Blikseminslag Randenbroek: Op 12 mei was de gemeente al bezig de amper beschadigde boom te verwijderen.

SAM_2001Waarom moet die eikenboom zo snel weg? Hij is juist niet zwaar beschadigd, in tegendeel. Overigens biedt het verwijderen van de boom mij de kans om de top van de boom te bestuderen. Ik kwam speciaal een tweede keer langs. 

Op 12 mei besloot ik een tweede bezoek te brengen aan het Park Randenbroek, om wat ontbrekende puzzelstukjes te verzamelen. Wat schetste mijn verbazing? Ze waren al bezig met de boom te verwijderen. Op 12 mei is de top van de boom afgezaagd en afgevoerd.

SAM_2004De takken ging ter plekke de versnipperaar in. Wel zag ik dat er twee doorsnedes van een tak gemaakt zijn (5cm dikte). Uiteraard vroeg ik gelijk aan de heren of ik heel misschien ook een doorsnede van de stam zou mogen hebben, maar dat was helaas niet mogelijk. Op de foto met de twee heren in oranje links, ligt een doorsnede op een tak en een doorsnede op de grond (zijn witte helm ligt er bovenop). Deze zelfde heren hebben deze beide doorsnedes meegenomen. Deze twee doorsnedes zijn te klein om van de hoofdstam te zijn. Overigens vertelden deze twee heren mij, dat de boom anders niet gekapt zou zijn, maar dat het nu nodig was, vanwege de schade. Ik zie het niet.

SAM_2005 SAM_2007

SAM_2006 SAM_2009

In een volgend artikel laat ik de foto’s van de boomstam (hoofdstam) zien. Daar is weinig schade aan te ontdekken. In een vorig artikel zijn reeds foto’s gedeeld van andere inslagen in bomen en welk effect deze kunnen hebben.  ~Wordt vervolgd.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.