It seems a role play again: Russian versus Ukraine

7EA309DD-C9B0-4C23-888F-C36508924259_mw1024_n_sAls ik terugkijk naar 3 voorbeelden in die regio, dan bekruipt mij langzaam het gevoel…. dat zowel de MH17, als de ISIS-achtige moorden in Oekraine, als ook de zogenaamde moord op politicus Boris Nemtsov in Moskou…. bedoeld zijn om het vuur tussen Rusland en Oekraïne hoog op te laten lopen! En niet alleen dat: Europa moet er middenin zitten! En niet alleen dat: Was het maar alleen dat! Ik ben bang, niet eens voor dit conflict zelf. Ik ben bang, dat Europa, de USA, Kiev en Rusland allemaal samenspannen om dit conflict hoog op te laten lopen. Waarom? Opdat de halve wereld tegenover mekaar komt te staan. Wie heeft daar voordeel bij? Hoe ziek gaat het worden? Waarom doen zij mee?

De MH17 is neergehaald en alle partijen die er een rol in spelen, bevechten mekaar voor de bühne (in de media). Wat is het resultaat van onrust tussen deze partijen wereldwijd? Nou, de Nederlandse nabestaanden van de MH17 hebben alvast gevraagd, om een onderzoek door de VN of EU. Dringt het tot u door? De Nederlandse  nabestaanden van MH17 slachtoffers willen géén Nederlands onderzoek naar het neerhalen van dat vliegtuig, maar een VN-onderzoek of EU-onderzoek. Dat is het resultaat.  Well done! Well played!

1. Kruisiging in Oekraïne en andere ISIS-achtige aanslagen

Op 24 april 2015 zouden soldaten van een Kiev bataljon een separatist uit Oost-Oekraïne gekruisigd hebben. De video daarvan is professioneel gemaakt, maar getuigt van weinig kennis van hoe een kruisiging dient plaats te vinden: het is een hoax. Het ministerie van Defensie in Rusland brengt de video naar buiten, alsof het een serieuze executie betreft. Waarom? Zij hebben deze fake video niet echt nodig om politiek een punt te maken? Deze video zet het conflict wéér op scherp, zónder dat het de positie van Rusland versterkt (de video is nep!). Iedereen kan aantonen dat deze video een hoax is, maar niemand doet dat. Hier komen we tot de kern: iedereen kan aantonen dat de video fake is, maar niemand doet dat.  Spelen al deze partijen onder hetzelfde hoedje stiekem? Zijn de conflicten er slechts voor de bühne ? (om het volk voor de gek te houden!) Ik vrees het.

2. MH17 aanslag

Op 17 juli 2014 wordt vlucht MH17 van Malaysian Airlines neergehaald boven Oost-Oekraïne, een gebied waar een burgeroorlog woedt tussen Kiev en separatisten. Vanaf dag één gaan er beschuldigingen over en weer tussen Rusland en het Westen/Kiev. De separatisten in Oost-Oekraïne zouden het gedaan hebben, maar dat zijn juist de grote verliezers. Gewoon verstandig nadenken zegt me, dat niemand er belang bij heeft om een burgervliegtuig neer te halen en iedereen er belang bij heeft als “de vijand” hiervan beschuldigd kan worden. De EU wil graag Oekraïne inlijven zogenaamd, maar economisch gezien is dat helemaal niet gunstig voor de EU. Het is een land met (gas)schulden bij Rusland. Ondertussen wordt Kiev bedonderd wat betreft hun goudvoorraad via hun centrale bank, zonder dat dit veel in de media is (miljarden!). En niet heel lang daarna krijgt Nederland ineens haar goud terug van de VS (sinds WO2 ligt een groot deel van de NL goudvoorraad in de VS en Canada). Het staat allemaal los van elkaar, laat dat duidelijk zijn. Ik kan niet aantonen, dat er een vreemd handje-klap heeft plaatsgevonden. Met Nederland. Tussen Rusland en de EU. Een vreemd gevoel, dat wel.

3. Boris Nemtsov hoax

Boris Nemtsov wordt 27 februari 2015 pal voor het Kremlin in Moskou vermoord. Dit is uitgebreid op video vastgelegd en er hebben politie-agenten en journalisten rondom zijn lichaam gestaan. Wat zal ik zeggen? Op basis van gedetailleerde analyse van deze video concludeer ik, dat Boris Nemtsov NIET is vermoord op die avond op die brug. Het is onmogelijk! Ik krijg daarom sterk de indruk dat de VN- of CIA-agent Nemtsov door middel van een moordaanslag met pensioen gaat, omdat hij dood meer invloed heeft dan levend. Poetin doet wellicht mee met dit toneelspel, om van iemand af te komen die hij niet als zijn vriend ziet. Opnieuw is dit een vreemd verhaal. Moskou werkt mee met het in de doofpot stoppen van een nep-aanslag, hoewel menigeen het Kremlin als schuldige aanwijst! Waarom zouden ze dat doen? Er moet een reden zijn voor Moskou, om deze nep-aanslag als een echte aanslag weg te zetten. Wie kan hen hiertoe dwingen?

Conclusies?

Alle partijen worden tegen elkaar opgezet. Dit zijn alle drie per definitie internationale conflicten. Een kruisiging zet kwaad bloed bij christenen wereldwijd en bovendien is het een nep-kruisiging! De MH17-aanslag is ook al opgezet om internationaal een conflict te creëren (Rusland, EU, Oekraïne, en landen slachtoffers). Ook Boris Nemtsov is gelijk een internationaal conflict, omdat de man nu eenmaal sterke banden heeft met het Westen. Dit zet bij veel bevolkingsgroepen kwaad bloed, maar de politiek leiders zetten het zelf op!

  • Wie heeft er voordeel bij het creëren van diverse internationale conflicten?
  • Wie is in staat om wereldwijd politiek leiders over te halen om hieraan mee te doen?

Ik geloof in internationale samenwerking, maar niemand zou deze macht moeten hebben.

ps. Ook Snowden heeft een veilig toevluchtsoord gevonden in Rusland. En wij allemaal geloven dat Snowden klokkenluider is? En dat Putin en Obama niet op één lijn zitten? Jah.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, MH17, Ukraine and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.