Prins Bernard sr heeft Bilderberg mede opgericht, dat is bekend. Rol CIA.

 • Hoewel de Amerikanen niet zoveel hebben met Koningshuizen, is er wel degelijk al langer een link tussen ons Koningshuis en de CIA (via Bilderberg/Bernard).
 • Voor zover mij bekend, is de visie van de globale elite, om Koningshuizen (en de focus van politiek op landsbelang) af te schaffen. Wel zullen bloedlijnen en bepaalde (rijke) families een dominante rol krijgen in de geopolitiek van de NWO.
 • In die context is het ineens niet zo verbazingwekkend, dat Beatrix en Bernard samen zélf het Nederlands Koningshuis probeerden op te blazen in Bangkok, als daarmee een ander groter doel gediend wordt. Vanzelfsprekend zullen ze flink beloond zijn en hebben ze voor zichzelf een rol in de NWO onderhandeld.

11660_679546995523849_6305971716515426808_n

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, NWO and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Prins Bernard sr heeft Bilderberg mede opgericht, dat is bekend. Rol CIA.

 1. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 2. Geuz says:

  Philip Agee ken ik publicaties van.
  Ik zag vorig jaar enkele van zijn video presentaties op Youtube.
  Hij heeft langere tijd gewerkt voor de CIA, aldus zijn getuigenis, en schreef een boek , ik meen meerdere boeken, over de CIA. In de video presentaties vertelde hij, dat hij verschillende moord aanslagen overleefde van de CIA. Hoe betrouwbaar hij is weet ik niet, maar ik zag geen directe aanleiding om te vermoeden dat hij loog. De CIA werkt echter op een need to know basis, dus het is verrassend dat hij met deze informatie komt.

  Het Bilderberg Hotel bevat de vlag van Zwitserland in glas in lood, dit werd ontdekt door Sean Ross. Hoe relevant dat is weet ik niet, de informatie van Sean Ross is meen ik weliswaar relevant, maar slechts een deel van een groter plaatje.


  Vlag Zwitserland op Bilderberg hotel zichtbaar in bovenstaande video op 5:31

  Prins Bernhard was lid van de Maltezer Ridder Orde, zo ook de meeste directeuren van de CIA. Dus de informatie van dit artikel verrast weinigen lijkt me. Maar CIA is toch kleiner dan de DIA en de NSA.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Defense_Intelligence_Agency
  https://en.wikipedia.org/wiki/National_Security_Agency
  De DIA is opgezet door John F Kennedy.
  Men kan zich dus af vragen of JFK de CIA wilde opheffen, of slechts verplaatsen. Andere insiders beweren dat alle Amerikaanse geheime diensten in wezen slechts logische instrumenten zijn van Luchtmacht, Landmacht en/of Marine, dat dit geen aparte instituten zijn.

  De Jezuïeten delegeren de Maltezer Ridders zoals Prins Bernhard, wat evident is, want de Jezuïeten kregen de Heilige inquisitie in handen in 1542, vanwaaruit de Contra Reformatie is opgezet. Dit is goed zichtbaar in informatie over Koningshuizen in Europa vandaag, allemaal werden zo opgeleid door de Jezuïeten. De Contra Reformatie werd uitgezet met het Concilie van Trente, dit gebeurde enige decennia nadat de Jezuïeten de leiding kregen over de Hellige Inquisitie van de romanistische antichrist, de Pontifex Maximus. Als men Prins Bernhard’s roomse positie als Maltezer Ridder als uitgangspunt neemt, een Ridder Orde al circa 800 jaar bestaat, vandaag nog steeds actief is als soeverein militair instrument, dan lijkt me de wijze waarop de CIA Bilderberg bijeenkomsten financierde relevanter, dan of CIA dat nu wel of niet deed of niet. Welk personeel van de CIA? Want deze is, net als elke geheime dienst, opgebouwd uit zeer verschillende soorten van agenten. Er zijn ook verschillende potjes, zoals dat het Amerikaanse leger heeft ook de leiding heeft over grote drugs transporten, terwijl ze ook belasting als inkomsten heeft. Niet alle personeel daar is Katholiek, dat laatste is toch wel de meest relevante informatie.


  http://www.spirituallysmart.com/bush.html


  http://alamoministries.com/content/english/Antichrist/nazigallery/photogallery.html

  • maudoortwijn says:

   lk accepteer commentaren van Geuz, maar weet bijna zeker, dat hij door agenten gestuurd is…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.