Pim Fortuyn. Dit is wat ik concludeer.

98cfc262834398b72a65797ce6cc6ba0Op 6 mei 2002 om 6 over 6 in de avond, is Pim Fortuyn dood geschoten op een klein binnenplaatsje van het Audiocentrum op het Mediapark te Hilversum (666). Slechts 6 minuten later (om 18.12h) wordt Volkert van der Graaf opgepakt bij een Texaco station om de hoek bij het Mediapark. Het Firestar pistool zit in zijn rechter zak. Het officiële verhaal is dat Volkert van der Graaf een eenmansactie heeft gepleegd.

Ik vind het aannemelijk dat er (behalve Volkert van der Graaf) een tweede schutter zou zijn bij de aanslag op Pim Fortuyn op 6 mei 2002 (link). Het is ondenkbaar dat deze op het elektriciteitshuis zat (link), zoals BNN beweerde in de documentaire (link). Ook is het hoogst onwaarschijnlijk dat deze tweede schutter schoot vanaf het Tros-gebouw aan de overkant van de Insulindelaan (link). Het hele verhaal van een tweede schutter die onder politie escorte in een blauwe BMW naar Schiphol werd gereden, zie ik als symbolische afleiding. Er is namelijk één logische optie: De tweede schutter zat bovenop het Audiocentrum zelf. Dat verklaart namelijk alles (link)!!

 • Wie kan dit allemaal georganiseerd hebben? (link)
 • Terugkijkend, was het geen toeval dat Fortuyn zo populair werd (link).
 • Pim Fortuyn kon de Wereldregering agenda het best dienen door hem a) eerst populair te maken en b) daarna af te maken (link).

De documentaire van BNN (link) en het boek van Ine Veen (link), bevatten enkel halve waarheden. Iedereen die de situatie ter plekke bekijkt beseft: op het dak van het elektriciteitshuisje zou een professionele scherpschutter niet gaan liggen (link).

Waarom zou de media halve waarheden (zogenaamde onlogische complottheorieën, die het gezag in Den Haag ondermijnen) verkondigen aan het volk? Dit gedrag van de media kennen we alleen van de aanslag op Theo van Gogh! Het is raar.

Audiocentrum te Hilversum, plek moord Pim Fortuyn. Audiocentrum te Hilversum, plek moord Pim Fortuyn.

Hierboven twee foto’s, die laten zien waar de schutter wel kan hebben gelegen. 


ps. Het logo van het Texaco station is evlammende_ster_vrijmetselarijlogo_texacoen vijfpuntige ster. In de vrijmetselarij wordt de vijfpuntige ster vaak met een vlammende krans afgebeeld en de ‘vlammende ster’ genoemd. In het midden staat een G, die voor God, (heilige) geometrie of gnosis zou staan. Het wapen waarmee Pim Fortuyn beschoten zou zijn, is een Firestar handgun. Omdat ook het getal 666 veel gebruikt wordt in Vrijmetselaar kringen, verwijzend naar “het getal van het beest”, is dit mogelijk niet toevallig.  

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, international and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Pim Fortuyn. Dit is wat ik concludeer.

 1. elizabeth says:

  hi maud.ben via pim bij willem oltmans blijven hangen.zulke mensen mogen eeuwig leven. x

 2. Vogeltjewatzingjelaat says:

  soms heb ik gedacht dat hij niet echt dood is, want hij voorspelde zijn eigen dood een beetje. maar ik denk nu dat deze aanslag wel degelijk is gebeurd, met een patsie en een echte professionele schutter. volkert de milieuman heeft dus niet ook dick van de werden vermoord, want die is ook professioneel omgebracht met twee schoten goed raak in de rug.

 3. AnneMariaKoekoek says:

  Horen, zien en zwijgen. Wat denken we dervan? Of hij is niet dood en alles is weer ns nepper-de-neppie-piep. Of er zat een tweede schutter op het dak.

 4. Firestarter says:

  Voor mij is de beste informatie over dat de moord op Pim Fortuyn “een geniaal complot was” met een tweede schutter; de video van de schrijver Tomas Ross, die samen met zijn vriend Theo van Gogh de moord onderzocht.
  Te zien op volgende link: http://www.saulsplace.nl/post/87673843556/video-moord-op-pim-fortuyn-was-geniaal-complot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.