Sousse: Does anyone know who made this picture? What a miraculous timing!

thumb soussenieuwnieuw

Ik zie een strand. Ik zie golven. Dit is de middellandse zee. Hieronder een link naar google maps: er is geen eiland voor de kust. Grotere schepen komen niet naar het strand toe. Ik zie slechts rubberboten die vanuit zee naar de kust varen.

De foto is overduidelijk genomen vanaf het water. Wat een timing. 

Nu wil ik best geloven dat sommige lieden een mobiel met camera meenemen het water op. Verpakt in een plastic tas, is deze redelijk beschermd tegen de golven, die ongetwijfeld over de rand slaan. Tot zover geloof ik het. Maar wanneer je terug gaat naar het strand, dan zijn de meeste mensen gericht op zorgen dat je netjes aankomt. Juist bij het terugvaren, heb je meestal geen fototoestel paraat. En dan nét die foto wel maken op exact het juiste moment. Op het moment van de foto, haalt hij nét zijn Kalashjnikov te voorschijn, die hij tot op dat moment in een parasol verstopt had. Het is een opmerkelijke toevalstreffer.

https://www.google.nl/maps/search/sousse,+hotel+imperial+marhaba/@35.9141605,10.5808398,15z?hl=nl

Is there anyone who took a picture of the sea at exactly the same time? 

In de video op geenstijl lijkt het alsof ze een soort gigantische opblaasmatras in het water hebben liggen daar. Dat lijkt mij geen logische locatie voor fotografie. Er ligt wel een witte boot iets verder van het strand stil in zee (op 21s in de video). Dat lijkt me ongeveer de juiste locatie van de foto te zijn, maar zeker ben ik niet. Daarnaast zie ik een zwarte boot die gelijk-op met de schutter de kustlijn lijkt te volgen (o.a. op 37s in de video).  Wie weet meer? Ik begin te vermoeden, dat de witte boot met een grote lens speciaal voor anker lag, kan het?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.