waar jullie beide zeer zichtbaar zijn? Bovendien Koninginnedag: druk in de stad.

  1. Mevrouw Uil, die met de fiets langs het Noorderstation liep om half 2.
  2. Een ouder echtpaar, die wakker werden om half 2 door gegil.

Mevrouw De Uil

MevrouwDSCI0040 Uil wordt genoemd in het boek Tegendraads, van een politie-psycholoog die bij deze zaak betrokken was, genaamd Harrie Timmerman.  Een mevouw De Uil heeft een agressief schreeuwende man gezien op het Noorderstation om half 2 die nacht. Rechts een foto. 

Waarom deze getuigenis vraagtekens oproept bij mij? Hierom:

  • Normaliter wordt de naam van een getuige niet genoemd, om deze te beschermen. Waarom nu wel? Overigens is de uil een symbool voor de Illuminati.
  • Het Noorderstation om half 2 ‘s nachts is niet een plek waar iemand normaliter rustig loopt met de fiets. Het is er niet uitgestorven, maar het is zeker geen wandelroute, waar een vrouw alleen zich comfortabel voelt om half 2 ‘s nachts.
  • Qua timing kan het wel, maar het is niet logisch. De man in kwestie zou uit het Noorderstation zijn komen lopen om half 2 in de nacht. Als Anne de Ruyter de Wildt om half 1 is aangekomen op het CS station, kan ze op zijn vroegst om 0.45h zijn ontvoerd niet ver van het Centraal Station. Met de auto is het vanaf daar zeker 10 minuten naar het Noorderstation. Om 1.00h kan ze onder dreiging naar de vindplaats van het lichaam zijn gedwongen te voet, maar dat is echt het snelst mogelijke scenario. Het moment van uitkleden tot wurgen kan wellicht in 15 minuten, zodat het denkbaar wordt dat iemand om half 2 weer het Noorderstation uitloopt. Waarom het niet logisch is? Het Noorderstation wordt verlicht, zodat het geen logische keuze is voor de man om vanaf de vindplaats van het lichaam terug te lopen naar een verlichte ruimte, waar bovendien mensen langslopen. Ook kan ik me niet voorstellen dat iemand die de beschikking heeft over een auto, kiest voor het transporteren van een slachtoffer naar deze plek. Waarom zou je? Het is Koninginnedag en er zijn mensen in de stad.

Het oudere echtpaar  

Een ouder echtpaar, die vlakbij de viaduct van het spoor over de Eikenlaan woonde, werd om half 2 wakker van gegil. Zij keken uit een slaapkamerraam en zagen een man (net gekleed) en een vrouw (alternatief gekleed). De man sleepte de vrouw mee over het voetpad langs het spoor, terwijl de vrouw gilde. Ik ga ervan uit dat dit het voetpad is: link. Met deze getuigenis is destijds niets gedaan, omdat zij Anne niet op een foto herkenden. Waarom zou een ontvoerder/moordenaar een meisje gillend door een woonwijk sleuren om half twee ‘s nachts? Het kan een afleidingsmanoeuvre zijn geweest. Mij is niet duidelijk waarom hen niet om een compositiefoto is gevraagd.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Anne de Ruyter, regio Noord, Shirley Hereijgers and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.