Drs P heeft een post-it achter gelaten en zegt dat hij weg is.

75fc5b84-5a97-49d0-b6b9-a9f58bb1fb92Drs. P leek mij typisch een AIVD-er, waar niemand dat achter zoekt. Een vermoedelijk linkse overheidskruiper. LOL om ellende.

drs-p-

Op 13-6-2015 is hij “wegens ouderdom” overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Vreemde woordkeuze dat “wegens ouderdom”. Onduidelijk treffend, Drs. Hein Polzer. En 95 jaar is een respectabele leeftijd, mits je respectabel geleefd hebt. De man kwam op TV, hoewel hij niet goed kon zingen, u weet dan genoeg. Het is net Theo van Gogh die een film mag maken.

Hij schreef zijn rouwadvertentie zelf in de vorm van een OllekeBolleke. Dat is wel leuk. Wel ja. Hij wist immers al dat hij leed aan “wegens ouderdom”, dat begrijpt een kind.

Nee, ik denk niet dat hij met het Sneker Café indirect verwees naar mij, met de “dochter van een wijnhandelaar” die het skelet zag van “een handelaar in toiletartikelen”, hoewel ik nog wel wat achterwege gelaten heb in die hoek. Kennelijk had Drs. P het niet zo met complotdenkers. In de maat met de criminele AIVD-ers. Allemaal meepraten met de criminelen van de staatsmedia!

Onderstaande voor Drs. P dan maar, omdat hij misschien wel echt overleden is.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.