NRC: Hockeygluurder Luigi C. krijgt 1,5 jaar cel “Niet de Prinsesjes hoor!”

NRC: ” Luigi C., de 46-jarige man die in het geheim opnames maakte in de kleedkamers bij hockeyclub HGC in Wassenaar, heeft anderhalf jaar celstraf gekregen, waarvan acht maanden voorwaardelijk. Dat heeft de rechtbank in Alkmaar bepaald. Tegen de zogenoemde ‘hockeygluurder’ was vier jaar geëist, waarvan één jaar voorwaardelijk. De rechter beschouwt de filmpjes die hij maakte niet als kinderporno. ” 

ANP-30213034-568x390Dat is 10 maanden cel onvoorwaardelijk. Dus 6,6 maanden echt in de cel, vanwege de strafvermindering. Het is bijna een reclame-uiting voor het starten als “zelfstandige stiekeme film-producent”. Je kan er goed geld mee verdienen. Ik erger me hieraan. Hoeveel levens zijn er beschadigd en die man kan even 6,6 maanden sabbatical houden.

Ik heb natuurlijk ook vragen. Hoe heeft het kunnen gebeuren? Alle drie de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane hockeyen bij deze club. Lees: Dat zijn de nummers 1, 2 en 3 in de troonsopvolging. Wat ikzelf van de familie gezien heb, zullen zij de beveiliging dan op scherp stellen. Je wilt als Oranje-clan geen aanslagen op het hockeyveld! En de beveiligers kunnen niet met de prinsesjes meerennen op het veld. Hoe weet je dan zeker dat geen van de andere speelsters (ook van de tegenpartij) de aanval zal inzetten met een wapen? Wat doen de beveiligers dan wel om de prinsesjes te beschermen bij een sportwedstrijd?  [U kunt toch ook 1 + 1 optellen?]

Hoe kan jarenlang op de club van de prinsesjes een verborgen camera hangen in de dameskleedkamer, zonder dat de beveiliging van de prinsesjes hier weet van heeft? Dit soort beveiligers beschikt over apparatuur waarmee je camera’s kan ontdekken. Zouden die beveiligers echt nooit iets gedaan hebben om de kleedkamers van de club eens goed uit te kammen? Ik kan het me niet voorstellen. Nee. Zij hebben immers toegang tot alles.

prinsesjes hockey2_0

Rechts een foto van de prinsesjes met het Dames Hockeyteam. Nu ja, “prinsesjes”? Iedereen weet onderhand dat de familie DNA-onderzoek weigert. Ik zie een team vrouwen die hard gewerkt hebben om iets moois te bereiken. Daarvoor zitten drie kindjes die vanaf hun geboorte verteld is dat ze nooit hoeven werken en overal mee wegkomen. Ik weet wie ons een beter naam geven in het buitenland.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to NRC: Hockeygluurder Luigi C. krijgt 1,5 jaar cel “Niet de Prinsesjes hoor!”

  1. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Boinnk!!!

  2. Vogeltjewatzingjelaat says:

    Hij krijgt een paar maanden en dat is het. Maar je hebt gelijk. Het is ook vreemd dat dit niet ontdekt is door de bewaking. Het lijkt mij dat die ook regelmatig de kleedkamers even scannen om te zien of daar alles veilig is.

  3. Pingback: Moet ik concluderen dat zij hun beveiliging niet op orde hebben of hoe zit dat? | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.