Nederlandse blinde ISIS-strijder en u gelooft het nieuws nog steeds?

isis-groningen-490x368Ik ben van mening dat veel gehandicapten in veel beroepen eenzelfde prestatie kunnen leveren als andere mensen, na aanpassing van de werkplek. Voor het beroep “terroristisch strijder” geloof ik daar helemaal niets van.

Foto rechts: Taymullah Somali (hier op de foto met een machinegeweer!) kwam volgens bronnen als Bashir Abu Mu’adh in de jaren negentig als kind vanuit Somalië naar Nederland en heeft in Groningen een gezin. Hoe lang hij al in Syrië bij ISIS zit is niet bekend.  Bron: OOG Radio & TV. 

“Message to the Muslims in Somalia – Wilāyat al-Furāt

  • Waarom besluit je juist als blinde man om af te reizen van Nederland naar een oorlogsgebied? De gehandicapten die ik ken, kiezen voor een omgeving waar weinig gevaarlijke onvoorspelbare toestanden plaatsvinden, om zo controle te houden.
  • Hoe kan het dat het een blinde man lukt om af te reizen? Veel Syrië-gangers worden tegengehouden bij de afreis. Je moet het handig spelen, om tussen de controles door te glippen. Dat is dus een (bijna) blinde jongeman gelukt. Uiterst vreemd.
  • Niet alleen is hij in staat gebleken af te reizen naar Syrië, hij heeft zich kennelijk in korte tijd een positie verworven in een militaire organisatie, die niet bekend staat als felle voorstander van gelijke kansen of om haar mededogen met een diversiteit aan medemensen. Deze bijna blinde jongeman in deze terroristische organisatie?
  • Waarom zou je er als ISIS voor kiezen om een blinde man in te zetten in Marketing-films in deze fase van het “vestigen van een Islamitische Staat met geweld”? Onlogisch.
  • De kleding van de vijf mannen op de voorgrond, ziet er  uit alsof ze net uit de verpakking gehaald zijn: gloednieuw. Op 1:18s in de video is te zien dat de man met de blauwe jas zelfs nog een vouw in de mouw heeft, alsof de jas nieuw uit verpakking komt. Dat is ook te zien bij de mouw van de man in de caki blouse op 1:36s in de video. Toch dragen ze allemaal een ander outfit. Het lijkt wel een speelfilm. Geen van deze mannen ziet eruit alsof ze daadwerkelijk leven als militair. Zelfs de leren riemen om de schouders zien eruit alsof ze nooit eerder gebruikt zijn. En wie draagt er nu niet gebruikte bommengordels voor een PR-boodschap? Vreemd.
  • Gloednieuwe perfect gepoetste Toyota Hilux wagens. Ze zien er perfect uit. Waarom bestel je deze wagens voor gewone soldaten van ISIS? Het zijn niet eens pick-up trucks! Voor een militaire organisatie is het onlogisch om je geld zo te investeren in een wagenpark. De pick-up versie zou het nog mogelijk maken om materieel of meer mankracht tegelijk te vervoeren. Dit is slechts een patserbak. Niet geloofwaardig. Deze wagens zijn slechts geschikt om jongeren te lokken, die dromen van een toekomst met moslim-overmacht, grote wagens en nieuwe wapens. Dit is niet hoe je serieuze militairen werft.

Natuurlijk is deze video geënsceneerd, dat ziet een kind. De vraag is of deze video is gemaakt in Somalië door een daadwerkelijk bestaande militaire organisatie genaamd ISIS. Is deze halfblinde Nederlander naar Somalië afgereisd om daar o.a. deze video te maken?

Ik ben van mening dat het hele ISIS één grote nep-organisatie is. We mogen ons afvragen wat hierachter de grotere agenda is. Vanuit Nederland zijn er bovendien echt moslims vertrokken om zich bij deze ISIS-organisatie aan te sluiten. Zij geloven hierin.  ~Sick!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in ISIS, Maatschappij and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.