Steve Stevaert (oud-minister België) zat dichtbij Anouk en heeft nu zogezegd zelfmoord gepleegd op 2 april

643x999_53085207Op  3 april 2015 schrijven de kranten dat Steve Stevaert (SP A partij in België) zelfmoord heeft gepleegd op 2 april 2015. Het is niet geheel duidelijk hoe hij dit gedaan heeft. Hij zou zogezegd dood gevonden zijn in het Albert kanaal (link).

Steve Stevaert was van 1995 tot 2005 burgemeester van Hasselt, de Belgische stad waar mijn reisgenoot Anouk Vanherf is opgegroeid en waar haar ouders nog steeds wonen. Sinds 1998 is hij ook minister. SAM_2313Natuurlijk was de man op de hoogte gebracht van hetgeen er stond te gebeuren in 2000 in Bangkok en daarna. Die gast heeft er middenin gezeten. Hij verkocht Anouk aan Bangkok.

Ik zie wel meer overeenkomsten in de CV van Stevaert en de activiteiten van Anouk Vanherf en mijzelf. Behalve burgemeester in Hasselt en minister, onderhield hij tevens goede contacten met de regering van zowel Cuba als ook Vietnam. Ik reisde (toevallig!) naar beide landen met Anouk Vanherf in respectievelijk 1998 en 2000. Gedurende beide reizen zijn wij achtervolgd. In diezelfde periode was Stevaert zowel burgemeester van Hasselt als minister in België. En zo schop je het van kroegbaas tot minister van staat, kennelijk.

vrouw zag Stevaert aan kanaal SAM_2312 Twee foto’s van de vrouw die Steve Stevaert voor het laatst gezien heeft bij het kanaal. Op de achtergrond een viaduct (zoals ook bij Boris Nemtsov en Theo van Gogh). Ik weet niet wie ze is, maar er zijn meerdere fotosessies met haar geweest. De tweede foto viel me op, omdat ze haar vuist zo krampachtig laat zien. Wie is deze vrouw?  

Overigens was Stevaert een vrijmetselaar (link). Ik vermoed dat vele vrijmetselaars bij ontelbaar veel verkrachtingszaken betrokken zijn en dat het niet ongebruikelijk is om deze aanklachten via-via allemaal onder het tapijt te vegen. Bij een dood in deze hoek, zijn alle opties dus denkbaar: moord, zelfmoord of nieuw leven elders. Nu enkele doofpotten opengaan in 2015, sluit ik niet uit dat de ratten uit vrije wil naar elders vluchten. Als je veel schade hebt aangericht aan de maatschappij en burgers, mag je met riant pensioen?

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Vrijmetselaars and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.