Tunisia Sousse 26 juni: Geen zichtbare wonden wel veel bloedplassen

Er zijn vele foto’s gemaakt van de attack in Sousse (Tunesie). Op de meeste foto’s zijn de lichamen afgedekt. Daar waar we wel zicht hebben op de lichamen, zijn geen verwondingen te zien. Wel is er overal bloed zichtbaar. Ik zal enkele foto’s bespreken die opvallen. 

images (1)Op de foto boven zijn twee personen te zien op vermoedelijk de trap aan de achterzijde van het hotel. Deze trap gaat van de achterzijde naar het strand. Het vreemde aan deze foto is, dat er veel bloed te zien is, maar dat het bloed niet natuurlijk van het lichaam wegstroomt. De persoon links op de foto, heeft een stroom bloed van de torso naar achteren lopen. De trap loopt gewoon schuin naar beneden af. Het bloed is dus de verkeerde kant op gestroomd? Wat ik zie correspondeert wel met de theorie, dat dit bloed is aangebracht. In dat geval is het gestroomd van links achter, naar het lichaam toe. Voor het lichaam rechts geldt hetzelfde. Als het bloed van het lichaam afkomstig zou zijn, dan stroomt het kennelijk de trap op, wat niet kan.

2A01EC2800000578-3141842-image-a-40_1435443482880Ik heb de foto’s “van nadien” gevonden. De lichamen zijn weggehaald. Dit is dezelfde locatie. De trap loopt schuin af naar beneden. We zien de bloedplas aan de verkeerde kant van het lichaam links.

Er is amper blood op de plek onder het lichaam links. Omdat de kans klein is dat strandkleding al het bloed onder het lichaam kan absorberen, weet ik niet wat ik hiervan moet denken. Het ziet eruit 2A01EC2800000578-3141842-image-a-40_1435443482880 - kopiealsof iemand een bloedplas heeft aangebracht links van het lichaam. Dit idee wordt bevestigd door rode sputters op de grond. Ik zie rode spetters (rode cirkels in de foto) bij de bloedplas, maar niet bij de plek waar de persoon neergeschoten zou moeten zijn (rode rechthoek, de plek waar de voeten waren). Spetters krijg je als iemand neergeschoten wordt, niet als er bloed vanonder een lichaam vandaan stroomt. In het midden van de trap, is een cirkel te zien in bloedspoor (gele vierkant). Het lijkt me geen logische plek voor een putdeksel: wat is het?

De twee foto’s hieronder zijn genomen op dezelfde locatie en laten de bloedplas van het lichaam rechts zien. De foto is van de andere kant genomen, zodat deze links in beeld is.

2606WEBAPPtunesie7-980x658 images

In het midden van de trap zien we enkele bloeddruppels in een rechte lijn. Het suggereert een beweging van een druppelend object. Over deze druppels heen is een bloedstroom gemaakt, die naar het lichaam “rechts” [hier links] loopt. Het is van een doorzichtig vloeistof, wellicht urine. Hierdoor zijn de eerste twee druppels van de bloeddruppels in het midden, vervaagt. Het wordt hierdoor duidelijk dat de druppels in het midden van een dikke vloeistof zijn.

2606WEBAPPtunesie7-980x658 - kopieDe foto rechts boven laat een soort S-vorm in de bloedplas links zien. Het lichaam lag hierin op de rug. Rechts van de S is een cirkel-vormig deel dat geheel vrij is van bloedvlekken. Ik sluit niet uit dat ze vanuit een cirkelvormige teil, met een grote soep opscheplepel bloed op de stoep hebben aangebracht. Zeker ben ik natuurlijk niet, maar het komt niet natuurlijk op me over. In dat geval is het lichaam rechts [hier links in de foto] eerst gedaan, waardoor daar onder het lichaam ook bloed ligt. Dat had bovendien tijd om enigzins te drogen. Daarna is vermoedelijk het tweede lichaam gedaan, waardoor de teil [reeds bloed rondom de bodem aan de zijkant] in het midden van de trap een trede lager is neergezet [vandaar de cirkel in bloed]. Bij het tweede lichaam is dan het bloed aangebracht, nadat de acteur op de grond lag. Het bloed ligt met name naast het lichaam.

Overigens verliezen de meeste mensen die door trauma acuut sterven, tijdens het doodgaan hun urine en ontlasting. Het is opvallend, dat wij slechts bloedsporen zien.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Tunisia Sousse 26 juni: Geen zichtbare wonden wel veel bloedplassen

  1. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.