Pim Fortuyn: De tweede schutter op het dak kon via het dakdeurtje zo weg

Op 6 mei 2002 om 6 over 6 in de avond, is Pim Fortuyn dood geschoten op een klein binnenplaatsje achter het Audiocentrum op het Mediapark te Hilversum. Slechts 6 minuten later wordt Volkert van der G. opgepakt bij een Texaco station om de hoek. Het officiële verhaal is dat Volkert van der G. een eenmansactie pleegde. Ik vind het aannemelijk dat er een tweede schutter was (link). Het is ondenkbaar dat deze op het elektriciteitshuis zat (link), zoals BNN beweerde in de documentaire (link). Er is één logische optie: De tweede schutter zat bovenop het Audiocentrum zelf (link)!!

Op 12 mei jl. ben ik terug gegaan naar het Audiocentrum te Hilversum. Met de juiste lichtval kon ik zien waar het dakdeurtje uitkomt binnen in het pand.

SAM_1127De foto rechts is genomen exact op de plek waar Pim Fortuyn werd neergeschoten. Hij liep vanuit de studio (uitgang verscholen onder het gele dak links op de foto) naar zijn auto toe. Als hij links over zijn schouder naar boven had gekeken, dan is dit wat hij had gezien vanaf de plek waar hij is neergeschoten. Rechts van het hoge deel is een stuk platdak waar niemand je kan zien.

De twee foto’s hieronder laten ditzelfde gebouw zien schuin van boven. Exact in die hoek, zit een deurtje op het dak. Het is een deurtje, wat bedoeld is om onderhoudsmensen op het dak te laten. Het is onzichtbaar voor de buitenwereld. En precies dat deurtje leidt tot het stuk dak, dat zowel een perfecte schiethoek biedt als een perfecte dekking om niet gezien te worden.

Audiocentrum te Hilversum, plek moord Pim Fortuyn. Audiocentrum te Hilversum, plek moord Pim Fortuyn.

Deze week had ik tijd om terug te gaan in een poging betere foto’s te maken van het trappenhuis waar dit deurtje op uitkomt. Dat is gelukt. De foto’s hieronder laten zien dat er een deurtje zit in het trappengat aan de rechterzijde. Het heeft een metalen handvat. Op dit moment staan er wat spullen voor in verband met een verhuizing of verbouwing, maar dat deurtje zit er.

SAM_2088 - kopie SAM_2100 - kopieSAM_2089 - kopie SAM_2097

Het is luguber te bedenken, dat onderstaande foto genomen is, vanaf het deurtje, een halve trap naar beneden, voor het raam. Dit is slechts 3 tot 4 meter van het deurtje vandaan. In de reflectie van het raam is de fotograaf te zien.

pimfortuynaanslag

Joost mag weten wat hier gebeurd is. Maar het is bizar, dat ik de enige ben, die de details van de media-locatie naar buiten brengt.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

11 Responses to Pim Fortuyn: De tweede schutter op het dak kon via het dakdeurtje zo weg

 1. theyknew says:

  @Maud,

  Was het niet Ine Veen die het in haar boek had over “De Syriër”? Werd er in de film “Het spel van de wolf.” óók niet gesproken over “De Syriër”? Toeval?

  • maudoortwijn says:

   Er is geen bewijs van een Syriër, slechts het woord van de media-gehypte Ine Veen. Het kan een Syrische schutter zijn geweest of dat verhaal kan verzonnen zijn als afleidingsmanoeuvre (dat laatste is aannemelijker). De nationaliteit van de schutter doet er ook niet toe: die is ingehuurd.

 2. Kaskaas says:

  Er staat iemand in dat raam, met een bontkraag op een lichtbruine jas.

 3. Vogeltjewatzingjelaat says:

  Dit was doorgestoken kaart van binnenuit. Duidelijk. Wie heeft Ruud de Wild gevraagd om die lijsttrekkers uit te nodigen? Ze willen gewoon gepakt worden door het volk. Een volgende stap is dan dat het volk snapt hoe ze overal bedrogen zijn. En dat willen ze ook. Waarschijnlijk zijn alle scenario’s voor de grote ommekeer ook al uitgewerkt (en voor ALLE LANDEN). Er gaat een ommekeer aankomen en daar hebben ze vast allemaal achter de rug van ons om, ook al aan meegewerkt. Zelfs dat zal een toneelstukje zijn.

  • maudoortwijn says:

   Het schorriemorrie in jouw straat doet alles wat hen wat oplevert. En ze willen kennelijk gewoon gepakt worden. Daarna krijg jij klappen. En dan komt er een ommekeer (oorlog) wat al ver vantevoren beklonken is. Het domme volk is dan vast blij dat de waarheid uitkomt, maar die waarheid is dan ook een toneelspel (door de elite bedacht). Het houdt niet op, want we hebben een veel te foute overheid.

 4. Pingback: Henk Vonhoff, commissaris van de Koningin in Groningen (van 1980-1996) | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 5. Freek says:

  Lees dit eens. Ik heb je tekst gezien. Het officiële verhaal met de milieuactivist, is zeker bullshit. Het alternatieve verhaal op het elektriciteitshuisje is NIET logisch evenmin. Wat gebeurde er wel? Jouw verhaal klinkt al iets logischer, met een schutter vanaf het dak van het Audiogebouw. Maar hou ook rekening met de optie dat de hele opkomst en afschieting van Pim een hoax is geweest. Dat zijn mijn 2 opties. a/ Jouw verhaal of b/ een nepper (opkomst vanaf begin af aan nep).

  http://nodisinfo.com/hoax-death-homosexual-politician-pim-fortuyn/

 6. NN says:

  Smolders was helemaal niet de vaste chauffeur van Pim Fortuyn.
  Hij reed bij hoge uitzondering die dag voor Pim !!! Normaal was dat Herman de butler die nergens in beeld is geweest maar die vaak genoemd werd.

  hier:

  “Herman, sinds zo’n drie jaar de butler, privé-chauffeur, manusje van alles van Pim Fortuyn, zit helemaal stuk. Als door een wonder is Herman geen getuige van de aanslag geweest. Afgelopen maandag werd Pim bij hoge uitzondering door een andere chauffeur gereden. Telefoneren kan Herman nog nauwelijks, voortdurend schiet hij vol.

  Herman kan en wil eigenlijk niet met de pers praten. Hij kan het verlies van ‘zijn’ Pim moeilijk, om niet te zeggen onmogelijk verwerken. Praten doet hij liever niet. Hij moet als butler, zo vindt hij, altijd op de achtergrond blijven, ook nu Pim er niet meer is. Herman hield zielsveel van zijn Pim. De twee hadden geen liefdesrelatie, maar de twee mannen deelden wel lief en leed met elkaar. Herman had zijn eigen verblijf in het souterrain van Pims woning in Rotterdam.” (Telegraaf)

 7. NN says:

  Butler Herman Dikkers wie was dat ook al weer?

  Herman was Pim Fortuyn zijn trouwe butler en chauffeur in de laatste 4 jaren van zijn leven. Herman woonde bij Fortuyn in zijn Palazzo di Pietro in het soutterain,naast de wijnkelder had Herman zijn slaapkamer ,wel een beetje exentriek en Pim sliep helemaal op de bovenste etage.
  Hij stond dag en nacht voor Fortuyn klaar en Pim ving hem ook op rond 1998.
  Butler Herman viel nog eens een vervelende NOS camera man aan in de tuin die het huis niet wilde verlaten.
  We weten dat hij voor de hondjes zorgde tot hun dood, en dat hij in de verkoop van vitaminen pillen zat die Fortuyn ook slikte. Herman legde de krant van de vermoorde Pim op 7 mei op het bureau van Fortuyn. Het pracht huis bleef jaren lang zo intact en Herman bleef er nog een tijd wonen, daarna verdween hij in de anonimiteit.

 8. Ah says:

  Laten we blij zijn dat die rascistische homofiele pedo fortuyn is neegemaaid.
  Thnx bea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.