1997 de Veldslag bij Beverwijk: De locatie nader bekeken

liniebeverwijkDe locatie van de Veldslag bij Beverwijk, ligt precies tussen de A9 en de A22. Het weiland waar de veldslag tussen Ajax en Feijenoord hooligans plaatsvond is direct naast de Zwarte Markt van Beverwijk. En het maakt onderdeel uit van de verdedigingslinie van Beverwijk. Deze is aangelegd rond 1800, om de Bataafse Republiek te beschermen tegen een aanval van buiten. De verdedigingslinie van Beverwijk was onderdeel van de verdedigingslinies die er om Amsterdam zijn aangelegd in die periode. Hier een kaartje van een toeristische route langs de belangrijkste sites rond Beverwijk. Het is een UNESCO site.

Hier vond de Veldslag tussen Ajax en Feijenoord plaats op 23 maart 1997. De nep-elite kickt op dit soort toevalligheden. In 1997 wordt er stiekem en stilletjes een eerste aanval gedaan op Nederland, door infiltratie. 

caartbeverwijk1800

De gemiddelde Nederlander denkt dat het politie-optreden (helaas) faalde. De gemiddelde Nederlander denkt dat er harder moet worden opgetreden tegen voetbal-hooligans. De gemiddelde Nederlanders krijgt er een goed gevoel bij, als dit aanleiding zou zijn voor AIVD en Justitie om wat meer controle te houden op deze groepen agressievelingen. Het loopt immers uit de hand. Infiltratie is ineens een begrijpelijke aanpak.  [zo dacht ik toen ook]

Ik heb een donkerbruin vermoeden dat die infiltratie al lang had plaatsgevonden. In 1997 loopt het ineens uit de hand. Tot op dat moment was er ‘slechts’ sprake van vernielingen met regelmatig wat verwondingen. Niet mijn eigen hobby en ik heb er weinig waardering voor, maar het was geen groot maatschappelijk probleem. Dat werd het wél in 1997.

De aanleiding van de Veldslag was een gevecht op de ring van Amsterdam enkele weken daarvoor. Datzelfde jaar zou ook Maarten van Traa op diezelfde ring bezwijken.

Het is allemaal onderdeel van het grotere programma (sinds 1996) om in Nederland een politiestaat in te voeren, die onderdeel is van de wereldwijde socialistische heilstaat in wording: Wereldregering. De aanval op onze samenleving vindt niet langer plaats via legeractiviteiten. Het gebeurt stiekem en stilletjes. Een samenwerking tussen politiek, media en geheime diensten. Alle onderdelen van de samenleving worden stukje bij beetje geïnfiltreerd en onder controle gebracht. Heeft u echt helemaal niets door?

Iedereen die het ziet en de andere kant op kijkt (of meedoet): Landverraad! 

p.s. Dit is voor mij reden geweest om de condoleance website van Ajax-supporters te bezoeken (link). In 1997 Carlo. In 1999 zijn er weer twee Ajax-hooligans dood. Met deze hobby verwacht je ook wat ‘beroepsschade’. Die groep is maximaal 500 man groot, leeftijd variërend van 12 jaar tot 45 jaar. Zoek de statistieken gerust even na.  RIP jongens.

p.p.s. Op 23 maart 1945 betraden de geallieerde troepen Nederlands grondgebied vanuit Duitsland en begon het offensief om het Noordelijk deel van Nederland te bevrijden (Zuidelijk Nederland was al bevrijd). De bevrijding was een feit op 5 mei 1945. Op 6 mei 1945 werd het verdrag van capitulatie getekend en was hiermee de bevrijding officieel.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Media and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.