Bont & Roo: Wat is er eigenlijk uit het onderzoek van het NFI gekomen?

imagesIn oktober 2014, kwam Justitie met het nieuws dat het lichaam van Harry Roo is opgegraven. Antoinette Bont (tippelaarster) en Harry Roo (coffeeshophouder) zijn in 1995 beide vermist geraakt in Groningen, waarbij de lichamen in stukken gehakt teruggevonden zijn op verschillende plaatsen in Nederland en Duitsland. Beide zaken (o.a. wijze van dumpen lichaam) hebben veel met elkaar gemeen.

Voor de moord op Harry Roo de coffeeshophouder heeft al iemand vastgezeten, maar persoonlijk heb ik mijn twijfels bij de hele zaak. Zijn handlanger, een doorgewinterde crimineel, heeft bij wijze van spreken zichzelf aangegeven. Vreemd hoe dat ging. Overigens ga ik ervan uit, dat beide zaken wel aan elkaar gerelateerd zijn. Een mogelijk scenario is, dat Antoinette Bont door Harry Roo (of lieden uit de directe omgeving van Roo), ontvoerd is. In dat scenario, kan het goed zijn dat Harry Roo onder een andere identiteit elders leeft nu, óf dat hij ook vermoord is: de losse eindjes van de zaak Bont opruimen.

De politie lijkt nog steeds vast te houden aan hun eigen aanpak van deze zaken destijds in 1995. Nu, ruim een half jaar geleden, hebben zij de vermeende botten van Harry Roo opgegraven. Ik ben zeer benieuwd wat de bevindingen zijn van dit forensisch onderzoek.

Link naar de radio-uitzending van NPO Radio 1, over het opgraven van Harry Roo.

http://www.radio1.nl/item/228352-Lichaam%20coffeeshopeigenaar%20Harry%20Roo%20opgegraven.html

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.