De familie Mohr: Oma was nog kapster van Koningin Juliana (ze hebben wat haar bewaard)

Tot het jaar 1998 had ik nog nooit van de familienaam Mohr gehoord. Dat veranderde helaas. In 1998 had ik een zeer vervelende huurbaas en die heette (besefte ik niet) Mohr. In 2004 kreeg ik nieuwe buren in Amsterdam en die heetten ook Mohr. Overigens woont er ook een Mohr schuin tegenover me. Driemaal is te toevallig.

zwetstraat_1,3,5-2In 1998 verhuisde ik van Leuven (België) nar Den Haag. Ik kon vanuit Leuven moeilijk een kamer vinden en kwam uiteindelijk terecht op de Dintelstraat 42 (Kadastraal bericht eigendom _39_S_GRAVENHAGE R 12805 Dintelstraat 42 Mohr). Ik voelde me daar niet thuis, maar het was vlakbij het Centraal Station en dat maakte het als eerst woning praktisch. Ik moest ergens wonen! De huisbaas was de familie Mohr. Mijn huisgenoten vertelden, dat Heineken eigenaar was van het pand. Een vreemde constructie. Ook vertelden huisgenoten me, dat in mijn kamer vroeger een wietplantage was, wat de reden was dat de kamer volledig luchtdicht afgesloten was. Nadat ik ook nare daklekkages had gehad en de huurbaas vreselijk bemoeizuchtig gedrag begon te vertonen (lees: het was fout dom tuig, zonder enig intelligentie of fatsoen), was ik blij enkele maanden later een kamer te kunnen betrekken, in een huis met goede sfeer. Een oud-studiegenoot van me woonde met twee andere dames in een huis in Den Haag.

Marianne Mohr 16 juli 2013

Marianne Mohr 16 juli 2013

In 2003 kocht ik een pand aan de Nieuwe Prinsengracht te Amsterdam. Niet lang daarna kwam in het huis naast me (op de eerste verdieping) een ouder stel wonen: Alexander Mohr en Marian Robbers-Mohr. Zij deden hun best zich als “vrienden” naar mij te presenteren, in tegenstelling tot de meeste andere buren. De Mohr’s waren alleen vriendelijke mensen, die de hele tijd zuigende opmerkingen maakten: bezorgd, vol medelijden en “dat kan je niet aan, gezien je situatie”. Zuigen. Ze zeggen zelf, dat oma kapster was van Koningin Juliana. Het werken voor de Oranjes heeft de nakomelingen geen windeieren gelegd. Ze zijn loyaal naar de familie (lees: Er is geen haaranalyse naar buiten gebracht). Deze Mohr familie is dus niet betrokken bij een omslachtig Bangkok complot om het Koningshuis om zeep te helpen. Toch zijn ze betrokken sinds 1998. Wat is er aan de hand? 

SAM_2454Nu heb ik recent ontdekt dat er aan de overkant van de gracht op nummer Nieuwe Prinsengracht 11, ook een Mohr woont. Het gaat om Daria Mohr (actrice en mediator). Zij heeft jarenlang voor het Werkteater gewerkt. Het huis op NPG 11 is mede in eigendom van de Stichting Joop en Jaap (Kadastraal bericht eigendom AMSTERDAM O 4140 Daria Mohr). Hans Kesting beheert de Stichting Joop en SAM_0775Jaap. En laat ik nu Hans Kesting (voorheen Werkteater, nu TA) ook al meerdere malen over de gracht hebben zien fietsen en lopen. Ik dacht tot op heden dat Hans Kesting toevallig was, maar begin ook daaraan ernstig te twijfelen.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to De familie Mohr: Oma was nog kapster van Koningin Juliana (ze hebben wat haar bewaard)

  1. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.