Drie aanslagen op 1 dag: Gecoordineerd of lonely nuts?

Op 26 juni 2015 zijn er 3 jihadistische aanslagen geweest op 3 continenten.

  • Bij een gasfabriek van Air Products in Frankrijk, onthoofdde 1 chauffeur zijn baas, waarna hij startte met een (matige) poging de voorraad gasflessen op te blazen, waarbij 2 mensen gewond raakten. De man had ISIS vlaggen bij zich.
  • In de Tunesische badplaats Sousse, hebben 2 schutters met een Kalasjnikov 39 mensen dood geschoten en 38 mensen gewond (77 slachtoffers). ISIS heeft deze aanslag opgeëist.
  • Aanslag op een shi’itische moskee in Koeweit door een zelfmoordterrorist. Er zijn zeker 25 doden en 202 gewonden (dus 227 slachtoffers). De aanslag is opgeëist door IS.

soussenieuwnieuwEen vluchtige blik op wat er gebeurd is, laat zien dat alle drie de aanslagen zijn gerelateerd aan ISIS. Van ISIS weten wij dat dit een organisatie is, opgezet door internationale geheime diensten, om de agenda van de wereldwijde nep-elite te dienen.

Wat zal de uiteindelijke uitkomst zijn? Dat is jaren geleden al overeengekomen. De waarheid zal moeten uitkomen. Omdat dit opgezet is door de wereldwijde elite, mogen we ons afvragen wat de propaganda gaat zijn vanaf de dag dat het allemaal uitkomt. Dat is de vraag. We zagen het na WO2. We zullen het nu ook weer zien. Dit is volledig vooropgezet plan, waarvoor vele mensen geslachtofferd zijn. De mensen die prominent als heldhaftig slachtoffer in beeld zijn in de media, reken er maar op dat juist die elders uitgebreid met pensioen zijn. Het is zó fout.

ps. Voor de numerologen onder de lezers. De dag 26/6 is de 177e dag van het jaar. Hierna volgen nog 188 dagen tot het einde van het jaar. Daar kicken die lui op. Er zijn in totaal 77 slachtoffers, waarvan 38 dodelijk. In 1945 is op deze dag het Handvest van de Verenigde Naties ondertekend in San Francisco. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Drie aanslagen op 1 dag: Gecoordineerd of lonely nuts?

  1. Pingback: 2015 het jaar dat ISIS duidelijk maakte dat het ook in Europa is – Vervolg 1 | Belgian Biblestudents - Belgische Bijbelstudenten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.