Pim Fortuyn. De vragen die ik nog steeds heb. VRAGEN! VRAGEN!

0003Ik ga uit van het meest aannemelijke scenario, namelijk dat Volkert van der Graaf heeft samengewerkt met een professionele partij, die een tweede schutter zette op het dak.

Welke vragen blijven er open? Wie is er in staat geweest om dit allemaal te doen?

 • Wie kan Ruud de Wild gevraagd hebben de lijsttrekkers uit te nodigen?
 • Waarom heeft Volkert meegedaan en hoe is het contact met hem verlopen?
 • Wie heeft er toegangssleutels tot de gebouw- en kantoorinstallaties? (deurtje)
 • Wie kan ervoor zorgen dat het hek niet opengaat voor de ambulance?
 • Wie kan een tweede schutter (waarschijnlijk in plain sight) het terrein afkrijgen?
 • Wie kan voorkomen dat details uit het CSI- en autopsie-onderzoek niet uitlekken?
 • Wie heeft ervoor gezorgd dat Fortuyn zoveel media-aandacht kreeg, waarbij andere politieke partijen hem openlijk aanvallen? (is gepositioneerd als populaire anti-held)
 • Wie heeft BNN / Ine Veen overtuigd om te spreken over een tweede schutter op het elektriciteitshuisje? (geen logische locatie: link)

Ik heb er al vaker over geschreven: De politiek, media en ambtenarij (politie/AIVD) zijn nauw met elkaar verbonden.

page28_351024px-Star_M43_Firestar

p.s. Paul van de Lugt heeft niet lang daarna een baantje gekregen als directeur van RTV Utrecht. De VVD en SP hebben nog vragen gesteld over de hoogte van zijn salaris (link). 

p.p.s. Magda Berndsen was net 4 dagen korpschef politie en dus de baas van de politie op 6 mei 2002 in Hilversum. Nu is ze D66-kamerlid. Er zijn vragen gesteld over ongewone vergoedingen die ze kreeg toen ze korpschef was in Friesland (link). 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

6 Responses to Pim Fortuyn. De vragen die ik nog steeds heb. VRAGEN! VRAGEN!

 1. Ray Bras says:

  Beste Maud je stelt de juiste vragen..ga zelf opzoek naar de antwoorden want wie deze vragen stelt kan ook achter de waarheid komen.Ik blijf je volgen.Groet.

 2. Marijke says:

  En stel : je hebt de antwoorden… Wat dan? Word Maud dan buiten spel gezet? Of wie de antwoorden dan ook vind.

 3. Hannibal says:

  Paulus de Boskabouter.

 4. Marijke says:

  Ik bedoel alleen dat, al lezende hier, het misschien wel gevaarlijk is voor Maud om de antwoorden te vinden..

  • maudoortwijn says:

   In het geval van Pim Fortuyn is het duidelijk een complot vanuit de media/ambtenarij. Overduidelijk. Ook de BNN documentaire en het boek van Ine Veen komen uit die hoek.

 5. Volkert werkte al jaren voor de BVD, als infiltrant in de kraakbeweging.

  Men heeft de moord gebruikt om de kraakbeweging in een slecht daglicht te stellen, en zo de nek om te draaien. Ziet deze biologische bakkers brigade, waarvan Pim Fortuyn een taart van poep en kots van in ze gezicht kreeg. Ook de vriendin van Volkert wekte voor de BVD als infiltrant. Deze taart en deze moord, waren typische propaganda om de kraakbeweging mee aan te vallen.
  Er is nu een volledig kraakverbod gekomen.
  https://vre.leidenuniv.nl/vre/dutchrevolt/dutch/geografie/V/Pages/vianen.aspx

  Deze infiltranten presenteren echter op geen enkele wijze de werkelijke aard van de kraakbeweging in het algemeen, al vindt je natuurlijk overal wel raar volk. Maar volk dat continue gemanipuleerd wordt, gecensureerd, hoe zijn die in staat om eerlijke informatie aan het daglicht te krijgen? Infiltranten krijgen grote bedragen uitgeloofd, dus geheime diensten hebben graag een drugsverslaafde daar om te kunnen omkopen.

  Volkert hield een hongerstaking in de gevangenis, hoewel hij daar zat voor moord. Dus het verhaal wat kranten en TV vertellen, klopt geen bal van zoals gewoonlijk. Hield hij een hongerstaking, om het bestraffen voor moorden te doen beëindigen in Nederland?

  Er zijn erg veel infiltraten in de kraakbeweging, KLPD, AIVD, EUROPOL, Jezuïeten, bepaalde families, waren zo enkele lieden die ik tegenkwam daar. Wat de pers schrijft over de kraakbeweging is al te vaak onjuist. Infiltranten daar worden vaak woordvoerders voor de media. Dat infiltreren is verder tamelijk zinloos, want KLPD beveiligd nooit de kraakbeweging, hebben dus geen reden te infiltreren, en de infiltranten maken zich allen schuldig aan sabotages en onverschilligheid.

  _____________________________________
  Pim Fortuyn was een martelaar voor meer stemmen voor het CDA.

  Dat was zijn persoonlijke levensdoel.
  Het was zijn advies, om op Jan Peter Balkenende van het CDA te stemmen, de Ecumenische lijsttrekker destijds, dus die werd dan minister president.
  Martelaren hebben blijkbaar veel macht in de politiek.
  Als je dit raar vindt, veel Katholieke priesters zijn zo mesjogge, dat ze bereid zijn om martelaar te worden voor meer papisme. Dat is echt niet zo moedig als het lijkt, want ze hebben officieel geen gezin en geloven niet in de hel.

  Katholieken geloven meestal in een vaag vuur.
  Zo van, de meeste mensen zijn “goede mensen”, dus bijna iedereen gaat naar de hemel.
  Ik begrijp best dat ik de enige in Nederland ben die dat beweerd over de heer Fortuyn.
  Maar zolang boeken en artikelen rond Pim Fortuyn hem niet eens bevragen op zijn passend profiel voor een Jezuïet, kan ik echt weinig serieus nemen van blinde volgelingen van bijgeloof.

  En ziet, er kwam een tot Hem, en zeide tot Hem: Goede Meester! wat zal ik goeds doen, opdat ik het eeuwige leven hebbe? En Hij zeide tot hem: Wat noemt gij Mij goed? Niemand is goed dan Een, [namelijk] God. Doch wilt gij in het leven ingaan, onderhoud de geboden. Hij zeide tot Hem: Welke? En Jezus zeide: [Deze:] Gij zult niet doden; gij zult geen overspel doen; gij zult niet stelen; gij zult geen valse getuigenis geven; Eer uw vader en moeder; en: Gij zult uw naaste liefhebben als uzelven. De jongeling zeide tot Hem: Al deze dingen heb ik onderhouden van mijn jonkheid af; wat ontbreekt mij nog Jezus zeide tot hem: Zo gij wilt volmaakt zijn, ga heen, verkoop wat gij hebt, en geef het den armen, en gij zult een schat hebben in de hemel; en kom herwaarts, volg Mij. Als nu de jongeling dit woord hoorde, ging hij bedroefd weg; want hij had vele goederen.
  [Mattheus 19:16-22]

  Was Pim Fortuyn een Jezuïet?
  1. Hij was homofiel
  2. Hij was politicus
  3. Hij was machtig intellectueel
  Dat is het profiel van een Jezuïet!
  Er van uitgaande dat dit zo is, hebben we het hier over de machtigste geheime dienst op de planeet, die van de Katholieken, die dit land al eeuwen eeuwen tergt.

  Betreft mijn trouw aan Oranje in deze strategische situatie, beter onhandig dan helemaal niet.
  Er zijn ook mensen die begrijpen dat Pim Fortuin een Jezuïet was. Of op ze minst de Compagnie van Loyola zou helpen, als praktiserend Rooms Katholiek. Omdat er ook Katholieken werken bij de NAVO, de AIVD, de KLPD, Europol, Interpol, Mossad(?) enzomeer, was deze operatie vanuit vele hoeken overzien. Elementen in de samenzwering rond de moord, hadden geen overzicht over het gehele plaatje.

  Die BNN documentaire was mogelijk een product van de AIVD.
  Als ik dat mag zeggen hier tenminste….
  Want de inhoud was slechts tegen de AIVD gericht, hoewel dit volstrekt irrelevant was voor de moord, tenzij er een dekmantel nodig was voor bepaalde producenten van deze BNN productie.
  Pim Fortuyn had lijfwachten als lijsttrekker van Leefbaar Nederland, hij verloor die nadat hij zelf een partij begon. Ik meen dat hij zelfs lijfwachten afwees, dus de AIVD had weinig of geen verantwoordelijkheid over zijn beveiliging.

  Lieden worden gecensureerd, zoals de kraakbeweging eerder in dit commentaar als voorbeeld. Als AIVD die censuur zou gaan opmerken, dan doen ze al veel meer dan blind handelen.
  Alle Katholieke achtergronden rond dolf Hitler zijn weggepoetst, dat is een levensgevaarlijke situatie.

  Vreest de HEERE, niet de papisten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.