Imagine van John Lennon – afgespeeld rondom Pim Fortuyn

Pim was in de eerste plaats een nationalist. Waarom dan dat liedje Imagine? Zie de links.

  • Link: Imagine van John Lennon werd gedraaid op het Mediapark terwijl Pim Fortuyn daar ligt dood te gaan (op 30 minuten en 20 seconden in deze video).
  • Link: De documentaire waarin getuigen aan het woord komen (op 13 minuten en 55 seconden in deze video).
  • Link: Ook bij Barend en Van Dorp op 7 mei 2002 wordt zeer nadrukkelijk aan het lied gerefereerd (op 3 minuten en 30 seconden in deze video).

98cfc262834398b72a65797ce6cc6ba0Noem mij een complotdenker, maar het heeft iets satanisch. Veel mensen zien geen kwaad in dit lied. In Imagine propageert John Lennon in feite een Wereldregering: zonder nationale belangen, zonder religies en zonder hemel.  [Imagine no possessions] Een Wereldregering waar burgers niet in vrijheid hard werken, om zelf wat vooruit te komen. Fortuyn stond pal tegenover alles wat in dit lied bezongen wordt. Fortuyn ging voor nationale belangen, de Rooms-Katholieke kerk en ook de hemel. Hij was voldoende geïnformeerd, om te beseffen waar dit lied voor stond: Een Wereldwijde socialistische heilstaat.

Wie heeft dit lied op het Mediapark uit de speakers laten schallen? De man lag daar dood te gaan! Ik hoop dat hij het niet meer gehoord heeft. Als Pim het gehoord heeft, zou hij hebben geweten, wie er achter de aanslag op zijn leven én op de Nederlandse democratie zitten. Insiders weten genoeg. U misschien niet, maar hij wel.

Isabelle Brinkman heeft live de radio-uitzending verzorgd vanuit het Audiocentrum (daarmee sprong ze in op wat er gebeurde). Dat deed ze op verzoek van Paul van de Lugt, die haar voor een deel ook gezegd heeft welke platen ze moest draaien (19 minuten en 20 seconden in de video link). De platen moesten immers passend zijn. [voor wie passend?!]

De kogel kwam van links. Wie ook weer? Fysiek, cultureel, en politiek.

p.s. Dat is de overtuiging van ‘cultuurvormers’. Als mensen een traumatische ervaring meemaken, zijn ze relatief makkelijk te manipuleren. De boodschap van de muziek, speeches en beelden bij rampen worden daarom heel bewust gekozen door ‘onze leiders’.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Media, Pim Fortuyn and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.