Harry Roo & Antoinette Bont: Een mogelijk scenario

antonIk zit niet bij de politie. Iedere KvK of kadaster search kost me geld. Ik kan niet alles 100% uitzoeken. De zaken Antoinette Bont en Harry Roo stinken, dat is zeker. Wanneer ik de feiten bekijk, concludeer ik dat de politie een doofpot gecreëerd heeft. Ik kan niemand beschuldigen. Ik kan alleen naar de feiten kijken en dan een mogelijk scenario verzinnen. Zo heb ik verschillende scenario’s bedacht. Ik wil één van deze verzonnen scenario’s aan u voorleggen. Dit is geen beschuldiging naar de namen genoemd… Het is slechts een verzonnen scenario, op basis van feiten die ik ken. Fictie dus, op basis van harde feiten.

Antoinette Bont (RIP) en Harry Roo: Mogelijk scenario. 

 • B82857086Z.1_20141024151912_000+G9MGUSVE.1Harry Roo is een coffeeshop-houder, die vanwege de ietwat louche business van wietproductie, in aanraking komt met criminele activiteiten [feit].
 • Henk doet regelmatig klusjes voor Harry, zoals drugstransport [feit]. Stiekem is Henk een geheim agent, voor de Nederlandse staat [scenario].
 • Rechercheur Rob kent de horecazaken in Groningen [feit] en is door de Koninklijke familie gevraagd om zijn kennis te delen in verband met het Bangkok project [scenario].
 • Op 25 juli bezoekt Henk met Harry de boerderij in Siddeburen [feit], om te controleren of alles gereed is voor de ontvoering van Antoinette Bont [scenario].
 • Op 27 juli 1995 om 2.00h verdwijnt Antoinette Bont van de tippelzone in Groningen [feit].
 • Harry Roo heeft recent een afgelegen boerderij gekocht [feit] om een occult feestje te organiseren voor de elite, zoals Henk hem heeft opgedragen [scenario]. Het verhaal dat hij van plan was om er een wietkwekerij te bouwen, is in ieder geval niet geloofwaardig.
 • De politie/gemeente/methadonpost hebben Antoinette Bont geselecteerd, als geschikte hoer, om geslachtofferd te worden eind juli 1995 [scenario]. Henk biedt Antoinette Bont een riante vergoeding voor een leuk seksfeestje op 26/27 juli en zorgt ervoor dat Lucas de andere kant op kijkt of gedrogeerd is, op datzelfde moment. Antoinette gaat mee.
 • Antoinette Bont wordt in de nacht van 26 op 27 juli ontvoerd en vervolgens vastgehouden in de container bij de boerderij van Harry Roo in Siddeburen [mogelijk].
 • Op 28 juli ontmoeten Henk [AIVD] en Marja de ex-vriendinvan Roo elkaar in Paterswolde [feit]. Hier krijgt zij een betaling voor het eerste deel van de werkzaamheden van Harry Roo. [scenario] Doordat ze gezien worden in Paterswolde, heeft Harry Roo al min of meer een alibi voor de avond van 28 juli.
 • Niet lang daarna is Bont slachtoffer van een mensenjacht. Ze wordt losgelaten in een weiland omringd door bos, achter de boerderij van Harry Roo. De gasten strijden erom, wie haar met schothagel als eerste dood kan schieten. Door de ligging van het weiland achter de boerderij van Harry Roo, komt er geen verkeer langs. Het weiland is omringd door bossen. [scenario, maar de feiten zijn juist]  De lampen van de wietkwekerij dienen ervoor, om dit jachtveld zichtbaar te maken voor toeschouwers. Op 28 juli 1995 is het pikkedonker, want de maan is volledig duister.
 • Harry Roo is bereid om met dit alles mee te doen, als er een afleidingsmanoevre opgezet wordt, waarmee hij onschuldig lijkt. Hij zal zijn dood faken en riant betaald worden.
 • Loopjongen Remco is slechts ingehuurd om als getuige te kunnen dienen. Hij was ingehuurd om een wietkwekerij te bouwen. Hij was erbij toen Henk en Harry ruzie kregen over geld. Remco weet verder niets van wat Henk en Harry van plan waren.
 • Na de moord (het elite moord-avondje, mogelijk vrijdag 28 juli), brengt Harry het lichaam van Antoinette Bont in de achterbak van zijn auto op 29 juli naar Peize, naar Unitank aan de Groningerweg 33  [scenario].
 • In de loodsen van Unitank wordt Antoinette Bont op 29 juli ontleed met gereedschap van Talen Tools. Waarom? Opdat de ledematen van Bont in de melktanks van Unitank kunnen, zodat ze geconserveerd worden. De ledematen vissen ze er later gewoon uit. Er is zelfs een vleeshaak in de handen bevestigd, om zeker te zijn dat ledematen uit de tank gevist kunnen worden. Als ze slim zijn hebben ze de tank vol water en deze geënt met water uit het Peizerdiep. Omdat de romp van Antoinette niet in de koeltank past, zullen ze deze als eerste moeten dumpen. Harry Roo haalt op 30 juli de romp en het hoofd op. Dat is waarom er bloed zat in de bekleding van de achterbak van de auto van Harry Roo [feit, zie Peter R de Vries]. Het hoofd gaat mee terug naar Siddeburen, waar Harry nu ondergedoken leeft. De romp geeft hij onderweg af bij de sluis in het Winschoterdiep.
 • Op 30 juli dumpt Harry Roo de romp van Antoinette Bont in het Winschoterdiep. Met behulp van de sluiswachter, zorgen ze ervoor dat ze gevonden wordt in Zuidbroek 31/7.
 • In het AZG (UMCG)  is al een tweede lichaam geselecteerd om als Harry Roo te dienen. Het AZG Groningen is vlakbij de coffeeshop van Harry Roo aan de Tuinstraat. Er zijn veel lichamen opgeslagen in de kelder die mensen bij overlijden gedoneerd hebben aan de wetenschap. Artsen kunnen deze gemakkelijk toewijzen aan deze of gene onderzoek.
 • Harry Roo brengt ook dit lichaam naar Unitank in Peize, om het daar te laten ontleden en verpakken. Talen Tools beschikt over ruim assortiment aan Doehetzelf-artikelen.
 • Harry Roo vertrekt vervolgens naar Duitsland in een andere wagen, die Henk voor hem geregeld heeft. Mogelijk heeft hij het lichaam van het AZG in zijn kofferbak.
 • Op 2 augustus 1995 om 20.00h zien Henk en Marja elkaar weer in het familiehotel in Paterswolde [feit]. Het lichaam van Antoinette Bont is dan geconserveerd in Peize bij Unitank [scenario]. Hier maken zij afspraken over hoe Harry Roo het lichaam van Bont verder zal dumpen en wanner Marja en Harry daar wat voor terug krijgen. Marja krijgt op dat moment het geld voor Unitank van Henk. Vanaf het hotel in Paterswolde rijdt zij door naar Peize om Unitank te betalen. Zij spreekt met hen af, hoe de ledematen van Bont verpakt kunnen worden en dat deze door de buurman (politieman) die nacht in het Peizerdiep gegooid worden. Zo is het risico voor alle betrokken relatief beperkt.
 • Op 3 augustus zien Marja en Henk elkaar op straat aan de lijnbaanstraat in Groningen [feit]. De AIVD weet dat er weinig onverwacht kan gebeuren daar [feit]. Marja krijgt betaald [niet andersom]. Vervolgens regelt Harry Roo via zijn contacten dat de ledematen van Antoinette Bont worden gevonden in het Peizerdiep en de ledematen van “Harry Roo”  worden gevonden in de Ochtum bij Bremen.
 • Wat er in de daarop volgende weken gebeurt is onduidelijk. Vermoedelijk bevestigt de Duitse politie langzaam aan, dat het inderdaad gaat om het lichaam van Harry Roo in Bremen, Duitsland [feit]. Harry Roo zal in die weken een nieuwe identiteit gekregen hebben, in wellicht Duitsland. Het is logisch dat Harry Roo pas bereid is zichzelf “vermist” te laten verklaren, als alles rond is. Waarschijnlijk is Marja naar de politie gegaan om haar verhaal te doen, nadat Harry Roo zijn eigen overlijdensverklaring gekopieerd heeft en een nieuwe identiteit geregeld is. [scenario]
 • Op 23 augustus doet Marja (ex-vriendin van Harry Roo en moeder van zijn dochter), aangifte van vermissing en mogelijke ontvoering van Harry Roo. Diezelfde dag is ineens het lichaam van Harry Roo geidentificeerd door de politie in Duitsland. [feit]
 • Rob wordt als familierechercheur aan Marja toegewezen, om haar te helpen alles van de kant van Marja en Harry in goede banen te laten lopen. Marja krijgt als beloning het eigendom van de coffeeshops. Harry Roo heeft een riant nieuw leven gekregen.

Samengevat, een scenario: Antoinette is geserveerd als hapje op een elite (jacht)feest, dat gehouden werd op de boerderij van Harry Roo. Harry Roo doet sindsdien of hij dood is, maar leeft gewoon elders. [FICTIEF]  

Het is slechts een scenario, dus geen beschuldiging. In dit scenario organiseert Harry Roo samen met Henk (AIVD) een martel-feestje voor de elite, met Antoinette Roo als slachtoffer. Daarna is Harry Roo ondergedoken in zijn tweede leven in vermoedelijk Duitsland. Henk nam de schuld van de moord op Harry Roo op zich, wetende dat ze hem nooit echt konden pakken daarvoor, omdat Harry Roo nog gewoon leeft !!!  Alles wat u leest in de media is nep. Henk heeft vermoedelijk nooit gezeten. Harry Roo heeft een nieuwe kans gekregen in Duitsland of ergens anders. Alleen Antoinette Bont is dood gemarteld ergens in de provincie Groningen, maar zij was “slechts” een kampersvrouw en bovendien heroïnehoer. 

ps. Zowel Groningen als Bremen zijn zogenaamde Hanzesteden. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Harry Roo & Antoinette Bont: Een mogelijk scenario

 1. tineke been says:

  wat is een hanze stad?

 2. Wander says:

  Nog steeds niet naar de psychiater geweest Maut? Ik denk dat de illuminati erachter zit. :”))

 3. Alles is Nep says:

  Alles is Nep.
  Zie het el. Antoinette Bont kan heel goed Adam Curry zijn.
  Alles is nep. De echte slachtoffers worden genegeerd of aan de schandpaal genageld.
  Alles daders opereren in groepsverband en komen daardoor weg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.