Air Products. Hieronder enkele grafische foto’s, die ik laat zien, omdat ik het allemaal niet meer vertrouw

2A09570200000578-0-image-a-8_1435428282561Als ik de media en de overheid zou vertrouwen, zou ik nooit gevoelige foto’s laten zien. Waarom niet? Omdat slachtoffers van de ergste misdaden niet ook nog hun menswaardigheid publiek hoeven verliezen. Nú deel ik het wel, omdat ik alle verhalen in de media niet zomaar meer geloof. Wij, als burgers van West-Europa, zullen alles wat ons gepresenteerd wordt, nauwkeurig onder de loep moeten nemen. Genoeg is genoeg.

Ondertussen bekruipt mij het nare gevoel, dat na de 15 jaar durende roofpartij van banken op Europa via toneelstukjes als Griekenland, de Euro en het ECB…. Ook nu Griekenland onderuit gaat, men weer opnieuw hetzelfde opzet met Oekraïne. Wanneer is het genoeg? 

Air Products in Frankrijk (Lyon) is één van de aanslagen op 26 juni 2015. 

media_xll_7826992 aanslag-frankrijk-anp-klein

france-factory-attack Herve-beheading-Lyon-France

De bovenstaande foto’s zijn van de onthoofdde Herve Cornara, eigenaar van het Franse transportbedrijf ATC-colicom dat aan Air Products levert. Hij heeft een facebook profiel, maar daar staat hij alleen zelf op: ik zie geen familie of hobby-club o.i.d.

De dader was zogenaamd zijn baas heel toevallig tegengekomen op het terrein van Air Products. Dat alleen geeft al te vragen. Vanaf de weg kan je namelijk goed zien wie daar aan komt rijden en geparkeerd staat. Het is geen groot terrein. Een chauffeur weet over het algemeen een voertuig van het eigen bedrijf snel te herkennen op een (kleine) parkeerplaats van een klant: dat is zijn vak. Het is te toevallig dat nét als hij een aanslag wil plegen, zijn baas op dezelfde locatie is, én hij deze niet vooraf ziet. En dan wél de gelegenheid hebben, om diezelfde baas ongezien te overmeesteren en af te maken. Toevallig.

_83881367_france_attack_260615v3

Rechts een kaartje van de locatie van het bedrijfsterrein. De vindplaats van het hoofd is geheel links onderin van het Air Products terrein. Het lichaam werd in het busje enkele tientallen meters daar vandaan gevonden. De bewaking claimt dat ze de onthoofding etc niet gezien hebben. Zij geven aan, het busje pas weer te zien op beveiligingscamera’s, wanneer deze in wil rijden op een stalling van gasflessen. Maar dit is allemaal zeer dicht bij elkaar geweest! En ik zie deze camera’s op google maps: 3! Waarom zou beveiliging geen camera’s op het hek richten? Camera’s richt je m.i. juist op hekken.

Ik kan het nog niet met zekerheid zeggen, maar ik heb mijn twijfels bij de echtheid van het hoofd. Het hoofd is opgehangen op een wijze die planning vooraf vereist. Op de foto’s lijkt het, alsof er een metalen ketting van boven in het hoofd bevestigd is, zodat het hoofd “rechtop” aan het hek gehangen kan worden. Waarom zou je dat doen? Het kost extra tijd. Je moet ook maar net de juiste haken in het busje hebben om deze precies zó op te hangen. Doordat deze vlaggen en het hoofd langs de doorgaande weg hangen, is de kans op vroegtijdige ontdekking van de plannen groter.

Zogezegd was de dader van plan om een explosie te veroorzaken, maar nu is het resultaat een lugubere uitstalling van het hoofd. De etalage van het hoofd lijkt beter uitgedacht, dan het eigenlijke doel: een explosie veroorzaken. Overigens zie ik geen bloed afkomstig uit de wond bovenop het hoofd, waar de ketting (met haak oid) boven in het hoofd bevestigd is.

Dit gaat allemaal uitkomen (kan niet anders), maar ik ben bang dat de meute dan achter de volgende leugenaar aanloopt. Het internationale gekonkel. Ziek.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Air Products. Hieronder enkele grafische foto’s, die ik laat zien, omdat ik het allemaal niet meer vertrouw

  1. MDJ says:

    De foto is gefotoshopt met het hoofd ,heb het ze alle drie bekeken er klopt niets van!

  2. Zikurat says:

    Maar wat is er GVD dan wel gebeurd? Wat willen jullie nu eigenlijk zeggen?? Deze man, Herve Cornara, is dood en begraven, en werd onthoofd. Hoe kom je erbij dat iemand hiervan foto’s manipuleert??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.