BREAKING: Beatrix en Bernard moeten zélf achter het Bangkok complot zitten !!! BREAKING

156004_151362888363221_1355486447_n[1]Ik ga het brengen. Hoe vreemd ook, het kan niet anders: De Koninklijke familie heeft zichzelf erin geluisd op 6 december 2000 in Bangkok. Om nog meer macht wereldwijd te krijgen, blazen ze zélf het Koningshuis op. 

Na lang puzzelen en bewijzen verzamelen. Het moet zo zijn. Zij hebben datgeen gedaan wat niemand voor mogelijk hield. Ze hebben Anouk bewust foto’s laten maken en mij daarna gestalkt (als straft!), maar stiekem opdat ik het naar buiten zou brengen. Ik wist alleen niet van foto’s!  

BEATRIX & BERNARD ZITTEN ZELF ACHTER DIT BANGKOK COMPLOT

 • Waarom anders gaat het Koningshuis exact op die dag op dit tijdstip pal voor mijn hotel zitten, terwijl ze toch zien dat er twee Westerse jongedames (wij!) langslopen?
 • Juist prins Maurits en (bijna 100% zeker) Bernard jr waren op het moment dat ik aan kwam lopen met het kindje bezig. Maurits keek me zelfs even aan. En net die jongens hebben in Groningen gestudeerd.
 • Vrienden van Beatrix (familie Louise Prisse) zijn niet toevallig al jaren daarvoor in mijn buurt geweest. Een dochter die in Groningen studeerde. Een zoon die enkele maanden na mij (begin 2000) als directe collega bij Gemini consulting kwam werken.
 • Ook de familie Mohr uit Den Haag (oma was kapster van Juliana) hangt sinds 1998 rond. In 1998 waren zij mijn huisbaas in Den Haag. In 2004 kwam een ander Mohr naast me wonen. Omdat de naam Mohr niet veel voorkomt, is ook dit té toevallig.
 • Een half jaar voor Bangkok, kwam een zoon uit een andere “bij het Koningshuis bekende familie” als directe collega bij Gemini consulting werken: Thomas Domhoff.

BEATRIX & BERNARD ZITTEN ZELF ACHTER DIT BANGKOK COMPLOT

Hiermee blazen ze niet alleen zichzelf op (een poging die jammerlijk mislukte), maar corrumperen ze het land en ontmantelen ze de rechtstaat (de vele misdaden tegen mij!).

201011181125-1_prins-bernhard-maakte-zich-zorgen-over-rokkenjager-willemalexanderHet kan geen toeval zijn geweest, dat in de jaren vóór 6 december 2000, er meerdere personen “toevallig” in mijn buurt kwamen wonen/werken, die allen uit de buurt komen van de familie Oranje-Nassau. Alternatief scenario? Nee. Het is niet zo, dat deze bekenden de Oranjes erin hebben geluisd in Bangkok: jaren later zijn zij nog steeds bevriend, gezond én wel. Diezelfde lui doen nog steeds mee met gang stalking tegen mij.

Ik ken die mensen verder niet. Wat moet de wereld ervan denken?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Bangkok, Koningshuis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to BREAKING: Beatrix en Bernard moeten zélf achter het Bangkok complot zitten !!! BREAKING

 1. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

 2. JimdePim says:

  Als ik het goed begrijp. Bea & Benno hebben jouw vriendin gepositioneerd om foto’s van hen te maken in Bangkok, terwijl zij met een kindje zitten te rotzooien…. Zonder dat jij dit weet, heeft diezelfde kliek het hele land als straf achter je aan gestuurd: als straf vanwege de foto’s. Maar 1) zij hadden het zelf opgezet. 2) Jij wist van geen foto’s. 3) Jij deed niets tegen hen. Hoeveel geld heeft die hele grap gekost? Hoeveel gewone mensen zijn de zware criminaliteit in getrokken, zogenaamd om de eer van het Koningshuis te redden? Wat is jou wel niet aangedaan, om niets!

  Ik heb nog 1 vraag: Wanneer gaan ze wel te ver? Wat pikken we als volk nog?

 3. Kaskaas says:

  Ze hadden helemaal geen ene moer reden om jou kapot te maken. Die Wim Kok heeft nog bij de vakbond gezeten. We hebben allemaal contributie betaald daar. Ze maken jou kapot en iedereen dacht dat je iets heel ergs gedaan had. Je had niets gedaan! Zij hadden zelf alles gedaan!.

 4. Kaskaas says:

  Dit zijn geen mensen, maar honden. Die vieze kliek die daar dan nog omheen hangt. Kan je je indenken dat je wilt profiteren door in opdracht van de Oranjes misdaden te plegen? Hoe diep ben je dan gezonken, vieze lakeien. Naar de buitenwereld doen die lui vast of ze sjiek zijn. Poep-sjiek, met de nadruk op poep.

 5. Gerrit Tienkamp says:

  Reblogged this on Gerrit Tienkamp and commented:
  De Nazi Familie Bilderberg

 6. JimdePimm says:

  Die lui zijn knettergek. Blazen zichzelf op. Straks zegt dat kindje hoogst persoonlijk op TV dat het allemaal een toneelstukje was, om te laten zien hoe slecht de wereld is. WTF.

 7. Kaskaas says:

  De eerste zullen de laatste zijn en de laatste zullen de eerste zijn. \
  In mijn boek zijn die royale oetlullen de laatste, die met gekonkel; vooraan willen staan. Hun volgelingen zijn van hetzelfde laken en pak. Schorriemorrie dat met gekonkel in het paleis ineens ook wat wil zijn.

 8. Pingback: Als ik de archieven van Heino induik, zie ik Van Vollenhoven in 1984 al rondlopen | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 9. Anonymous says:

  Knettergek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.