BREAKING: Sousse schutter had hulp van iemand die met de politie communiceert!

thumb soussenieuwnieuw

1. Photo shows shooter with behind him: man in salmon shirt  

De schutter arriveert per boot rond 11.55h, maar maakt dan eerste een praatje van ongeveer 10 minuten met enkele locals op het strand. Hij maakt grapjes. Als hij wegloopt, haalt hij een Kalashjnikov uit de parasol die hij meedraagt. We zien hoe het groepje mannen hem nastaart. Op de achtergrond valt één persoon op, omdat hij als enige wegkijkt van de camera. Het is de man met de lange zwarte broek en het zalmkleurige shirt. De rest kijkt de schutter na, als deze wegloopt om aan zijn vuurgevecht te beginnen.

2. Video made by two men who follow the shooter (one is salmon shirt)

Deze korte video is gemaakt en geeft het moment weer waarop de schutter door de politie wordt neergeschoten. We zien opnieuw de man in het zalmkleurige shirt (1:00s in de video). Zijn gezicht is geblurred (1:12s). Kennelijk is het niet de bedoeling dat we hem herkennen. Ook is het vreemd dat hij net wegduikt bij het begin van de video om 0:37s.

3. Video man Salmon shirt accompanied by man who works with police

In de video die een hotelgast gemaakt heeft vanuit zijn hotelkamer, is te zien hoe dezelfde man in zalmkleurig shirt wéér staat toe te kijken, samen met een man in zwarte broek en blauw shirt. Het is exact het moment waarop de politie de schutter doodschiet. Hij wordt daarna niet door de politie weggestuurd, terwijl een groepje andere mannen wél expliciet wordt weggestuurd. Sterker nog, de man in het blauwe shirt helpt de politie in het weg manoeuvreren van de toeschouwers. De man in de zalmkleurige blouse loopt geheel links langs de muur in de video met de titel “Amateur footage captures Tunisia beach attack”. Beide mannen lopen tegelijk met de andere toeschouwers weg, omdat het anders zou opvallen. Opnieuw is zijn gezicht niet in beeld en is hij onherkenbaar. Het is dezelfde man.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.