Prins Maurits en prins Bernard jr beide in Groningen, niet ver van mij vandaan

Prins-MauritsWat wil nu het toeval? Op 6 december 2000 in Bangkok liep ik nietsvermoedend over straat en keek ineens direct in het gezicht van prins Maurits. Naast hem stond iemand, waarvan ik kan zeggen, dat hij op zijn minst sprekend leek op prins Bernard jr. Dat is wel erg toevallig, dat nét die prinsjes die in Groningen hebben gezeten, pal voor mijn neus staan in Bangkok. Het domme is alleen, ik kende al die prinsjes helemaal niet. Dat hebben zij zeker niet beseft.

Hoe toevallig is dat allemaal nu echt?

  • Prins Maurits van Vollenhoven begon in 1989 aan de studie Economie in Groningen (link).
  • Prins Bernard jr studeerde ook Economie in Groningen en later in Washington.
  • Zij woonden aan de Noorderstationstraat, een straat waar veel studenten langskomen op weg naar college of hun faculteit (op de Zernikecampus). Voor mij was het Noorderstation de vast route naar de faculteit en naar mijn vriendje destijds, ongeacht of ik op de fiets of met de bus zou gaan. Bovendien hadden mijn broers een huis gekocht in de Tuinbouwstraat (beide studeerden Economie), wat om de hoek is.
  • De faculteit Economie was in 1991 al in hetzelfde gebouw gevestigd als de faculteit Bedrijfskunde. Beide faculteiten deelden het WSN-gebouw. De bewaking van het faculteitsgebouw hield ongetwijfeld goed contact met de dienst beveiliging KH. Omgekeerd kreeg ik een naar gevoel bij hoe de bewaking keek naar mij in het WSN. Omdat er wel bewaking was, leek het me veilig om na 18.00h commissiewerk te doen.
  • Dit vinden ze zelf interessant: Maurits geboren op 17 april 1968. Op 17 april in 2022 en 2033 is het Pasen, een feest met grootse betekenis voor zowel Christenen (Pasen, heropstanding van Jezus) als Joden (Pesach, uittocht uit Egypte). Bovendien vinden vele gebruiken van Pasen hun oorsprong in voor-christelijke tradities, zoals het Paasvuur. De geboorte van oudste zoon Vollenhoven genaamd Maurits, viel in 1968 ook precies in de feestperiode van Pesach.150px-RUG_Armoiries

Ik denk dat er in Groningen veel vrouwelijke studenten geweest zijn, die uitgezocht hebben welke prinsjes precies waar woonden in Groningen, en in welk café Maurits achter de bar werkte etc. Niet alle studenten reageren echter zo. Ik denk dat de studentes, die giechelend aan de bar hangen als een prins een biertje tapt, geen TBW studeren of Wiskunde B in hun VWO-vakkenpakket hebben gehad. Het is een ander type vrouw. Dat bedenken zij natuurlijk niet. Als je altijd omringd wordt door suffe parasitaire hielenlikkers, dan heb je geen idee hoe normale mensen met eigen talenten en mogelijkheden in het leven staan.

Langzaam bekruipt mij het gevoel, dat ik er dubbeldik ben ingeluisd in Bangkok. Geen dubbelspel, maar een dubbel dubbelspel van verraad. Ik begin te vermoeden, dat deze familie onderhandeld heeft over hoe ze weg willen hier en wat ze in de die laatste 30 jaar kunnen meepikken en meemaken. Hoe willen zij de geschiedenisboeken in? En wat is dan de uiteindelijke €-agenda, waar zij aan bijdragen (en verdienen)? Die rol wordt hen gegund door de ambtenaren en wat simpele zielen met vlaggetjes. Normale burgers met een gezonde houding t.a.v. wat burgerschap inhoudt, zijn niet zo met hen bezig. Waarom? Het is potverdorie 2015 en suffe prinsjes kunnen zich hun hele leven lang walgelijk misdragen naar burgers die meer in hun mars hebben dan zijzelf. 2015! Een monarchie is slechts te verdedigen met voorbeeldig gedrag. Maar met alle ambtelijke hulp, financiële middelen en media, krijgen ze wéér een rol in de schoot geworpen. Waarom? Zie eens de schade! 

~  Wie denken die gasten wel niet dat ze zijn?  ~

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Prins Maurits en prins Bernard jr beide in Groningen, niet ver van mij vandaan

  1. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart

  2. Waarom doen ze dit? Ik snap het niet. Wel geloof ik dat ze betrokken zijn bij hele rare spelletjes, wat een gewone gezonde burger niet zal geloven. Wat spoken ze precies uit?

  3. Pingback: Als ik de archieven van Heino induik, zie ik Van Vollenhoven in 1984 al rondlopen | De Bovenkamer – Het kan ook anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.