Zaak Antoinette Bont: Van wie is die boerderij precies?

Vlak voor zijn vermissing kocht Harry Roo een afgelegen boerderij in Siddeburen, zogezegd voor het kweken van wiet. In diezelfde week verdween tippelaarster Antoinette Bont op 27 juli 1995 zeer vroeg in de ochtend, door vermoedelijk vrijwillig met een klant mee te gaan. Enig navraag over wat geschikte locaties zijn voor een wietkwekerij, doet eenieder beseffen dat de afgelegen boerderij geen geschikte plek is voor een wietkwekerij. Waarvoor wel? De plek zou wel geschikt kunnen zijn, om bijvoorbeeld een ontvoerd persoon vast te houden of om een moordfeestje te organiseren. Het is een mogelijk scenario.

Van wie was die boerderij? Formeel is de boerderij in Siddeburen gekocht door Marja Plas, destijds al ex-vriendin van Harry Roo, met wie hij nog samen de coffeeshops runde en met wie hij samen een kind opvoedde. Op 14 juli 1995 kocht Plas deze boerderij aan, volgens het kadaster. De koopsom was destijds 300.000 gulden, wat een hoog bedrag is voor een boerderijhuis op deze locatie in Groningen, zonder al teveel grond.

In september 1997 verkocht zij de boerderij in Siddeburen weer, ruim twee jaar later.

SAM_2663 SAM_2661

Marja Plas is al die jaren woonachtig aan de Nieuwe Ebbingestraat 106 B in Groningen (foto links). Daar heeft zij ook enige tijd samengewoond met ondertussen ex-politieman Rob Aukes in de jaren na de verdwijningen. Het apartement is gelegen boven paardenslager Hoogakker en niet ver van het Noorderstation. Achter het pand is een verholen hek (foto rechts) dat toegang biedt tot de slagerij Hoogakker.

Een hondenkliniek (foto rechts) en herenkapper “Dries” (foto links) zijn gelegen op minder dan een steenworp afstand. Ik ben er wezen kijken en heb in de buurt ook een herdershond zien rondlopen. Mocht deze locatie gebruikt zijn om het lichaam van Antoinette Bont in stukken te hakken en te verpakken, dan is het niet lastig om aan het gevonden DNA materiaal te komen rondom deze slagerij. Dat weet de politie, want die zit aan de Korreweg.

SAM_2653 SAM_2656SAM_2678 SAM_2654

Natuurlijk kan ik op basis hiervan niemand beschuldigen, maar Peter R. de Vries mag uitleggen waarom hij deze invalshoek niet eens besproken heeft.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Zaak Antoinette Bont: Van wie is die boerderij precies?

  1. Bystander says:

    Je mag echt van geluk spreken dat de Groningse onderwereld niet op de hoogte is gebracht van je hoogst suggestieve ‘onderzoekjes’ daar in noord Nederland hoor Maud. Volkomen onschuldige Groningers aan al deze schizofrene onzin van je portret rechterlijk relationeel doorlinken is (voor een nog altijd medicatieschuwe loslopende als jij!) namelijk niet alleen strafbaar, wanneer ik je hier weer met een camera als een om billenkoek verlegen zittende hoernaliste door Groningen zal zien ‘speuren’, trek ik je direct zo een van de vele martelkeldertjes hier binnen de binnenstad op voor een zeer lang en pittig intern onderzoek! En dat Peter R de Vies over wel meer staatsperversie niet mag exposen.., heeft eerder met DIT soort van machinaties te maken dan dat wat jij er aan tracht te verbinden.

  2. Pingback: Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.