Wie zit er achter de Zwarte Piet revolte?

media_xll_2544941Wat hebben we gezien?

  • Verene Shepherd, het hoofd van de werkgroep van de Verenigde Naties (die onderzoek doet naar Zwarte Piet) vindt dat Nederland het feest moet afschaffen.
  • Gouda voerde Stroopwafel Piet, Kaaskop Piet en de Ronald McDonald clown Piet in. Alleen Amerikanen zouden deze clichés kunnen bedenken.
  • De Haagse politiek doet alsof zij er niets mee van doen hebben, en dat wat er gebeurt, de uitkomst is van een breed maatschappelijk debat. Die houding is consistent! (toeval)
  • De media implementeert een verandering van de Sint & Piet cultuur als verrassing in het Sinterklaas Journaal. Alle BN-ers doen gewoon mee alsof het normaal is.
  • Bij intochten in het land worden demonstraties en rellen georganiseerd, want zoiets gebeurt echt niet spontaan op een kinderfeestje. In Gouda zijn 90 mensen aangehouden (link). Als rellen uit de hand lopen, speelt de AIVD vaak een rol.
  • In december 2015 wil Meppel ook Kleuren Pieten en Edelen bij de intocht van Sint.

De hele hetze rondom Zwarte Piet loopt uit de hand en dat is geen toeval. Het is een georkestreerd programma, om onrust in Nederland te krijgen. Je ziet het gebeuren. En het is zo knullig, dat niemand gelooft dat geheime dienst types dit alles uitgedacht hebben. Helaas: De diensten gebruiken het Sint & Piet feest om onrust in het land te brengen.

Eerst dacht ik dat het puur uit de hoek van de VN kwam, samen met een deel van de Surinaamse bevolking, die vervelende ervaringen heeft gehad met het Sint & Piet feest (ik kan me voorstellen, dat sommige kindjes wel eens met “Zwarte Piet!” zijn nageroepen). Maar nu zie ik ineens dat de edelen aan de Sint traditie worden toegevoegd. Waar komt dat vandaan? Waar twee honden vechten om een been, loopt de derde ermee heen? Wil de adel de positie in Nederland versterken door kinderhartjes te stelen? Loop eens een speelgoedwinkel in en je komt om in roze prinsessenspulletjes. Is het daarom te doen? 

Al die manipulatie van het volk in de media, ik ben het zo beu. Genoeg! 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Wie zit er achter de Zwarte Piet revolte?

  1. Kaskaas says:

    Mooi. Snappen die Suries nu ook dat ze gekopt worden? De adelmannen gaan kindervriend spelen in de plaats van de geëmancipeerde Pietermannen die we hadden. Over 10 jaar hebben we ze weer zover dat alle kinderen snoepjes aannemen van de adel en geloven dat het luitjes van de goedheid zelve zijn. Hebben de adelmannen weer voldoende vers vlees voor hun eigen feestjes (oh, mag ik niet zeggen, neem ik terug!). En niemand die eventjes oplet en zegt wat men moet denken. Waarom wordt Piet vanwege discriminatie vervangen door adellijken die formeel en openlijk hun titel dragen omdat ze menen hoger te zijn dan de rest. Nou breek mijn klomp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.