Sousse: Dit noemt zelfs de mainstream media vreemd aan de attack

tunisia-flagDe media is niet geheel onkritisch. Dat is het minste wat ze kunnen doen. 

  • Was er nu wel of geen twee schutter? 
  • Waren er tijdig leden van de national guard? 
  • Waarom liep er een burger met pistool rond? 

Was er nu wel of geen tweede schutter? Er zijn meerdere personen gearresteerd, waarvan de politie vermoedt, dat zij wellicht meer weten over de aanval. Omdat hun rol nog onzeker is (of zij überhaupt betrokken zijn), worden geen namen genoemd. Daarnaast is er een getuige die aangeeft, dat er ook een tweede schutter was. Steve Johnson, een gepensioneerde Britse politie-agent,  zag vanaf het dak (waarop hij gevlucht was samen met andere hotelgasten) een tweede schutter met rode shorts [overigens is dit het tenue van de hotelstaf] . Hij vertelde dit aan een Tunesische agent en kreeg hierop te horen “Ja, we hebben ook de tweede schutter gedood”. Johnson zag vervolgens een gedeeltelijk bedekt lichaam met rode shorts en dacht dat dit de tweede schutter was. Het is onduidelijk wie deze tweede gedode man is.

10378026-largeVolgens de Irish Times arriveerden leden van de nationale eenheid op de locatie per speedboat. Een getuige was van mening, dat deze leden van de Tunesische beveiligingsdienst in staat hadden kunnen zijn, om het bloedbad te voorkomen, maar zij zetten niet door om onduidelijke redenen. Er is ook gezegd dat deze nationale eenheid de kust wel benaderde per speedboat, maar dat zij twijfelden, omdat ze niet zeker waren om hoeveel schutters het ging. Het is niet duidelijk hoe laat dit precies geweest is.

Daarnaast is er verwarring over een burger die een wapen in handen had, maar niet in staat leek deze af te vuren. Het is onduidelijk hoe deze situatie ontstaan is. Volgens sommigen had een agent hem dit wapen overhandigd. Volgens een ander verhaal verloor de agent het wapen, waarop de burger besloot om met het wapen achter de schutter aan te gaan. Echter, hij wist niet hoe het wapen af te vuren en de schutter te stoppen. Het is niet ondenkbaar, dat dit de zogenaamde “tweede schutter” was, aangezien de omschrijving matcht met het tenue van hotelpersoneel. Het is niet volstrekt onlogisch als agenten aan hotelpersoneel vragen om hen te helpen. Een wapen aan burgers geven is vreemd.

Het verhaal  van een tweede schutter wordt bevestigd door Kirsty Murray (dochter van Neil Murray). Zij zou zijn beschoten door een tweede (of derde) schutter, die ze niet direct gezien heeft. Deze schutter had aan kleiner kaliber handwapen. Kirsty Murray claimt ook dat er een granaat is afgegaan in de receptie van het hotel. De Britse Cathy Lovett is één van de slachtoffers van de granaat die de receptie werd ingegooid.

Past dit ook in het scenario van een valse vlag? Ja, juist dan. Juist als er een valse vlag is, zullen er overal geheim agenten verstopt zitten, die de veiligheid van de schutter (!) bewaken. Vanaf een speedboat heeft men overzicht op wat er op het strand gebeurt. Op de grond zullen er overal agenten lopen, om ervoor te zorgen dat het toneelstuk volgens plan verloopt. Als één van hen dan per ongeluk met pistool gezien wordt, moet men een verhaal verzinnen, waarom dat pistool niet gebruikt werd om het te stoppen [burger die niet snapt hoe pistool werkt of een tweede schutter]. Hetzelfde geldt voor de national guard die dan te vroeg gespot zijn in de speedboat. Ook kan bij een valse vlag de Kalashjnikov gevuld zijn met “acteurskogels”, terwijl een agent met een echt pistool enkele serieuze slachtoffers maakt. 

Ik hoop dat er duidelijkheid komt en deze onzin gestopt wordt. Lees deze post: Er is meer heel vreemd aan deze aanslag, wat de media niet schrijft.   

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Sousse: Dit noemt zelfs de mainstream media vreemd aan de attack

  1. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.