Johan Remkes. Nooit ontmoet. Ik ken ook niemand die hem kent, maar uit zijn CV blijkt dat hij me volgt

Johan Remkes. Ik vind het een vieze man. 266px-JohanRemkes

Geboren en getogen in Groningen. VVD-er, net als Benk Korthals. Hij studeerde korte tijd Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen, net als de prinsjes. Ik vermoed dat hij zijn diploma niet heeft, want het staat nergens vermeld. Hoe dan ook, Groningen.

Van 1975-1977 zat hij in het JOVD-bestuur (net als mijn broer tijdens zijn studie in Groningen). Van 1982-1993 was hij gedeputeerde van de provincie Groningen.

In 1991 begon ik in Groningen. Bij mijn weten is dat ook het startpunt, om jonge vrouwen die dat jaar starten bij de faculteit Bedrijfskunde te achtervolgen. Het is een achterlijk plan, dat gedoemd is mis te gaan. Zij zoeken namelijk potentiële topwijven van 18 jaar oud, die onder de indruk zijn van creepy sukkels. Dat gaat niet. Remkes zit dan bij de provincie. Van 1994-1996 zit Remkes tevens in de gemeenteraad van Groningen, als fractievoorzitter van de VVD.

Van 1993-1998 zit hij ineens ook in de Tweede Kamer. In 1998 verhuis ik van Leuven (België) naar Den Haag. In 1998 wordt Remkes van Kamerlid ineens staatssecretaris in het kabinet-Kok II en in 2002 vicepremier/minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (dus AIVD) in het kabinet-Balkenende I. Vanaf 27 mei 2003 was hij minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in het kabinet-Balkenende II (dus AIVD), dezelfde functie vervulde hij in het kabinet-Balkenende III aangevuld met bestuurlijke vernieuwing. Zijn ministerschap eindigde op 22 februari 2007.

En dan 2005. Johan Remkes was op vakantie in Thailand, waar hij (bleek) ieder jaar heengaat. Thailand, Thailand. En dan weigeren om de slachtoffers van de tsunami een hart onder de riem te steken. Zijn verblijf daar wilde hij zeker stil houden in 2005?

Sinds 2010 is hij overigens commissaris van de Koningin in Noord-Holland (u weet wel, de provincie van Amsterdam). Geen zware baan, maar wel weer precies waar ik woon. Toeval? Ik ken die gast niet. Ik zou nooit voor hem willen werken. Beatrix vindt hem vast top. Dit is m.i. iemand die het halve land afbreekt, voor een Bee-baantje. De verachterlijking van Nederland krijgt vorm dankzij dit soort lui. Laten we een eiland bouwen voor de kust. Dat kost wel tientallen miljarden, maar dit soort gasten vrij rond laten lopen koste vele malen meer. We moeten vooruit als land, niet terug naar de middeleeuwen. Laat mensen die waarde toevoegen het winnen van de achterlijkheid.

Ik heb deze Remkes nooit ergens gezien. Het verbaast me hoe zo iemand vanuit Groningen ineens jarenlang AIVD ministerposten krijgt. Wat heeft hem in de periode 1997/1998 ineens die stap laten maken? 

ps. Weet ik zeker dat de gemeente in Groningen betrokken was? Ja, want ik heb hoogstpersoonlijk gezien hoe zelfs iets na middernacht een mannelijke student van Bedrijfskunde vanuit het gemeentehuis kwam lopen, om studentes Bedrijfskunde uit het jaar 1991, op de Grote Markt opdringerig te kunnen aanspreken. Die gast zat te wachten tot ze naar huis gingen, na een avondje stappen. Veilig gevoel, dat de overheid alles ziet?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Johan Remkes. Nooit ontmoet. Ik ken ook niemand die hem kent, maar uit zijn CV blijkt dat hij me volgt

 1. Geuz says:

  Elk jaar op vakantie naar Thailand?
  Werkelijk?
  Ja, dan heb je het mogelijk inderdaad over een viezerik.

  Want mocht je dat niet weten Maud, veel bepaalde mannen gaan daar heen voor seks. Anoniem en voordelig. Er zijn ook andere plekken op de planeet waar ze dergelijke reisjes houden, meestal zakenreisjes, maar zo openlijke jaarlijkse vakantie naar Thailand, dat roept direct het vermoeden op, dat de aanhef van je artikel helemaal juist is.

  Dit is zeer ernstig.
  Als hij werkelijk naar Thailand gaat voor prostitutie / seks slaven bezoek, dan geeft dit een duisternis over de gehele bezetting van de Staten Generaal.
  Want seks reisjes op basis van slavernij, het vermelden er van bij een politieke campagne, zou zekere zetel winst geven voor andere partijen. Dat andere partijen dat niet doen, vooral vrouwelijke kandidaten, dat roept vragen op.

  Misschien heeft hij een sterk excuus, bijvoorbeeld familie daar.
  Als dat niet zo is, dan verwonderd het mij dat vrouwelijke kandidaten in verkiezingen een dergelijk misdadig gedrag van de VVD kandidaten niet inzetten om zo’n smeerlap niet onderuit te halen.
  Als de VVD een dergelijke kandidaat naar voren schuift als minister, dan is de hele VVD van een dergelijk smerig allooi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.